Bence platonik çünkü tek taraflı olara içinde ayrılık da barındırıyor. Sizce?
Platonik aşk
Ayrılık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Plotonik aşkı: en iyi ben bilirim tek taraflı kanser gibi gece yarıları yürek sızısı , uzaktan kavuşma hayali bile sıkıntı kabus dolu ızdıraplı günler belkide kavuşamıcagını bile bile sevmek yani bir nevi kendini uçurumdan aşağı atmakdır bu karşılıksız aşk insanı öyle yıpratır ki... ama ayrılık :hiç olmazsa ona dokunmuşsun yaşamışsın onu bir süre doymuşsun öpmüşsün eee daha ne istiyon mk platonikde hiç görmedin öpmedin hissetmedin tamam ayrılıkda yaşanmışlıklar acı verebilir ama plotonik kadar sert değil ben bu ömrü boşa yaşamadım hayatım karşılıksız aşkla geçti bırakın bu ayakları plotonik aşk sigara gibi yavas yavas öldürür insanı ve bende bittim sonunda artık böyle aşık oluncaksa hiç tatmıyım daha iyi bende insanım yeter lannnn...
sağlık olsun :)
platonik aşkın sonunu bilirsin. asla o senin olmayacaktır. hazırlıklısındır. ama ayrılık, hiç beklemediğin bir anda bulur seni. böyle olmasını beklemezsindir. ayrılık daha zor
bir şeyi elde edip kaybetmektense hep uzak kalmak daha aza acı verici sanırım en azından hiç elde etmemiş oluyorsun ve o umut içinde bir yerlerde kalıyor o kadar cok da yakmıyor canını
Platonik aşk.. Hiçbir şey yaşayamadan ayrılıyorsun. Hiç sana ait olmuyor, aşkı da acıyı da tek taraflı yaşıyorsun. Karşındaki çok mutlu da olsa çok mutsuz da olsa sen hep mutsuzsun.
allah yardımcın olsun yaşamayan bilmez tabi çoook zor çoook vayh
Cevap
7Cevap
platonik aşkıda dibine kadar yaşadım zamanında ayrılığıda ama ayrılık hiç bişeye benzemez yaa
P LA TO NİKKK
Kanser gibi yayılır içine, kimsenin haberi olmaz...
Ayrılırsın biter. Bilirsin ki burası son nokta. Ama platonik aşk öyle değil. Sahip olmadığın şeyi seversin, senin olmaz ama yine seversin. Sonu yoktur. Hala acısını çekiyorum. Bitmedi anasını satayım.
Hepsi birbirinden beter, kavuşsanda bu sefer ayrılık korkusu var.
Ya abi ployonik aşkgibisi var mi yaa :-)
Plotonik*
Niye klavye değiştiriyorya platonik* :-)
ayrılık zor. platonikte her zaman içinde bir umut beslersin
yani, en iyisi yaşamamak lazım, sen seviyosun karşındakinin haberi yok, biraz saçma gibi :)
aşkın kendisi zaten zor
her ikisi de zor bence ya
Platoniiikkkkkkkk
Platonik daha zor be
Her ikiside kolay.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar