Duygularımla oynandı😔?

UZUN OLDU AMA LÜTFEN ERKEKLİ KIZLI İKİ DAKİKANIZI AYRIN!😔bir senedir bir çocuk peşimden koşuyor. şehir dışında yaşıyor. bana göre her türlü üst seviyede bir çocuk yakışıklılık olsun, maddi durum olsun, olgunluk olsun. fake olabileceğini düşündüm çünkü instagram facebook gibi sitelerden isteklerimi kabul etmiyordu. sebebini sorunca da alkol falan var diyordu. birbirimizden çok zıttız zaten kapalıyım ben. ben sana sadece sevgimi vermek istiyorum beni sevmeni istiyorum diyordu. namaz kılmak, kuran öğrenmek istiyordu. çok güzel şeyler söylüyor olmasına rağmen bunları başka kızlara söylediğini ve dalga geçtiğini düşünerek ciddiye almadım.. 1 sene öyle böyle geçti. hep yazdı. bende ailevi problemler yaşıyordum ve tutunacak bir dala ihtiyacım vardı. her şeyi boşverdim, internette eski kız arkadaşıyla olan dudak dudağa olan fotoğraflarını bile kabul ettim, ben kimsenin elini bile tutmadığım halde. başka kızların olma ihtimalini bile kabul ettim soktum onu hayatıma.. zaten bu dönem burada okuluna devam edeceğini söylüyordu her şeyi arkamda bırakacağım diyordu. sevdim bende onu, dayanamadım sonunda. hem onada yardımcı olmak istedim, birçok konuda. sonra bir sebepten dolayı ayrıldım ondan zaten yalan söylüyordu arada sırada, yinede boşveriyordumbirbirimize ihtiyacımız var sanıyordum ama ayrıldkm işte. dün de facebooka bir video atmış. telefonda konuştuğum ses başka, videoda ki ses başka. yanında da bir kız var. mesaj attım videoyu, video hakkında dedi bir şeyler. anlamadı bile. oturup hunharca ağlamadım, ama kalbim kırık. üniversiteye hazırlanıyorum ama derslerime odaklanamıyorum. akıl verin, lütfen😔
Duygularımla oynandı😔?