Kaymakam hemşire evliliği ve oluşabilecek sorunlar?

İyakşamlar hepinize ben 22 yaşındayım hemşireyim. Nişanlım İstanbul Hukuk mezunu ve henüz 4 aylık kaymakam.( Yani asaleten 4 aylık kaymakam onlarda 3 yıl staj var. Stajı 8. ayda bitti Şuan bir ilçenin kaymakamı.) 26 yaşında ve zaten stajlarında 1 yıl yurtdışı stajı var ve yüksek lisans mecburi onunda İngiltere' de yüksek lisansı var. Ve hani aramızda hem eğitim hem makam olarak çok fark var düşünsenize hemşire- servis doktoru- başhemşire-başhekim yardımcısı- başhekim-ilçe sağlık grup başkanı- kaymakam yani insan sayarken bile yoruluyor. Bide ben sağlık meslek lisesi mezunuyum onun İngilterede yüksek lisansı var.Artı birde normal şartlarda bir ilçe sağlık grup başkanı bile nişanlıma hemen istediğinde ulaşamaz özel kalemi arar olmadı sekreteri yada korumayı arar ama ben bir hemşire olarak bile çatır çatır kavga ederim bunlar çok garibime gidiyor böyle düşününce pek yakıştırmıyorum kendimi yanına. Birde genelde genç kaymakamların çoğu savcı veya hakimlerle evleniyor buda moralimi bozuyor. Siz böyle bir evlilik hakkında ne düşünürdünüz?
Kaymakam hemşire evliliği ve oluşabilecek sorunlar?