Diyelim ki kizin heryeri güzel ama burnu cirkin. bu bir
olur mu? Sevebilir misiniz yine de?
olur mu? Sevebilir misiniz yine de?
Fizik güzelse , burun önemli degil. Ben burnu çirkin bir kıza baktıgımda, burnu estetik olunca kız güzelleşir mi ona bakarım. Eğer burnu estetik yaptırınca güzelleşmeyecek bir tipse aşık olmam, ama fiziği güzelse ve burnu yaptırınca güzelleşecek bir kızsa, aşık olurum. Yaptırmasa da olur. Ayrıca kalça önemli. Squat yap. Kalçayı tokatlamak isterim.
Güzel kardeşim o burna feda olsun seni sevecek kalpler. Sevgi öyle birşeydirki sevdiğinin gözü sadece güzel olanı görür. Mutluluktan yapılmış bir pastanın üzerindeki çukulata senin burnun :) Hayat boyu sevip sevileceğin mutlu bir beraberlik seninle olsun sevgiler
benimde burnum biraz normalden büyük ama beni bu sebepten sevemeyecekse sevmesin zaten
Oluyorlar kendimden biliyorum. Hatta burnunu öpme ısırma sıkma daha çok oluyor :)
Cevap
16Cevap
aşk gözlerde başlar sözlerde biter.. eğer çehresinde bir kusur varsa, yüzüne konmuş bir gamzedir yanaklarında.. ne o beni görür ne de ben o kusuru görürüm aşkın gözlerinde yaşar ve yaşarken..
ZEVK meselesi diyebilirim ama burnun bir zararı olmaz şefim GÖNLÜ çirkin olmasın
neden sevemeyeyim? aşk tip ile bağdaşlaştırılabilecek bir şey değildir. aşk basit değildir.
Gönül bu nereye konacağı belli olmuyo :) benim aşık olduğum kızı gorseydin kamil abi degilmi la bu derdin :D dedim ya gönül bazen ota bazende b.. Konabiliyo buna engel olamıyorsun burunda neki :D
Salak mısınız gerizekalı mısınız çözemedim. Sanki insanlar istedikleri tipe aşık oluyor.
burnuçirkin oglana asık olurmusun
Yemin ederim oluyorum
Aşk bu belli olmaz :ı
Seni gerçekten seven öyle kabullenir merak etme.
Aşkın gözü kördür. Hiç belli olmaz. .;D
b*k a konsun napalım otlardan fayda yok :D
her güzelin bir kusuru olur tabiki severim
Bunnunu ıstırırım onun
Olabilirim
Burnu çirkin derken?
Severim tabi ki
olmam
Oluruz
Olunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar