Komşumuzun karısı bana sulanıyor galiba?

Arkadaşlar trol felan değil dün akşam ciddi ciddi bir olay başıma geldi anlatayım. Komşumuz eşiyle ve küçük çocuguyla beraber bize geldiler. Kocası benden 8 yaş büyük eşi benle aynı yaşta. oturduk ailemle beraber çay çekirdek kola muhabbet ediyoruz gece. Bu kız içeri gidip gelirken vs hep dokunuyor bana eliyle omzumu felan sıkıyo bu tarz hareketler. Birde ben kocasına yaşını sorunca yaş muhabbeti açıldı kız benm yaşımı sordu söledim bayadır sorucaktım felan dedi bende aynı yaşta olduugumuzu duyunca epey şaşırdım. herneyse bunlar gece eve gderken kendilerine misafir gelcekti onlar gelmesin diye saklnıyorlardı bir nevi yalan attılar işte misafir gelmemesi içün evde yokuz diye. tam evlerine gitcekler ben yola bakıyordum hani oralarda biyerdelerse dışarda görmrsinler dye. bu arad evlermizn arası 20metre felan. Neyse tam kimse yok gelin dedim arkamdn geldiler eve yürüyoz beraber o sırad karşıdan birileri geldi. bir baktım kız arkama saklandı adamda geri döndü bizim siteye kız arkama bir yapıştı belimden iki elyle tutup kendine çekiyo ama nası anlatamam göğüslerini felan sürtüyor bana eli göbeğime kadar geldi resmen avuçladı neyse o şekilde evleeine kadar gittik ama gelenler bekledkleri değilmiş. bende abla amma tırstım ya dedim.önceden yaşını bilmesiğim için abla diyodum hep. Bana kızdı ne ablası olm abla demesene bana ikidebir diyip duruyo. yakın davrsnıyo felan ama ben acayip tedirgin oldum resmen dibime giriyo sürekli konuşmaya çalışıyor felan aşırı rahatsız oldum bu durumdan nası kurtulabilirim kalp kırmadan?
Komşumuzun karısı bana sulanıyor galiba?