19 yasindayim ve universite 2. siniftayim. Kariyer planlarim var. Onumde cok uzun bir egitim hayatim var. Sevgilim 30 yasinda ve evlenmek istiyor. Aslinda onun da ekonomik durumu pek iyi degil benim de. Duzenini daha oturtamadi bile ama evlenmekten bahsediyo. Ben evlenmekten korkuyorum ama sadece egitimim icin. Onu cok seviyorum ve surekli onunla olmak istiyorum.
O da oyle istiyor. Surekli seninle olmak istiyorum, her dakika seni ozluyorum, yanimda istiyorum, beraber uyuyalim istiyorum, biseyler paylasalim istiyorum diyor. Bunlarin hepsini ben de nasil istiyorum bir bilseniz, onsuz dakikalar bile gecmiyor. Hep onunla olmak istiyorum. Ama onunla ilgili bilmedigim cok sey oldugunu dusunuyorum daha. 6 ay cok kisa degil mi evlilik icin sizce de? Onu kirmadan nasil isin icinden cikicam bilmiyorum...
O da oyle istiyor. Surekli seninle olmak istiyorum, her dakika seni ozluyorum, yanimda istiyorum, beraber uyuyalim istiyorum, biseyler paylasalim istiyorum diyor. Bunlarin hepsini ben de nasil istiyorum bir bilseniz, onsuz dakikalar bile gecmiyor. Hep onunla olmak istiyorum. Ama onunla ilgili bilmedigim cok sey oldugunu dusunuyorum daha. 6 ay cok kisa degil mi evlilik icin sizce de? Onu kirmadan nasil isin icinden cikicam bilmiyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer