AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
354Cevap
aa onlar normal tabi. erkeklerin o fotoğraflara olan yorumlarını bilseler...
Gordugum an o kafasini duvara carpa carpa dagitmak istiyorum
Polina gibi yaliyorsa can feda ama zenci dudagi gibiyse... bosver aman :D
Ne kadan itici tiksinç basit ve şapşal görünüyorlar ...
Ya ama buna kim hayır diyebilir kiii😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Bebekler ayrııı 😊😊
gel de bu dudaklara itici de
ben de nefrfet ediyorum ve gülüyorum genelde ergenler yapıyor :D
İğrenç duruyor zaten herkesede öyle tatlı durmuyor
Ben onların bir tarikat olduğunu düşünüyorum. Dudak büzmek de gizli işaretleri sanırım.
ağzına fırıncı küreği ile vuracan bak bıdaha yapabılıyor mu :D
boyle agzının ortasına lahmacun kuregı ıle vurasım gelıo resmen
Bir şeyi arzuluyor gibi çıkıyorlar fotoğraflarda :D
çok sinir bozucu ne o öyle katatonik şizofreni gibi
büzdüğüm fotoğraflarım var, millet ne der hiç miii hiç umursamıyorum.
Onlar üzgün yazık onlara onun için dudak büküyolar abisi kızma onlara 😂 Gerçekten iğrenç hiç sevmiyorum
Cok tatlılar zeka seviyesi düşük güzel kızlara bayılıyorum insanı yormuyorlar.. keske herkes dudak buzse
bir güzel dudak büzüştüren kızlar var mesela. Ikisini de dudak buken kiz olarak degerlendiremezsin
1. si gibi de olsa iğrenç. Adam gibi gülmek varken ne bu maymunluklar? Yok dudak büzmeler yok dudak ısırmalar... seksi misin? Yoo. Ha olsan ne yazar onu da anlayamadım ki..! Iticiliğin everesti.
1. resme iğrenç diyen gay'dir net
Şimdi o böyle dudak büzmüş ya. Hah. Gidiceksin yanına önce bi' öpücük kondurcaksın. Sonra bi' ısırcaksın ona acı yaşatcaksın bak bakalım ondan sonra duffy duck gibi büzüyo mu.
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri marifetname eserinde
Kadının dudağı hem şeklen hemde ebat olarak cinsel uzvuyla birebir aynıdır demiştir
O fotoğraftaki kızlar da teşhircidir
Erkeklerin şehvet duygularını azdırmak için yapıyorlar
bu modayı Fatih Terim başlattı kimse farkında bile degi :)
Genetik miras sanirim bulasiciydi ya da bu durum bir ara 👍
Körüklü otobusler aklima geliyoo buzulup buzulup duruyo onlarda 😂😂
Haha :D bende sınır oluyorm onu kim moda yaptı merak etmiyor degilm :D hiçte oyle fotografm yok :D
olmasında zaten rezillik
Katatonik stupor hastaları onlar dalga geçmeyelim lütfen..
Belkide dudaklarıyla ilgi çekmek istiyordur
Sana itici gelen kız bize nasıl gelir bir düşün ☺
1- 2 fotoda yaparsın anlarımda , her an öyle gezmek nedir be abisi.
kız güzel olunca tatlı oluyor çirkin olunca itici :D:D bana öyle geliyor yani ;) bu iyi gibi :D
İtici diyenler kendini kandırır , güzel kız yapınca hepsi içine düşüyor mk^^
yi beni ricep öp beni ricep pozları onlar.. o dudakları büzdükleri an yakalayıp bıçakla kesiver bak bir daha büzüyorlar mı:P
İsteyen istediği gibi çeker ne o büzdü diye suçlu ne sen büzmedin diye suçlusun bu kadar basit
Kisiye gore degisir bazilari carpilmis gibi oluyorr :D
Ne demişler...
Büzemediğim dudağı öpeceksin...
Yoksa başka bişe mi demişlerdi? :))
artık bazı totoş erkekler biel yapmaya başladı ne diye bilirim kiş...
ağzına botla tekme atıp mutluluklar dilerim ama çok tatlı oluyosa o zaman küreklem yapmayın söyle şeyler
Dudağınızı büzünce tatlı olmuyorsunuz efenim! Ördeğe benzetiyoruz biz sizi. Şahsen o dudağa bir tane geçiresim geliyor.
Yapmayın, yaptırmayın!
ördek olan türden bahsetmiyorum ben !
