bir erkeğin sizden hoşlandığını anlamak için onu test edecek şeyler var mıdır?
Cevabın nedir?
+1 yılzaten anlaşılır ama yanlış anlaşılırsa bilemem orayı .d
Sokakta veya bir ortamda : Size az,çok yüzünüze bakabilir.Siz ondan yardım istediğinizde kibarca yardımcı oluyorsa ve size güler yüzle bir yanı bakıp bir yandan yardımcı oluyor ise.buna benzer.
Okulda ise size hep yanınıza gelip konuşuyor ise,Sizden bir rica ediyor ise,silgi filan istiyorsa,hep yüzünüze bakıyor ise. Anlaşılır ;12 Yorumla- +1 yıl
tanışmıyorsanız zaten birbirlerini sevmezsiniz ki. hoşlanıyor ise Kişi yi yakından tanıması şart
En İyi Cevaplar
Ona soguk davran. sıcak davranıyorsa bil ki hoslanıyordur
71 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşurken dudak dudağa öpüşücek gibi olursanız etkilenir..
26 Yorumla
Soran+1 yıletkilemekten cok onun bana karsı bi hissi var mı diye merak ediyorum onu nasıl anlayacagım cünlü sosyal biri ve herkese de yakın davranıyor olabilir
- +1 yıl
anlamana grk yok bence o an neyse onu yaşa yaşat..
- +1 yıl
:D bn öyle yaparım :D
- +1 yıl
Değişik bi yöntem sanırım daha önce etkili oldu.Daha çok filmlerde oluyo bu söylediğiniz bizim hayatımda bazen tokat gibi yüzüne çarpılma ihtimali daha çoktur : ))
- +1 yıl
gelsin dudak dudağa duralımda etkilenmesinde görim :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
47Cevap
bi kere bi kız bana şunu söylemişti. bana bi sevgili bulsana demişti bende kızdan hoşlanıyodum böyle afalladım ne sevgilisi ya hem ben anlamam sende boşver demiştim. kız anında yapıştırdı cevabı bende senden hoşlanıyorum dedi.. :D
Yani bazen kendiliğinden oluveriyor böyle... :)42 Yorumla
+1 yılolur olmaz yerde seninle ya da senin yanında olan birileri ile konuşmaya çalışır ,denk gelmiş gibi olur olmaz yerde karşına çıkar , gözlerinin içine bakar , bir de aşıksa konuşurken bazen saçmalaya bilir (o durumda hoş görmek lazım garibi:)
kalabalık ortamlarda dikkatini çekebilecek şeyler yapmaya çalışır,çoğunlukla başarır :)30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici kafasına vur bozulmuyorsa tamamdır. Arkadaşım bu bahsettiğin şey insan, kavun değil ki dibini koklayasın. Derin kişilik analizleri vs. var da eğitimini almadan ne yapacaksın? Öyle iki hareket var onlar varsa tamamdır gibi bir şey değil bu.
10 Yorumla Al karsina konus yas kemale erdi ne dusunuyosun de direk. Boyle dusuncelerle zaman kaybediyosunuz :) Bi sene sen dusunsen, bi sene o dusunse gitti omurden iki sene :)
50 Yorumlaazönce kızın biri abazanla çoğaldı demişti
o soruyu soran kızı buradan sevgiyle anıyorum
hee soruyu soran bu kıssadan bi hisse çıkar kendine
acaba o abazaların çoğaldığını soran kızı buradan neden anıyor diye20 Yorumlasor benden hoşlanıyormusun . hoşalnmıyormusun anında ilk dedgim derse bilki çok hoşalnıyor hatta sen demeden . a şıkkı derse senden asla vazgeçmiyecek tir . mutlu olun .
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılSen de hoşlanıyorsan git konuş, muhabbet et ... Test falan olmaz... Sonra 1 yanlış bütün doğruları götürmesin ...
40 Yorumla
+1 yılGözgöze gelmeye çalışın gözlerini kaçırıyormu bu önemli ve sevmediği şeyler yaptığınızda size verdiği tepkiler de çok önemli..
01 Yorumla- +1 yıl
gözlerini kaçırıyorsa hoşlanıyormudur
uzun bi süre gözlerine bak rahatsız olursa bilki senden hoslanıyordur yada eşcinseldir.
32 Yorumlakalbinin boş olduğundan bahset suratı düşüyorsa bilki hoşlanıyor :)
00 Yorumlabu yardımcı olur inş link
10 Yorumlabence onun telini iste wer,yorsa hoşlaniyor senden :)
00 Yorumla
+1 yılçamaşır suıyunu yatır önce bir güzel beklet bir gece sabah eğer deforme olmamışssa mal sağlamdır.
10 Yorumla
+1 yılEvet her erkeğin kızabileceği birşey yapmak.. O anda vereceği tepki ile zaten anlarsınız..
10 Yorumlaistediğin şey link te
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. sana verdiği değerden anlarsın test edecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılvar biraz muhabbet edersin ister istemez anlarsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadasınlada edersin muhabbet aradaki fark nedir ?
- +1 yıl
arkadas muhabbeti işte kastım ne yaptın nasıl gidior falan oda sana sorar merak eder bişeyler öğrenmeye çalısır senden anladınmı :)
sen beni seviyormusun de eli ayağı birbirine dolaşırsa hoşlanıyodur
10 YorumlaVar. Kolaya batır sarıya dönüşürse hoşlanıyor yeşile dönüşürse kız arkadaşından hoşlanıyor renk değiştirmezse hepatit C taşıyordur. Gabişş
00 Yorumla
+1 yılondan yardım istemek ne bilim bi yere gideceksindir yalnız başıma gitmeyeyim falan hesabı
00 Yorumlakesinlikle anlaşılır yüzü değişir kıskandıracak birşeyler yap...
00 YorumlaErkekler herkesle konuşur anlayamazsın =) en nefret ettiği kızla da konuşur en sevdiği kızla da
12 Yorumla
+1 yılsizden hoşlanıyorsa bir şekilde size yaklaşır =) ama utangaç ise işiniz baya zor =)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgisinden.. hiçbbir erkek birşey hissetmediği kızla yakın arkadaş olmaz erkeği kıza çeken bişeyler vardır mutlaka.
00 YorumlaEğer seninle uğraşıyorsa bilki senden hoşlanıyordur?
41 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadaş vardı habire benimle uğraşıyordu sordum ve bana seninle uğraşmak hoşuma gidiyor dedi acaba ben mi öküzüm yoksa bu hoşlandığı anlamına mı gelir
+1 yıltest erkeklere göre değildir. Seven belli eder zaten belki sen işareti alamamışsındır...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılara sıra eli oralarına gidiyorsa kesin sizden hoşlanıyordur.:)))))))))))))))))))))))))))))))))
00 Yorumlayoktur, erkekler herkesle konusur=)) s.. de değilsiniz kısaca
124 Yorumla- +1 yıl
kızlar kalpte olmak ister zaten,s..de değil:)
- +1 yıl
senin gibilerin sevgisini haketmeye çalışmak gibi gayemiz olsaydı belki umrumda olurdu bu söylediğin " ;) " Bi önceki cümlemde bunun aksini çıkaramazsın.
