Neden herkes garipsiyor anlamiyorum? 18 yasindayim 6 aydir turbana girdim cafede orda burada sevgilimle sarmas dolas geziyoruz dogal olanda bu zaten 2 kere sadece hafif opustuk herkes garip garip bakiyor sizce insanlar nedenboyle benim sevgilimin olmasina hakkim yokmu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış düşünüyorsun. Başı açık olanda yadırganıyor emin ol.. ''Anası babası kızını düzgün biliyor'' gibi düşünülüyor. sadece kapalıya özgü bir düşünce değil bunlar fakat kapalıyada daha tepki var. Şöyle düşün başın açık ve her saç teli bir zina, Günah. Başını örtüyorsun bu günahtan kaçınmak için ama gidip sevgilinle elele dudak dudağa duruyorsun ne farkı kalıyor ki? yani insanlar şöyle düşünüyor '' o günahtan kaçtında bu günaha neden giriyorsun?'' bu günahada engel olabilirsin sonuçta elinde olmayan birşey değil bu senin. İstersen öpmezsin, elini tutmazsın ama bile bile yapıyorsun. Bende kapalıyım. ama bir erkekle göz göze gelmeye bile çekiniyorum, birini sevmediğim anlamı taşımaz bu. bende birini seviyorum ama 1,5 senedir ne gözü gözüme değdi ne eli elime sözde selamdan selamaydı hersey. Günah diye Mum üflemezdi, Bu yüzden sevdim zaten günah diye elimide tutmaz benide öpmezdi. Başım açıkkende sevgilim oldu öptürmediğim için terkedildim.
Kısacası; elinde olan sey bunlar. Öptürmeyince terkedecekse etsin.. Asıl seven cehennem atesinin bedenini yakmasını bırak tırnagına değecek atesten koruyabilmeli seni. Korumak istemiyorsa eger seviyorda demeyeceksin ha yok sevmek değil biz zaman gecirıyoruz ise mesele karısmıyorum ben diyecegimi dedim. Birşey yaparken insan düşünmeli ''elimi yakan ates saatlerdir canımı yakıyor ya düşecegim cehennem atesinde ne yaparım?'' bazı şeyleri sorarken düşünün ben mi hata yapıyorum diye. hata yapmıyorum diye düşünmeyin..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be kardeşim sen başörtüyü çok yanlış anlamışsın.. Başörtüyle sen saçlarını gizliyorsun ama dudaklarını başkalarına sunuyorsun.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi insana?
Hz Fatıma anamız gece gömülmeyi vasiyet etmiş. Neden bilmiyor musun? Cesedini bile olsa hiçbir namahrem görmesin diye.. Sen Fatıma anamızın kızısın. Efendimiz (sav) in "kardeşim diye bahsettiği insansın.. O kurban olduğum (sav) bizim günahlarimiza ağlamış biliyo musun?/Allah affetsin diye ağlamiş daha bizi görmeden..
Başörtüsü demek ben islamın kızıyım ben müslümanım demek. Gerçek bir müslümanın sevgilisi, onu gectim öpüştüğü biri olabilir mi sahiden? Zaten vicdanın tamamen rahat olsa siteye girip bu soruyu sormazdin.. Ama kusura bakma, seninki başörtüsü değil, sadece başının örtüsü..12 Yorumla
Soran+1 yılBeni gec , sen dort dortluk musun? nefis , irade bunlar niye var? Herkes iyilik melegi olsaydi cennet cehennem olmazdi ki ayrica allah oyle affedici ki hefkesi affeder !
Cevap sahibi+1 yılGünahı küçümsemek en büyük günahlardandır.
Hayır olamaz. Bunun kapalılık açıklıkla alakası yok bunun Müslümanlıkla İslamla alakası var. Kapalı ol açık ol eğer Müslümansan Allah'ın Kuran'da emrettiği kurallara uyarsın bu kadar basit. Uymak istemiyorsan da kendine uygun dine geçersin. Ama tek hak din de İslam bu da böyle biline. Kuran'da evlilik dışındaki erkekle mesafesiz ilişkiler haram. Açık olmakta haram. Bunlar kişilerin kendi tercihleri. Ben Müslümanım ben bunun günahını da biliyorum ama nefsim böyle istiyor dersin başka böyle saçma şey mi olur demek başka. Ayrıca şöyle bir durum var sen kapalı olmakla birşeyleri temsil ediyorsun yaptığın bu yanlışlarla bu temsiliyeti kirletiyorsun. İnsanların İslamla ilgili yanlış düşüncelere varmasına sebep oluyorsun. Bu da işin ayrı bir günah boyutu. Bu işler çocuk oyuncağı değil ciddi ciddi okuyup anlamaya çalışarak yaşamak gerekir. Sen okuma etme kafana basmasın olmaz öyle şey de herşeyin mantıklı bir açıklaması var. Müslümansak Müslümanlığı iyi bilmek gerekiyor. Sıkıntı burada biz Allah'ın kurallarına uyacağımıza beyefendinin hanfendinin keyfi yetmediği için böyle şey mi olur deyip Kuran'ı kendimize uyduruyoruz. Yanlış, çok yanlış...
10 Yorumla
Sen bu durumu anlatamazsın. İnsanlar türbana girmeyi ruhbanlık gibi görüyor. Sanki bir çeşit rahibelik. Islamda kimse ile farkınız yok mini etekliden bile. sadece eteğinden dolayı extra gunuha giriyor
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. turbanlının sevgılısı olur neden olmasın hatta benım kız arkadaşım da türbanlı fakat 2 kere hafıf opuştk dıyosun turbanlı hıc bır bayan dışarda ortalık yerde öpüşmez ınsanların yadırgaması bundandır bende yadırgarım. Benım de kız arkadaşım turbanlı fakat el ele tutuşmaktan öte gitmiyoruz toplumda. O kadar arap insan göruyorum kapalı onlarda el ele tutuşanı bile görmuyorum. Türbanlı olmak sana dışarda sevdiginle öpüşme hakkını vermıyor malesef
32 Yorumla
Soran+1 yılLaik bir ulkede yasiyoruz kisaca ben basortuluyum diye dort dortluk degilim ve ayrimcilik yasiyorum
+1 yılO türbanı neden takıyosun sen? Türbanın amacı Allah'ın emrini yerine getirmektir. Ama bir emrini yapıp diğerini terketmek değildir. Allah zinaya yaklaşma diyor sen yaklaşıyorsun. Türbanı takarak sen ben müslümanım diyorsun. E tabi ki müslüman bir insanın zina yapması Allahın emrine karşı gelmesi insanları doğal olarak şaşırtıyor ve kızdırıyor. Sen bence o türbanı neden taktığını sorgula, neden takıldığını öğren ve türbana laf getirmeyi bırak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılhayır sevgilin olabilir kimse birşey diyemez buna ama genelde rahat kızlar başı açık olanlar öpüştü mü çok tuhaf gelmiyor insanlara ama başı kapalı oldu mu herkes bakıyor çünkü başı kapalı kızlar genelde Allah korkusu olan zinadan uzak kızlar gibi görünüyor toplumda sonra ulu orta yerde de öpüşürseniz de bakıyorlar insanlar
00 Yorumla Sevgilinin olmasına tabiki hakkin var ama bizim toplumumuzda kapalı kadinlar acik kadınlara göre daha dinine düşkün olarak görüyorlar aslında çok yanlış herkesin dini Allah ile kendisi arasindadir bir başkası buna karışamaz.
Toplumda öyle ters algı oluşmuş ki kapalı kadin erkeklerle gezemez, disarida erkeklerle yakin olamaz vs vs neden bu algı çünkü sen kapalisin disarida bir erkekler yakin olamazsın çok saçma yanlış dediğim gibi herkesin dini Allah la kendisi arasında.
Size bakanlara takilmamaya calisin.
( Benim görüşüm ir kiz acik ya da kapalı olsun disarida bir erkekle abartili şekilde yakin olmasın elle tutuşsun koluna girin sarilirin yanağından öpün tamam ama ilerisine gitmeyin disarida başbaşa kaldiginizda ozeliniz olsun )00 Yorumla
+1 yılTürban sevgili yapmana engel değil olmamalı. sonuçta bir insansın sevmeye sevilmeye beğenilmeye bir takım Şeyler yaşamaya senin de hakkın var elbet.!. Ben asla yadırgamazdım... Takma kafaya rahat ol kalbimiz seninle yanlız seçeceğin insanlara dikkat etmeni, sana değer veren biri olarak tavsiye ediyorum dediklerimi sakın unutma !!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDini inanclara sahip insanin sevgilisi olmaz esi olur helali olur. Inan insan acik degil kapali olur. Farzlari yerine getirir inanan. Sen benim zinaya hakkim yok mu diyorsun. Cevabi sen ver. O taktigin esarp bir toplumu simgeker oyle tanitma sorumlukugunu odeyemezsin
20 Yorumla
+1 yılKapanmak islam dininde hanım kısmına yapması gereken bir zorunluluk olarak getirilmemismidir yoksa benmi yanlıs biliyorum? E sen dinine duskunsun ama aynı dinde yapması buyuk gunah olan başka bir davranışa kalkışıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Garip olan kısmı bu , kapalısın ama gözün erkek kesiyor türban takıyorsun ama icerden saçına topuz yapıyorsun gözlerinde tonla makyaj var parklarda milletle el ele kucak kucagasın. Ya hakkını ver ya kapanma o zaman kimse garipsemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere şurdan başlayayım. Sevgililik sevgili olmak haram evlenmeden namahrem sarılıp öpemezsin. Sen bu boyutu geçmişsin türbanlıyım neden garipseniyorum diye soruyorsun. Kapanmanın amacı erkeklerin dikkatini çekmemek şehvetlerini uyandırmamak için sen evlenmediğin helalin olmadığın biriyle öpüşüp sarılıyoruz falan yazmışsın bu ne saçmalıkır yav. Size türbanı veriyolar sonra ne halin varsa gör falan mı diyorlar kimse öğretmiyor mu önce bir kapanmanın amacını anlayın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakaret eden kendidir bunları aştım artık hakaret edene hakaret yok. Neden Herkes garipsiyor diye sordun bende neden garipsendiğini yazdım yani sorduğuna cevap verdim yani sana zorla şunu yapacaksın diye bişey dayatmadım banane ne halin varsa gör.
senin o taktığın türban sadece saçını kapatmıyor bir çok şeyi artık kendine yasaklıyorsun sevgilin olabilir ama sarmaş dolaş olmaz öpüşmek milletin içinde hele ki kusura bakma kardeşim ama o türbanı ya çıkar ya da o türbana göre yaşa.
31 Yorumla
Soran+1 yılBuna sen karar veremezsin laik bir uljede yasiyoruz.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsenin dini aran iyi degil herhalde. kapanmak farz ona bisey demiyorum ama sevgili etmek dinden sakıncalı cunku Allah zinaya bile yaklasmayı diyor. sen ise opustun diyorsun bu zinaya girmezmi sence. elbette zinadır. zinadan uzak dur ya da sevdigi seni istesin oyle devam edersin
00 Yorumla taktığın türban değil sadece bir bez parçası. türban onun hakkını verene yakışır türbanı takınca herşey bitmiyor onu dininin gereği olarak takıyorsun islamda erkeklerle sarmaş dolaş gezmek öpüşmek faladı filandı varmı?
sana soruyorum var mı varsa devam et.02 Yorumla
Soran+1 yılOna bakarsak dinde icki de haram ama kimse sesini cikarmiyor kfayi bize takmissiniz bizde peygamber degiliz kusursuz degiliz bunu anlayin ayrica sarmas dolas gezmek gezmek ayip degil kuran o zaman gore ayetler indirilmis mesela su an arabistan disinda 4 kadin alan var mi erkeklerden? Islam alimleri bile kurandaki bazi ayetlerin degistirilmewi gerektigini soyluyor neyin kafasi bu ki ben 18 yasindayim dikkatini cekerim 50 yasinda koca kari degilim
- +1 yıl
sen önce dinini öğren ben sana içki iç demedim veya şunu bunu yapta demedim ayrıca o hangi alim kuranın değişmesini söylüyorsa git onun söylediği dine katıl din sadece 50 yaşını geçmiş kadınlara mı var 18 yaşında olunca herşey serbest mi sanıyorsun sen. ya şu alakasız sitede bu tip yorumlara hasta oluyorum yapıyorsun bari herkese ilan etme veya doğrusunu söyleyince neden bahaneler uydurma çabasındasınız.
açık ve net dinen böyle şeyler yapmak günah bunun açıklaması veya yorumu yok.
+1 yılTürbanı edebinle tak orda burada opşurken dovmediklerine dua et..
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. kapalı olmayanin da yok.
Muslumansan eğer. Uyucaksin.
Iyi kulllanilmis cahil kardeşim. .
ALLAH Hidayet versin.50 Yorumla
+1 yılYa bilmiyorum ama kapalı birinin milletin içinde öpüşmesi doğru gelmiyor bana. Ama sarılın tabii kim karışır buna.
11 Yorumla
Soran+1 yılKarisan cok var baksana.
Oha öpüştünüz mü? Yuh! Benim de sevgilim oldu ama gel gör ki el ele dahi tutuşmadım.
kapalı olmasan dahi, imam nikahlı olmadığın biriyle öpüşmen zina oluyor. Bunu bilmiyor musun?05 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ve gunahi bana ama degil mi? Insanlar sadece kapalilara takmis kafayi. mesela icki icmek de harwm ama kimse bundan bahsetmiyor icki icip namaz kilan birsuru insan var ayrica ben daha yeni kapandim 18 yasindayim. Bazi kuran alimleri bile kurandaki bazi ayetlerin degistirilmesi gerektigini savunuyor.
- +1 yıl
dayanamayacağım artık '' Bazi kuran alimleri bile kurandaki bazi ayetlerin degistirilmesi gerektigini savunuyor.'' bunu yazıp yazıp duruyorsun kızın sen ahmakmısın Allah kelamını insanlar nasıl değiştirecek cevap vermeye değmez yav Kuran ayetini değiştirmekten bahsediyor delirmemek elde değil
Soran+1 yılTamam cevap ver o zaman bir erkek 4 kadin alabilir yaziyor , sence kuran 21. yy'a gore mi ayarlanmis? Ordaki ayetleri oku bakalim. O ayetleri uygulayan gercekten birisi var mi bu ulkede veya dunya uzerinde? olsaydi cennet cehennem olmazdi. allah kimine nefis az verir kimi seytana uyar bu boyledir.@Gerçeklik
- +1 yıl
Topluma göre değişir araplarda 3 eşi 4 eşi olan var. mutlu mesut yaşarlar. Bizim toplumumuz tek eş ister. Adalet şartı var eşler arasında adaleti sağlayacaksın razı olan evlenir razı olmayan evlenmez. Kur'an kerim tüm zamanlar için indirilmiştir. İsteyen amel eder isteyen etmez kişiye kalmıştır. Bide dinle alakalı hassas olun tavsiyem ben dinle alakalı birşey yazarken 10 kere düşünür sonra yazarım yanlış bişey yazarsam vebal altına girmiş olurum. Siz de kafanızda oluşturduğunuz yorumları düşüncele bodoslama yazmayın dinin önemini anlayın
+1 yılKim ne der diye düşünmemek lazım istersen zina yap istersen öp gitsin sevgilinin olması da gayet doğal bir şey çevreyi boş ver
00 Yorumla
+1 yılBunu soruyorsan neden kapalı olduğunu bilmiyorsun demektir. Sizin gibileri gördükçe müslüman olmayışımdan gurur duyuyorum :)
00 Yorumla
+1 yılolabilir ama sevgilinle ölçülü ol, o türbanı başına taktıysan adam gibi hakkını ver. kapalıların adını kirletmeye hakkın yok
10 Yorumla
+1 yıley cahil kadın. ey allahın aklını aldığı kadın. yahu senin ağzın neler diyor. böyle. ya takma türbanı sokak ortasında ondan çoçuk yapın. ya da türbanı tak evlenene kadar bişey yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaktığın türbanın ağırlığını benimsemelisin cafede orda burada türbanla dolaşır sevgili ayakları yaparsan türbana leke gelir türbanda dinimizi temsil ediyor yanlış yapıyorsun... Müslümanın sevgilisi değil sözlüsü olmalı...