İtici.
dudaklarını kesesim atasım geliyor çok kötü çirkin oluyorlar nefret ediyorum
ben de sevmiyorum. Dudakları ince oan kızlr ozellikle yapıyor bunu yapmasınlar bence
sapıklıktan yapıyorlar
cinsel organlarını sergilemiş gibi oluyorlar
Herseye cozum geldi buna cozum gelmedi ya kahrimdan olup gidicem :-D
Kizlar can mal ve akıl sağlığımız için lütfen dudak buzup poz vermeyin😂
Bazılarına tatlı duruyo ama % 80 i kötü. Resimdeki de kötü
Bence dudaklarının arasına bir şey almak istiyorlar :)
Can sıkıntısından fotoraf cekınce dudak büzüyoruz :D o kadar kotu değil
eheh aynen :D
O lari gectik demicem haklisinda 😂 bide genetik miras gibi basini otomatikman saga egenlere ne demeli 🔫
Maymun poposu gibi oluyor. Bide kırmızı ruh vurdukları zaman tam maymun poposuna benzetirim öyle foto cektirenleri. :D
Benim yapmak hoşuma gidiyor insanlar ne düşünürse düşünsün umrumda falan da değil onlar sadece konuşur
İyi o zaman sus ve yapmaya devam et umrunda değilse sende hoşlanan kesimi etkilersin 😄
Tamda bunu...
dudak büzmek tayt giymek gibidir, kiminde 5 liralik tayt 1000 liralik hava katar , kimindede kesip atıyım daha iyi değmez 10 sn lik zevk için dedirdir
Annemin terligiyle agzinin tam ortasina yapistirasm gelior ;)
bazilarinin her resmi oyle olunca yururkende oyle mi yuruyosunuz diye sorasi geliyo insanin
bence sexy ve cekici olmak için aynı şeyleri yapan komik olan ve sıradan olan bir görüntü yani basit
Bazen mal diyorum sonra aman banane diyorum yani bende bilmiyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim
sanki cinsel organlarını gösteriyorlarmış gibi geliyor
çiftleşmek istediğini böyle belli ediyor belkide , kadın milleti bu. belli olmaz.
Yok artııık 😄 bence dudaklarını daha kalın gösterip çekici olup erkek tavlamaya çalışıyolar 😄
aynı şey değil mi? tavlayıp ne yapacak sanki? iş hep orda aynı şeye geliyor. çok güldün hayırdır? meraklsımısın?
Çok gülmedim sen somurtkansın o yüzden çok geldi heralde :D meraklısıda değilim ne dudak büzerim ne de vücudumu başkasının tatmini için kullandırırım
nası bişey bu , sen ne yaparsın peki?
Gülümserim sırıtırım göz kırparım ciddi bakarım falan
normal şeyler bunlar kadının erkeği ateşleesi ve davet etmesi için anladım güzelim.
Dudak büzen birinden ateşlenen erkekte en az dudak büzen kız kadar cıvık ve gevşektir bana göre
Tencere kapak gibi kolay gele öyle kızlara ve onlardan hoşlanan erkeklere ✋👏
bilmem sen neden dertt ettin bu kadar bu durumu ? senin çiftleşme belritin farklı onların kide böyle demekki. herkes özgür.
Dert etmedim sevmediğimi belirttim. Sen neden uzatıp duruyosan sanki kız olan dudak büzen sensin
Çiftleşme belirtisi nedir ya hayvan mıyım ben öyle bir belirtim olsun istiyorsam gider öperim istiyorum derim cins cins hareketler yapmam
yoo be u zatmıyorum ben büzen değil düzen tarafım :) neyse çok dert etme bu kadar umarım özüne dönersin.
Dedim ya işte herkes bunu belli etmede özgürdür farklı davranışlar sergileyebilir. Kimiside parasını kullanır işte sonu yok bunun.
Dert eden yok s*ktir git artık gerizekalı *m biti
Resmin paylaşma amaci kendini tatmin etme :) başka birşey yok...
hiç sorma terlikle şırankk diye yapıştırasım geliyor
Oraya Beyonce'nin fotoğrafını koyarsan iyi derim ister istemez :))
Kizdiklarinda trip atarken ve agladiklarinda buzduklerinde cook masum ve guzel oluyorlar
ben o dudaklari birseye benzetiyorum lakin burdan yazamam igrencler.
kotu birşey diyemem benimde öyle çektiğim resmim var ama bende sevmiyorum hoş birşey değil