- +1 yıl
"ben haketmiyorsunuz,s..de değilsiniz" cümlelerini kurmadım.Erkekleri önemserim ben ,yanlışın var senin.Sadece sen onlardan biri değilsin.Anlamışsındır diye umuyorum,iyi geceler.:)
- +1 yıl
Senin cevaplarını önemsiyorum ama bi erkek olarak görmüyorum seni.Karşı cinsten etkileeneceğim insan sen olamazdın,hani haketmiyorsunuz dedin ya,senin sevgini kim ister ki hacı? Ben sana cevap yazıyorsam saygımdan,erkek olarak ele aldığımdan değil.:D Bu kadardı byeee:))
- +1 yıl
Dedim ya erkek değilsin gözümde,sana tek hitap şeklim o olabilirdi,daaha fazlası övmek olurdu seni üzgünüm :( Ben böyle doğrucu davutum işte :( Ayrıca ergen muhabbetlerine girerek yukarıda yazdığın abes cevabı örtbas etmen çok komikçe bi davranış.Konuyu değiştirmek genelde haksız sayılabilecek tarafın taktiğidir ama iyi sonuç vermez karşıdaki senin ağzınla ergen değilse:)
- +1 yıl
Yukarıda" seviyemiz de değilsiniz" yazıyor ne var bunda anlamadım ? =))) siz ne anladınız acaba =) insanlar düşündüklerini anlarlar =)) benim gözümde sen bir hanımefendisin ama =) ben henüz tanımadığım biri hakkında "siz o,bu,şu" değilsiniz diyemem ;) buda öyle sanıyorum ki olgunluğun verdiği bir düşünce yapısıdır. Ortada bir konu olduğunu sizden öğrendiğim iyi oldu ;))
bu saatte internette "s.. de " yazan bir kişi ile muhatap oluyorsunuz buda sizin kalitenizin apaçık göstergesidir. =) - +1 yıl
Benim kalitemi bu cevaba yorum yazarak belli olmaz ki,benim kalitem bu cevaba yazılan yorumun NE olduğu ile belli olur.Takip ettiğin üzere ben hoşlanmadım cevabından,kınadım seni,sen kalkmış benim seviyesiz olduğumu iddia etmeye çalışıyorsun.HALA KOMİKSİN.Ayrıca kıvırma:)) Hala çırpınıyorsun,ben dahil herkes bu iğrenç yorumun anlamını biliyor ve ben de kınadığımı belli eden yorumlar yazdım.:)) Ya lütfen daha fazla kendini aşağılama bu sevimsiz cevabını savunarak:)
- +1 yıl
Sorun cevapta değil hala benimle tartışıyor olmanızda !
Kendinize çok güveniyorsunuz ne güzel ancak bu sefer yanlış kişi ! ;))
Bu saatte internette "s.. de " yazan bir kişi ile muhatap oluyorsunuz buda sizin kalitenizin apaçık göstergesidir. =) daha fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum.. - +1 yıl
Senin bu söylediklerin" ben kalitesizim" demek oluyor ben de yarım saattir bunu anlatmaya çalışıyordum,anlamana sevindim,iyi geceler.:)
- +1 yıl
Ben "seviyeye inmedim" ki ben küfür etmedim,seni kınadığımı belirttim,çarpıtarak komik duruma düşüyorsun,madem s. kelimesini kullanacak cesaretin vardı arkasında dur ve de ki:" evet ben kalitesizim ve gösterdiğin için teşekkür ederim." Ha bi de seviyeye inmek tabiri...Nasıl desem...Çocuksu:)
- +1 yıl
Mort ettiğini sandığın için kendinden geçmişsin,ona uyku demiyoruz biz.:) Bu yorumları okuyan herkes olayın farkında,sana iki eskiyi neden verdiler sanıyorsun? Hayır hala neyin çabasındasın? Kızlara b.k muamelesi yapıp,bunun haklı tarafı olacağını mı sandın! Erkek mi sanıyorsun sen kendini? Adam kelimesi zaten senin lügatında olamaz sanırım,kızlara ve bir zamanlar seni doğurmuş annene ettiğin hakareti ben senin yüzüne vururken utandım.Hala mort etmekten bahsedene bakın hele!
- +1 yıl
901453 ; senin erkek olduğunu düşünmüyorum, çünkü sadece insanlar "erkek-kadın" diye nitelendirilirler. Senin anan, bacın yok mu? Kuzenin, teyzen, yengen vs.. hı? Sen diyorsun ki, erkekler herkesle konuşur ve kızlar erkeklerin s.. de olmaz di mi? Senin yakınlarına da mı böyle yaklaşıyorlar? Elini vicdanına koy, azcık dinini öğren, git biraz adamlık öğren öyle gel diyecektim fakat ne yapsan faydasız. Tüm bu söylediklerine rağmen, sırıtmandan belli insanlıktan çıktığın. Söyleyeceklerm bu kdr. Eyw.
