+1 yılBirincisi reddetmen gayet normal, güzel ve doğru olandır. Eğer bunu anlayışla karsilamadiysa ve hala bir beklenti içine girdiyse ayrılmakla da iyi etmişsin, ama kabullenip üstüne gelmemistiyse belki de çabuk verilmiş bir karar olabilir. Yine de geri adım atma, değer veriyorsa özür dileyecek kişi yine odur. O zaman affedersin. Çünkü günümüzde her ne kadar normal karsilansa da basit birseymiscesine böylesine rahat teklif edilememeli
02 Yorumla
Soran+1 yılaçıklaman için ve güzel düşğcelerin için teşekkğr ederim çok haklısın💖😊
- +1 yıl
Rica ederim, senin gibi kızların kalmış olduğunu görmek güzel :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSeven insan hissetmek ister bu kötü bişey degil. Tabki herkes evlendigi kisiyle yasamak ister ama malesef kimle evlencegimizi bilemeyiz. reddetmek yerine daha zamani degl deyp biraz tanidiktan sonra ya da ciddi biseyler olduktn sonra bence bir sakncasi yok
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın tâkdir ettim seni :) öpüşme olayını evlendiğin kişiyle olması lazım. Sevgili oluyolar sonra her naneyi yiyorlar. Eee sonra ben nerde hata yaptım evlenecektik olmadı yaşananlar üzerine eser olarak kaldı. :P
EDEP ve AHLAK olmadan hiç bişi olmaz.
Bugün öpüşme olur sonraki aşama... yerde biter. sonra vur bir yerine tekmeyi.
Sonra bakir ya da bakire biriyle evlenmek istiyom de adalet mi bu?49 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ya, sonra bir ton laf. burada bana kezban diyenler sevgilisinin daha önce başka erkekle bir şeyler kırıştırmasını kabulleniyor anlamıyorum
- +1 yıl
Onların gözünde kızlar her zaman cinsel obje olarak görülmekte o yüzden kezban desinler. Ama ırıspı demesinler :) Her zaman bu düşüncede ol ki evleneceğin kişinin senin nasıl edepli olduğunu görüp o edebine hayran kalmasını sağlayacaksın. Flörtler geçici boşuna kendini üzme o yüzden evlenilecek birini kesinleştir, öyle cinsel deneyim yaşayarak erkek adam oluyorsa, kız kezbanlıktan kurtuluyorsa bırak evlilik dışı cinsel deneyim yaşamayarak erkek adamın hası, kız ahlak ve edep eseri olarak kalsın.
Soran+1 yılya tam bir eig
- +1 yıl
eig için teşekkürler, içimde olanı döktüm. Sana da bir itirafta bulunmak isterim ama burdan çok açık olmasını istemiyorum.
Soran+1 yılmesaj mı atmam gerekiyor?
- +1 yıl
senin için sorun değilse?
- +1 yıl
sorunsa salla gitsin.
- +1 yıl
Doğru olanı anlattım.
Şimdi her önüne gelene sevgili diyen ve onunla sevişen biri için sen anormal birisin. Bana göre de en normali sen, en anormalleri onlardır. En doğrusu senin yaptığın! Kendi ruhunu ve saflığını satmamışsın. Helal!
04 Yorumla
Soran+1 yılyaa çok teşekkür ederim ne güzel dedin çok ağır cevaplar bekliyordum
Soran+1 yılhelal olsuuun😂👏🏿👏🏿
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kezbansin falan diyenleri umursama. Takdir ettim seni, boşver karşına illaki biri çıkacak dert etme :)
11 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın tesekkur ederıım😊
En doğrusunu yapmışsın boşuna kendini kezban moduna sokma olması gereken senin yaptığın
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çok😊
Soran+1 yılbunları duymak güzel:)
+1 yılkezbanlık ya da değil kime ne birileri bişeyler diyor diye yapmak istemediğin şeyleri yapmana gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ya +1 resmen
- +1 yıl
önemi yok
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Eğer dini açıdan kabul etmiyorsan anlarim. Başka turlu olduğunda da , kızkardeşim değildir sevgilim. tabi ki öperim.
00 Yorumla
+1 yılhelal olsun bunu yapa bilmen bu zamnda zor ve taktir edilmeli...
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım madem öpüşmeye filan Karşısın niye sevgili oluyosun? Sevgilin o senin arkadaşın mı? Madem öyle sevgili olmasaydınız arkadaşca gezseydiniz. Bu dediğimde yanlış anlaşılmasın öpüşmenin ilerisine tabiiki gitme. Ama sevgiliyle öpüşmekten daha doğal hiç bir şey olamaz çok sık olmadığı sürece
00 Yorumla
+1 yılBence en doğrusunu yapıyosun sonra temiz kız arıyolar her şeyi boşver kendi prensiplerin olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılçook teşekkür ederim baya haklısın
Aferin. Sevgiliyle öpüşülmez,
Sevgili nedir ya!
İnsanın ya karısı olur ya kocası!
Evlen; eşinle duygularını dilediğince yaşa.
Sevişmek sadece evlilerin sahib olduğu bir lüx.10 Yorumla
+1 yılevet doğru istemiyorsan istemediğini söylemelisin. eğer seni seviyorsa zaten her şekilde yanında olur. ama şu da bir gerçek ki erkek erkektir sever böyle şeyleri ve ister de. istediğini verirsen daha çok sevilirsin...
00 Yorumla
+1 yılReddetmekle doğru olanı yapmışsın. Ama ısrarına devam etseydi ayrılman daha doğru olurdu. Reddettikten sonra seni anlayıp olumlu karşılayıp bir daha ısrar etmezse ilişkiniz devam edebilirdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru diyosun
+1 yılİstemediğini söylemen yeterliydi, ayrılmana vesile olacak bir konu değilmiş, eh kezbanlık oluyor biraz.
12 Yorumla
Soran+1 yılsnkxkskdd aynen o olabilir
- +1 yıl
Ayrılmak abartı, yoksa elini bile tutmak zorunda değilsin o ayrı konu.
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. seni öpmek istemesi çok normal sevgilisiniz sonuçta arkadaş değil. Öpüşmek istemiyorsanda söylemeliydin, ayrılman çok tuhaf.
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede tuhaf kaçtı
+1 yılne diye sevgili yapıyorsunuz ozaman? bukadar namusluysan sevgiliyle ne işin var.
25 Yorumla
Soran+1 yılşeytan mıyım günahkar mıyım? veya melek miyim? muallak ama sen beyinsizsin sevgili olmak için öpüşmek şart mı bakmaya kıyamanlar var ama sana denk gelmemiş baya acı
- +1 yıl
canım öncelikle benim geçmişimi bilmiyorsun bence o dilini sürdüğün yerden çek. bukadar zoruna gitmesi gerekmezdi sonuçta burada herkez kendi görüşünü paylaşmakta özgür :)
Soran+1 yılokok
- +1 yıl
boşsun boş kalacaksın :)
Soran+1 yılamenoooo
+1 yılafedersin ama çok ayıp etmişşin biz burada opüşmeden daha çogunu yaptık acaba seni sekse dvt etsene napardın herhakde şehri terkedersin:((
10 Yorumla
+1 yılMaşallah... Kaldı mı yahu sizin gibiler? Yolunuzdan şaşmayın;aksini iddia edenleri de takmayın...
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun kessinlikle teşekkür ederim
+1 yılHarikasın kezbanlik vik vik diyenleri bırak kocana sakla. ERKEK EGEMENLIGINE HAYIR IZ CINSEL OBJE DEGILIZ kendini elin oglunun iki dklik zevkine kurban etme akıllı ol
03 Yorumla
Soran+1 yılallam süpersin sarılabilir miyim
- +1 yıl
Buyur saril kardeşim
Soran+1 yılahahaah 💖💖💖
Tamam anlıyorum senide madem bir kişiyle olsun istiyorsun niye sevgili oldun o zaman? evcilik oynamak için mi? ya sevgili olma ya da oluyorsan öpüşmek istediği için ayrılma. Evet kezbanlık
14 Yorumla
Soranevleneceğim kişiyi başka nasıl bulucam pardon?
Soran+1 yılçünkü daha önce sadece internetten olmuştu sevgilim. kasıt oydu
+1 yılADAMSIN be sen sana bu yakışır helal olsun ama o MADAMMIŞ yazıklar olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir dudak temasından kaçınıyorsa ve bu konuda bana güvenmiyorsa benim de onunla işim olmaz..
02 Yorumla
Soran+1 yılher dudak teması kurduğunla evliliğe mi yürüyorsun
+1 yılHayır en doğrusu seninle neden çıkmak istediği belli olmuş çünkü insan sevdiğine kıyamaz dokunamaz iyi yapmıssın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. en az bir 2-3 ay geçmediyse sevgili olalı doğru olanı yapmışsın aksi takdirde kezbanlık yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılSadece bir kişiyle olsun istiyorsan neden onunla sevgili oldun ki onunla öpüşmeyeceksinde benimle mi öpüşceksin
21 Yorumla
Soran+1 yılonunla evlenip evlenmeyeceğimi nerden bilebilirim çok bilmis seni😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKalıplaşmış düşüncelerden çıkın. Sevginiz var , bir şeyler hissediyorsanız öpüşebilir insan. Spontan olabilecek bir durum.
04 Yorumla
Soran+1 yılkalıplaşmış veya aşılanmış bir şey değil. bu tarz şeyleri bir kişide yaşanmalı diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de aynı şeyi söylüyorum. Her iki tarafta biribirine aşık ise, neden beklesin demek istiyorum.
Soran+1 yılaynı şeyleri demiyoruz da, neyse😊
Cevap sahibi+1 yılDiyoruz da :-) siz kabul etmiyorsunuz anlatmak istediğimi.
+1 yılEn Doğrusunu Yapmışssın Helal Olsun Valla
Rabbim İnşallah Karşımıza Senin Gibileri Çıkarır01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim amin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKezbanlık bence yalan bir şey.
Versen ne olacak kasar damgası yiyeceksin. Kasar mı kezban mı sence? hangisi daha iyi?01 Yorumla
Soran+1 yılyaşasın kezoluk✌🏿️
+1 yılKezbanlık değil ideal ama günümüzde zor bulman görücü usulü ancak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılCok guzel yaptigin ama lierde kesinlikle aldatilirsin ve adamin bahanesi de su bu opusmeyi bilmiyor. Diyip aldaticak malisef :/
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılKezbanlık falan değil. Geleceğimi gördüm şu an sende.
01 Yorumla
Soran+1 yılgel sarılalım😊
+1 yılKezbanlık. Hayır dersin olur biter ayrılmak nedir ya? Ben olsam ben terkederdim seni 😏
11 Yorumla
Soran+1 yılahhahahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. sevgilim bu konuda reddetseydi bisey olmazdi bunun icin benden ayrilsaydi agir kezban derdim
04 Yorumla
Soran+1 yılahahhahahahha bncede ya
Soran+1 yılhatamın farkındayım😂
öpüşmeden sevgili mi olur ya aşk ne biliyor musun sen
02 Yorumla
Soran+1 yıl:dd
+1 yılIyi de istemedigini belirtip uyarsaydin baktin anlamiyo o zaman ayrilirdin zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılsonradan farkettim aynen
- +1 yıl
Ama boyle yaptin diye kezbansin demem olmaz hakkim da yok ama onyargili davrandin biraz ilk bir uyarip bir daha tekrarlasaydi oyle ayrilsaydin tam eminde olurdun tabiki
- +1 yıl
Namuslu olman seni kezban yapmaz bu cok güzel bisey aksine :)
Soran+1 yılevet dibine kadar haklısın teşekkür ederim canım😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi yapmışsın. Geri dönmek isterse kabul etme. Bırak sürünsün. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılabarttığımı düşnüüyorum ayrılmak konusunda 😂
- +1 yıl
Kaç gün oldu ayrılalı?
+1 yılSite erkeklerinin ne kadar iki yüzlü olduğunu bir kez daha görüyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
- +1 yıl
Senin yaptığın doğru bir hareket sana lafım yok. Ama şu soruyu değiştirerek sorsak mesela sevgilimi öpmek istedim çocuk ayrıldı desek, vayy mal ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım, kızla bana gel yavrum başlarlar hemen
Bazilarinin yeni modernlik anlayisina gore evet. ama bence istemiyorsan en iyisini yapmissin.
11 Yorumla
Soran+1 yıldi mi? teşekkür ederim
+1 yılEn İyisini Yaptın kezbanlik değil dusincen çok dogru
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorum😊
asla değil güzelim düşüncelerinde haklısın. namuslu olmanın adına kezbanlık diyorlar. çok iyi yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılyorumlardan da anlaşıldığı üzere🙌🏿 teşekkür ederim anlayısın ıcın😊
Sevgilinle öpüşmek gayet doğal bir şey. Fazla abartmışın.
10 Yorumla
+1 yılKezbanlıkla alakası yok doğru olanı yapmışsın. Kocandan başkası yalan.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. daha öpüşmemişsin bile ne adam akıllı çıkmaktan bahsediyorsun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşındakiyle ciddiysen öpüşmekten dogal bir durum yok bende öyle düşünürdüm ama karşımdaki kişi ciddi benimle bende onunla ciddiyim
12 Yorumla
Soran+1 yılemin olmaktan kastım oydu
Cevap sahibi+1 yılAnladım seni sevdiğinden emin olmanın yolları var onları denemelisin
+1 yılEn iyisi dudaklarin cocuklarina miras kalsin hic elletme biyerini amanısan 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen doğru olanı yapmışsın herkese kendini verdikten sonra genelevlerine ne gerek var
02 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin ya
Cevap sahibi+1 yıl:) haksızmıyım ama? :)
Biraz abartmışsın sanki, insani şeyler bunlar :D şehri falan da terkedersin sen şimdi :P
10 YorumlaYa öpüşmek neden kezbanlık olsun sevgilinle öpüşmeyeceksin de kiminle öpüşeceksin?
10 Yorumla
+1 yılbu sneın tercıhın sanırım 18 yasından kucuksun bunu dusundgune göre yoksa bunu dusunmezdın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru düşünüyorsun :) Böyle devam et. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılEvet kezbanlik seven birisi için opusnek gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılKızım mal misin ama ayrıldığına gore malsin sevgilin o seni. Yabancı biri değil alt tarafı opusceksin ilk okul çocuğu bile opusuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kezbanlığı ya sen doğrusunu yapmışsın helal olsun sana
04 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın çok teşekkür ederim💖💖💖
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bende sendenim :)
Soran+1 yılyaşasın kezoluk diyelim
Cevap sahibi+1 yılkezbanlık değil ki ben güzel birşey farklı olmak
valla seni tebrik ederim ALLAH gönlüne göre versin
11 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun, hepımızın
+1 yılsonra niye mast. a bagimliyim?
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şey yapmıyorum çok bilmiş😅
- +1 yıl
Yalan söylüyor inanmayın arkadaşlar 😊😜😇
Dogru bildiginden sasma.
01 Yorumla
Soran+1 yılyep👍🏿
iyi yapmışsın helal olsun
10 Yorumla
+1 yılhatta o biri de eşin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılkaç aydır çıkıyorsunuz
02 Yorumla
Soran1 ay
- +1 yıl
1 ay öpüşmek için erken o zaman senin için
Bence bu sadakattir kezbanlık falan değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çokca
+1 yılADAM GIBI KIZSIN.. Helal olsun sana... :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler kardesım
Öpüşmek istememen normal ayrılık fazla gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılbende o konuda abarttığımı düşünüyorum
+1 yılbilmem, senin tercihin neticede.
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026