Diyelimki cok seviyorsunuz ama uyusturucu satisi yuzunden hapis yatmis biri. Yine de beraber olur muydunuz?
Olurdum
Olmazdim
Duruma bagli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaptıklarından pişman ve kendini düzene sokmuş işi varsa ve iyi biriyse neden olmasın olabilir. Benimde var öyle uyusturucudan içeri girdi. Tabi onun işi yok boşta ama seviyosan sen seni üzmicekse olabilr yani.
Durust olayim. Olmazdim
Duruma bağlı ve neden içtiğine bağlı
Keyf için içiosa olmaz zaten amma
KAZIK yemiş içip bırakmışsa ondan ZARAR gelmez çünkü o zamanında kendine zararını verdiği için BIRAKMIŞTIR
İcicilikten demiyorum ama saticiliktan sabikali?
Sıkıntı yok devam o tövbe ettiyse PİSLİKTEN kurtulmak içindir gönlün temiz olsun bilirim ben yaşanmış kesit
Anladim sagol.
Ya öyle bir şey yapmışsa kusura bakma ama fitratinda umursamazlık bencillik lânetlik pislik vardır zaten uzak dur abla uzak dur. Hatta git bak şeyi izle Requem for a Dream.
Cevap
13Cevap
Olurdum. Kimin başına nerde ne geleceği belli değil. Mükemmel adamı buldum sanır evlenirsin, 1 hafta sonra bir kaza olur, adam öldürmeden tutuklanır. Herşey Allah'dan büyük konuşmamak lazım. Seviyor ve ona inanıyorsam, dünya umrumda olmaz..
Benim şu an bir yığın arkadaşım var böyle hepsininde o pis halini gördüm aman diyim kızım hiç gerek yok yaklaşma bile gerek yok adam evli üflesen uçacak mezarı kurcalamak çarpılirsin.
Hala kullaniyorlar ama?
Düzgün insanlar yalnızken hep böyle sittiriboktan kişilerin peşinden koşarsınız mnakoim..
bir ben cevaplamışım olur demişim:D olurum ya iyi köle olurlar bence
Kole?
Olmazdım en fazla arkadaşım oluyorlar sevgilim olmazlar öylesi
sabıka kaydına bakmam herhalde alakasını kesmıs olsun kafi
Kullanmis olan biriyle olurdum ama satanla isim olmaz.
Bidaha yapmicani bilsen olurum ama devam ederse senide satabilir dikkat
Olurum bana satar işte ne güzel
Olurum birlikte kova yaparız agahahaha
Guldurdun :(
ne olcam benı de baslatacak tekrar
Kullandin mi daha once?
olurum ama evliliği düşünmem
Gonul mu eglendirirdin :D
aynen
uyuşturucu bulamayınca seni satar dikkat et
olurdum beraber çekerdik
cok zor.