- +1 yıl
O yorumuma ben de güldümm:))))))) Çünkü eskileyen sayısı artık 2 değil :)))))))))))))))))))))
- +1 yıl
Karşılıklı iletişim için, 2 kişininde İNSAN olması gerekir. Hani farkındasınızdır bi hayvanla iletişim kurmaya çalışınca ve bunun zeka yaşı sadece 0-8 yaş arası çocukları tatmin edebilecek düzeyde olursa(Benim yaşımı bilmeden çocuk diye nitelendirmesinden belli bariz) iletişim denen birşey olamaz. Birde imandan bahseder, halbuki dinin emrettiklerine zıt hareket eder. Herneyse, hiç bir zaman bir hayvanla, çocukla yada cahille anlaşamamışımdır zaten. İstediğin kdr sataş okumayacağm bile. Hadi eyw.
+1 yılkıskandırmaya çalış eğer hoşlanıyorsa yüzünün ifadesinin çok net değişimini göreceksin
02 Yorumla- +1 yıl
onun yakın bir arkadaşına sıcak davran yakınlık kur şımart biraz kıskanırsa tavırları değişir sana karşı olan eğer kıskanmassa hiç değişmez tavır çok basit bir test olur senin için
Ablacım nasibinde varsa evlenmek evlenirsin yorma kendini ;)
03 Yorumla- +1 yıl
samyelii hanım hiç kimse kendi kaderini değiştiremez sadece süresini uzatabilir : )
kendi saçlarıyla oynuyorsa sana bakıp hoşlanıyordur
00 Yorumlaomuzun omuzuna değecek şekilde otur
14 Yorumla- +1 yıl
ee sonra
- +1 yıl
omuzlarınız birbirine değsin, bir süre sonra onun olmadığı yere doğru hafif eğim al. yani oturduğun yerde ol ama ondan bir iki santim uzaklaş. hala temas varsa cevap evet. başka biriyle konuşurken dikkat et sözlerine. aklı tam olarak konuda mı yoksa başka yerde mi. başka yerdeyse yine evet. ama olmama ihtimali de mevcuttur. bir kaç kez denemen gerek.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltahrik et , iş yatmaya varıyorsa zevksin dmeek onun için !
02 Yorumlaoyun test erkeklere göre değildir. :)
00 Yorumlaölürsen cenazene geliyorsa seni seviyordur )))
11 Yorumla- +1 yıl
öldükten sonra napım ben onu :D
+1 yılşu mehmet de çok yakışıklı yaa de bozuluyosa mümkn
10 Yorumlaeczanelerde satılıyo istiyebilirsin
00 YorumlaKıskandırmak olabilir ama b.kunu çıkarmadan :D
00 Yorumla
+1 yılkonuşurken kendini kasıyorsa hoşlanıyordur bence
00 Yorumla
+1 yılSen ondan hoşlanıyor musun?
00 Yorumlatest riskli değilmidir
10 Yorumla
+1 yılsaçma sapan bakıp gülümsüyorsa
00 Yorumla
+1 yılgözlerinle test edebilirsin.
00 Yorumlatest etmenize gerek yok zaten belli ediyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ama
+1 yılAnlarsın zaten anlamasan arama boşuna.
00 Yorumlao zaten bellı eder teste gerek yok
00 Yorumla
+1 yılsacma sapan bahanelerle sennle konusmaya calısır
00 Yorumla
+1 yılkonusurken dudaklarına bakıyormu?
01 Yorumla
Soran+1 yıldikkat etmedim ama evlenmeyi düşünmüyo musun gibi seyler söyledi vs..
+1 yılerkekler kafalarına göre takılır
10 Yorumlaerkek belli eder zatenn pervane olur çevrendee...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. yok ölee bişey
00 Yorumlakıskanmasına bak
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeğin hoşlandığını anlamak için onu test edecek şeyler var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler