Dudakları pipetle kola içermiş gibi yapan kızlar var ya, dudaklarını büzen kızlar... işte onlar ben ağızlarına şöyle bir gerilerek vurmak istiyorum çağın yeni vebası mıdır bu ? Dudak büzen kızlar hakkında yorumlarınız neler?
Dudak büzerek böyle göründüğünüzü sanarken:dudak büzen kızlarAslında böyle görünüyorsunuz:dudak büken kızlar
Dudak büzerek poz veren kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fotograf çekilmeyi çok severim ama ergenliğimde bile olmadı öyle fotograflarım.O nedir ya ! Güzel değilsen, fotojenik değilsen nereni büzüştürürsen büzüştür olmuyor bazen.Bir tarafımı açmadan nasıl seksi görünürüm diyenler geçiyor ayna karşısına dudak büzüyor.Birde bunların ayna karşısında olanları var o ayrı bir olay.Ağzına ağzına terlikle vurulası kişilikler
fotoraf çekilirken dudaklarını öne uzatarak verdikleri poz' '' Aslında şizofreniya'nın katatonik stupor hastalarında mütemadi olarak rastlanan bir mimiktir.'' '' Kısaca ve türkçe açıklaması : Bilimsel olarak biz buna zihinsel engelli insanların bilinçsizce yaptığı bir hareket diyoruz.
Ben de opucuk vererek fotograf cektiriyorum bazen, elmacik kemiklerini cikartip yuzu daha ince gosteriyor, oyle olmak bana daha rahat geliyor vesikalik ya da biyometrik cektirmiyoruz şabalak gulumsemeyi ya da hapisane kayit resmi cektirir gibi durmak kadar kisisel, neden karisilir anlamam
Ooouvvv :D Bana aşırı seksi görünüyor :) hemde dudaklar biraz büyük geniş ve dolgunsa :)) Sadece bakışları ve dudağını büzmesi bile beni tahrik eder :) Eğer birde gözlük kullanıyorsa :) bildiğin Afrodit işte "yemede yanında yat" dicem olmayacak yanında yatarken yememek olmaz :D
Bana çok da itici gelmiyor. Kızlar da biraz değişik olsun abi. Tamam çoğu pozları gerçekten çok saçma ama kızlar dudak büzmeyecek de erkekler mi büzecek? Yani istediklerini yapsınlar. Benim kızdığım şey, bu sıralar çok moda olan; iki kolun arasına göğüslerini sıkıştırıp büyük göğüslü gibi görünüyorlar. T-shirt'ü de indiriyorlar çatal belli olsun diye. Abaza kızlar yapıyor bunu genelde. Mide bulandırıcı.
Bence kozlarda büzmemeli hatun dediğin dışarda ağır başlı erkeğinin yanında cilveli olmalı ama o dudak büzdükleri pozlara bakılınca benim gözümde gevşek şıllıklardan farkları kalmıyor
Nefret ediyorum her fotoğrafta dudak büzmüş yarın ölse tabutun önüne dudak büzülen fotoğrafını koyacaklar başka yok çünkü. İyi büzerdi rahmetli mi desinler
ata benziyorlar atlarda öyle havuc uzattın mı dudak büzer almak için saçma sapan şeyler yapıyorsunuz gülünce yüüzünüzde güller acıyor aşırı tatlı oluyorsunuz dudak büzünce mala benziyorsunuz al sana açık net fikir
Aslında aynı şeyi erkeklerde de görür oldum , kişi düşük öz güven ile güzel çıktığını düşünerek doğallığı bozuyor ve saçma hareketlerde bulunuyorlar. Tabii isteyen istediği gibi çekinir.
Yakışsa bile o hareketi yapmanın mantığı ne yani gel beni op mu diyor? Ha sonra o fotoyu profil yapıyor erkeklerin ilgisini çekmeyecek gibi bir foto değil erkeklerde yavşayınca sinir oluyorlar l*n paylaşma öyle foto bak sinirlendim:))
birşey herkese illa yakışacak ya da tam tersi yakışmayacak diye bir şey yok o yüzden yakışan yapsın taraftarıyım olmuyorsa zorlamasınlar göz var nizam var;)
latin ülkelerinden türedi bu mikrop.. Yok hani güzel değilsen, fotojenik değilsen nereni büzüştürürsen büzüştür olmuyor.. Niye kasıyorsun kendini evladım..
Dünyada taş çatlasa o pozun yakıştığı 5-10 kişi vardır. Ama günümüz kızları özentiden dolayı ne yaptığını bilmiyor. Ne diyelim Allah akıl fikir versin.
Hiçbirine yakışmıyor. İşin komik kısmı onlarda yakıştığını düşünüyor. Halbuki zaten o fotoğrafı o hali beğenen kişi nefes alsın yeter kafasında olduğu için isterse dilini burnuna soksun yine beğenecek.
çok haklısın dişiliğin kanıtı sanırım yani o hareket sanırım şunu ima ediyor hadi gel gel de öpeyim seni yada gel gel gel de ye beni anlamında galiba bazı maymunlar yaaparlarya muz almak için bizimkilerde onlara benzetmişler olayı
kendilerini sadece 70 gr amlarından ibaret olduklarını düşünüyorlar ve benim içinde sadece cinsel objeler ( kendileri içinde öyleler öyle hissediyrlar ve hissetttiriyorlar)
En İyi Cevaplar