02 Yorumla
Soran+1 yılTurban dini mi temsil ediyor? Basortusu sadece kadina farzdir dikkatini cekerim ki herkes kendi gunahindan sevabindan sorumludur.
Cevap sahibi+1 yılBen sadece söylemekle mükellefim yapıp yapmamak senin iradene bağlı ama şunu unutmamalısınki din ve başörtüsü oyuncak değil...
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılsevgılın oalbılır fkt bızım ulke musluman ulkesı oldugu cıın kapalılarn bu tur olaylara gırısmesın ebıraz ters bakyıor :( cnku kapalı kısılerı dınınde adetınde orfunde hata yapmaz suc ıslemes seklınde bakıyorlar ve buda yanlıs bı durum...
00 Yorumla
+1 yılsevgilin olabilir ama türbanın ne demek oldugunu bilip de kapanmayı göze aldıktan sonra sevgilinle sarmaş dolaş geziyorsan yadırganman gayet normal.
00 Yorumla
+1 yılOrtalıkta öpüşmeseniz madem kapandın dinimizin belli başlı kuralları var sadece kafaya bez sarmakla olmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. mk sokak ortasında sarmaş dolas olma gıt evıne ver verceksen
22 Yorumla
Soran+1 yılIste bu seni ilgilendirmez hickimseyi ilgilendirmez. zira iran'da yasamiyoruz.
Trolsün ama yinede söyliyeyim.
O kafandakini aksesuar için taktıysa n çıkarmalısın.
Sadece saçını örtmüyorsun onunla... maneviyatı daha ağır.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılsen sadece türbanlısın ama galiba henüz tesettürlü değilsin, tesettür zeni zindan uzak tutmalıyken sen zina giden ilk adımı öpüşerek başlatmış oldun.
şimdi neredesin tesettür.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKimseyi ilgilendirmiyorsa ne diye soruyorsun. saçı açmak günah da el i n ogluyla sarmaş dolaş hafif öpüşmek sevap mı
31 Yorumlamalmısın kızım sen bende türbanlıyım sevgilim olabilir ama mesafemi her zaman korurum haddimi aşmam kendine güvenmiyorsan ortalık yerde flört edip başındakini kirletme mesele saçı kapatmak değil hareketlerine çekidüzen vermek
10 YorumlaBaşı açık neyse sende o sun başın kapalı diye duyguların hislerinde kapalı olacak diye birşey yok ya ki olsa bu saçmalık olur zaten. ne istiyorsan onu yaşayacaksın bu hayatta yarın ne olacağın belli olmaz onu geçtim keşke dememek lazım hiç bir zaman.
00 Yorumlamadem müslümansın türbanlısın nikah düşmeden el ele bile tutuşamazsın öpüşmekten bahsediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılbunca türbanlıların kaç tane sevgilileri var bir de..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılgiydigin turbana sadik kalman gerekmezmi... ki sevgili benimde hakkim diyorsan turbani cikar da oyle sev edin... rezil etme turbanlilari
00 Yorumla
+1 yılbaşında ayet taşıyorsun ona göre davran sende kapalısın kızm ne dmek süs içinmi kapandın
11 Yorumla
Soran+1 yılBu kmseyi ilgilendrm
saçma düşünüyorlar.
açık kız yapınca normal kapalı yapınca anormal oluyor.
açık kız kaşar mı o yapınca normal oluyor, böyle emin ol kapalı olan sen değil açık kardeşlerimizi yargılamış oluyorlar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Boşver insanlari. Olduğun gibi ol. Eğer insanlarin tavirlariyla haraket edersen hayatin boyunca istemediğin kişi olarak dolaşabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O türbanı takıyorsan dinin gerektirdiği diğer şeyleri de yapman gerekir. Aksi taktirde günahtan başka bir sey elde edemezsin.
Bu arada soru troll kesin. Ben yine de cevaplamış olayım.00 Yorumlasarmaş dolaş olmadi işte
:) içi içine gelsin ilgi çekmez00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalıların adını lekeliyosunuz malesef zaten flört haram sevgili olmak haram
30 Yorumla
+1 yılKendine hakim olamıyor isen kapanma eğer kapandiysan da ortalık yerde yapma diyeceğim de Allah her yerde görüyor
10 YorumlaTürbanı takmaktaki amacın nedir onu bir söyle sen hele?
02 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bir amac yok allah örtünün demis mi? Evet demis , yaba ci bir erkege namahrem diye
Soru gerçek olamayacak kadar uçuk geldi bana. Bilerek tepki toplamak için sorulmuş.
20 Yorumla
+1 yılTürbanı takıyosan hakkını vereceksin senin gibileri yüzünden hepsine aynı damgayı vuruyorlar
10 Yorumlaahahah götümle gülerim bak ben bu dediklerine herksede öyle güler. ne perhiz bu ne lahana turşusu.
10 Yorumla
+1 yılmantıksız bir soruydu okuduguma pişman oldumn
ve yaptıgın konustugun çok yalnış00 Yorumla
+1 yılBu aslında biraz dini bir soru...
Bu soruyu Hz Muhammed e sorsaydın cevabı ne ise benim de cevabım odur00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgenel izlenimde halkın turbanlı birinden beklentisi ulu orta sarmas dolaş ve öpüşme olayının olmaması
00 Yorumlaİnsan yapısında kaynaklı sana bakar ama kendileri yapınca normal oluyor
00 Yorumla
+1 yılçayır çimende ne zaman öpüşürken birini görsem %80 i türbanlı çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılSen neden turbanlisin? Bunu açıkla, ben de sana açıklama yapayım.
00 Yorumlaaçıklar bişey yapınca namus timsali kesiliyonuz sizinki normal ama tavırlarınızdan dolayı yadırganıyorsunuz o kadar
10 Yorumla
+1 yılYa toplumda ki düşünce şu türbanlı ya ondan ama bence yanlış düşünce baş kapatmayla olmaz bu işler
00 YorumlaYa aslinda herkes ayni ama toplumda acik olanibda fazla samimi olmasi hos olmuyo zaten turbanda cabasi oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki var ama o türbanın hakkını vermek için biraz daha dikkat et hareketlerine
00 Yorumlaopusmek kesmemesı lazım sızı verın kuskuyu yer ortam farketmeden normalı bu zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ayetin sorumluluğunu almışsın günaha girmekten kaçınmışsın da sevgili seni günah sürükler bacım benden demesi haram l*n
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere islamda türban yoktur. başörtüsü vardır. genelde kemalistler ve öyle düşünenler der türban diye!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ama helal yollardan evli değilsin müslüman bir kıza yakışmaz.
00 YorumlaOlur da herkesin içinde Öpüşmek olmazz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Mejanlarda yapin dimi
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen neden turbanlisin?
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu sormaya hakkin oldugunu dusunmuyorum iyi gunler.
- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem