Hesabı kıza kitledim sizce nasıl yapmışım?

İşte bir arkadaş aracılığı ile bir kızla tanışmıştım haftasonu biyerlere çıkak felan dedik buluştuk (not:yazokulunda öğrenciyim) işte ilk bir kahvaltıya gittik yedik felan hesap geldi 10+10=20 Tl kız masada oturdu gittim ödedim en ufak kalkma bile olmadı daha sonra lunaparkta 3-4 alete bindik jeton 3x2=6x5= 30 Tl yine ben aldım en ufak ödemeye yanaşma çabası bile yok daha sonra Sinema Bowling yapalım dedi tamam dedim gittik kampanya varmıs Bowling+Sinema+5D+İçecek vs 40 lira imiş bundan alalım diye ısrar etti tamam dedim yine bekliyor ödememi bende Cüzdanı çıkardım "Aaaa canım para bitmiş ya sende varsa ödede çıkışta ben bankamatikten çekip vereyim " dedim Tamam dedi istemeye istemeye cebinden 100 lük çıkarıp verdi 40x2=80 Tl işte filme girdik izledik felan Bowling oynarken arkadaşa beni ara dedim telefon çaldı işim çıktı diyip tüydüm "Geri gelirsin değil mi" felan dedi belli olmaz hastaneye gidiyorum dedim işte sonra kızın telefon numarasını felan hepsini sildim :D diğer arkadaşlada pek samimi değilim
Hesabı kıza kitledim sizce nasıl yapmışım?