arkadaşlar ben evlenince çalışmak istemiyorum .zaten bugüne kadar işlerim iyi gitmedi .e bu yaştan sonrada mucize olucak değil .yaşda geçiyor artık iş bulamadım diye evlenemedim de .herkes çalışan kız istiyor artık .ben çalışmak istemiyorum .çocuj yapmak istiyorum .çok şey mi istiyorum ?
Cevabın nedir?
Gönül ister ki, kadınlar çalışmak zorunda olduğu için çalışmasın ancak hayat şartları oldukça çetin, şahsen ben şuan bekarım lakin evlenirsem eşimin özel sektörde cefa görmesini hiç istemem. Oturup evinde keyif halinde yaşasın, akşam geleceğim saati gözlesin, kapıyı açtığında hoşgeldin desin boynuma sarılsın. Hayal deryasına daldık yine. :)
016 Yorumla
Soran+1 yılinşş öyle olur
Soran+1 yılişte bunu deyince kaçıyolar
Soran+1 yılöylede artık sevgi yalan olmuş
Soran+1 yılvalla hayat beni yordu
Soran+1 yılyok .oluncada hemen çalışıyor musun diyolar .vardı aslında biri işte çalışmadığım için olmadı
Soran+1 yılne bileyim var bir yerde gariplik .evde oturan kadın istemiolarmış
Soran+1 yıleskiden öyle düşünüyordu erkekler ama değişti .ne bileyim inşş allah herkesin kalbine göre versin
Soran+1 yılumarım inşş
En İyi Cevaplar
Mutfakta çalışırsın o zaman..
Her akşam çorba ve sıcak sulu yemek olmazsa, çıngar çıkartırım.
Vitrine parmağımı sürdüğümde, toza adımı yazabilirsem dünyayı dar ederim..
Ayrıca, çocuğu da her sabah okula götürüp- getirmen gerekiyor.
Hadi, kolay gelsin..
50 lira bıraktım masanın üstüne..
Öptüm..48 Yorumla
Soran+1 yılben görevlerimi bilirim çok titizim valla
- +1 yıl
Bu ara her yerde:)
Soran+1 yılay birşey alma senle evlenmem
Soran+1 yılgit at kendini
- +1 yıl
She needs the sense of humour.
+1 yılÇalışmak isteği kendiniz için, ekonomik özgürlüğünüz için olmalı. Herkes evinde oturup çocuğuyla ilgilenmek ister ancak ekonomik özgürlük günümüzde çok önemlidir. Hayatının devamı için güvenceye gerek var bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılorası öylede ekonomik özgürlüğümü kazanıcam diye sevmediğim bir işte sürünmek istemem
- +1 yıl
Seveceğin bir iş bulabilirsin.
ıns ıstedıgın gıbı bı evlılık yaparsn calısmak zorunda degılsın her kadın calısmıyor erkek arkadasın olunca konusup kararlastırablırsın bu konuyu bıde maddı duruma baglı tabıkı
34 Yorumla
Soran+1 yılöylede güzelim artık erkekler çalışsın diyor işte
Soran+1 yılne güzel de ben o tip erkekleri neden bulamıyorum anlamadım .benim tanıştıklarımda eşitlikçiler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22Cevap
+1 yılAferin kiz. Calismayacaksin tabi. Erkek degil mi calissin, ne istersen yapsin. Yemege gotursun, disari cikarsin. Versin limitsiz kredi kartini alisverise yollasin seni. Cocugumuz olmadigi halde ben onu kralice gibi yasatirim. Bir de cocu yapacak ohoo yani. Anlatmaya kelimeler yetmez.
82 Yorumla
Soran+1 yılerkek kadına bakmalı .kadında elinden geldiğince erkeğini mutlu etmeli bence
- +1 yıl
Tabii ki oyle. Erkek karisini el ustunde tutmali. Kadinin bir eli yagda bir eli balda olmali. Calisan kadin da neymis ya?
+1 yılolabilir güzel şeyler istiyorsun öenmli olan karşındaki kişi seni severse sen çalış çalışma o benim yanımda olsun yeter diyecek biri olması gerekir çalışan isteyen mantık evliliği istiyor ben şahsen sevdikten sonra çalışsın çalışmasın sorun değil :D
24 Yorumla
Soran+1 yılevet mantık evliliği işte yapılan evlilikler zaten
- +1 yıl
ben öyle düşünmüyorum herşey para değil paran birgün biter sağlığın birgün kötü olur önemli olan yanında paran olmadığında da olacak bir eş bulmak ama çok zor bulmak :(
Soran+1 yılaynen aynen . herkes paraya bakıyor .
- +1 yıl
hayırlısı o zaman diyecek birşey herkesin gönlüne göre olsun
+1 yılbir erkek de çıkıp dese ki ben evlenince çalışmak istemiyorum evde oturmak istiyorum diye hepiniz susacaksınız ama işte yok o akıl onlarda herhalde...
328 Yorumla- +1 yıl
vkwejnwnrkr
Soran+1 yılkadın-erkek eşit bla bla bla .o zaman erkekte çalışmasın hehe
- +1 yıl
bacım ne soruyon ne diyon iyi misin ya :D
Soran+1 yılsenin dediğini söylüorum bacım .asıl sen iyimisin .erkek evde otursun kaın çalışsın o zaman .sen öyle koca bul banane
- +1 yıl
illa evde totomu büyütçem diyosun yani. senin seçimin bacım kocan da sekreteriyle v.s fingirdeşir sonra çalışan bayan bakımlı bayan zarif bayan evde oturan bayan yağı göbeği salmış bayan insanlıktan çıkmış bayan benim kanımca.
Soran+1 yılpuahahaa .alırım evime spor aleti .alalhaşkına çalışan kadın çok mu fit .güldürme beni .türk kadını 30 dan sonra pert valla şeker .ben yine iyiyim maşallah
Soran+1 yılsanki çalışan kadın hiç aldatılmıyor puahaha .
- +1 yıl
en azından aldatıldıklarında boşanıp hayatlarına devam edebiliyorlar kendi ayakları üstünde. Senin bedeninden başka neyin var peki adam seni evlendikten sonra aldatsa boşasa? Bir mesleğin falan? Ya ömrünü anne-baba yanında o ezilmişlikle bir dul olarak geçirekceksin ya da bilemedim..
Soran+1 yılvalla çalışanda boşanamıyor kardeşim öyle boşanmak kolay değil .
- +1 yıl
Aslında kolay avukata bir telefon kadar yakında hatta, yıllardır bu sözü söylerler kandırırlar sizi kaç kere evlendin sanki de biliyorsun boşanmak kolay da çalışmayan kadın için göze almak zor.
Soran+1 yılhehe kolay san sen .bekara boşamak kolay tabi
- +1 yıl
hayır evledin mi hiç bacım? Annem-babam ayrı tecrübeliyim ordan da biliyorum kendi ailemden evlendin mi de konuşuyorsun? Annem de kaç yıl çok zor çok zor dedi, sonunda benim sözüme geldi, şimdi diyor boşa geçirmişim onca yılı diye. Akıllı olun la biraz.
Soran+1 yılanladık hacı yaralısın .ikimizde hiç evlenmediğimize göre anlayamayız .benim annem çalışmadı babam çalıştı hep rahat içinde yaşadı o yüzden belki ben böle düşünüorum .çok şükür .
- +1 yıl
yaralılıkla ilgisi yok bacım biliyorum da konuşuyorum, aile içinde bu meseleler olunca evlenmiş kadar oluyorsun inan. Benim de annem hep çalıştı hala çalışıyor ve şu an boşandı da kafam rahat en azından diyor. Bence evde oturup evin ekonomisine katkıda bulunmamak çok ezik bir durum, sevgilisiyle dışarı çıktığında harcadıklarını da sevgilisine ödeten tayfadan siz biliyorum. Sonra da erkekler diyor neden zengin koca arıyor bunlar, totolarının rahatı için neden olacak
Soran+1 yılsenin annen çalıştığı halde bak geçinememiş boşanmış .benim annem çalışmadı ama rahat içinde yaşadı çok şükür gayatte iyiyler .çalışmayan kadın eziliyorsa benim annem neden ezilmedi .hayatı boyunca rahat rahat yaşadı .
- +1 yıl
geçinemediğinden değil o bizim adam sorunlu da ondan orası ayrı hikaye. Ama varsay ki annen de geçinemedi babanla, ayrılması kolay mı olurdu zor mu?
Soran+1 yılöle bir durum olmadı ki hiç .önemli olan çalışmak çalışamamak değil adamına denk gelmek işte .
- +1 yıl
onu da bilemezsin işte. her halükarda tedbirli olmak lazım bence. Tabi tüm bu yorumları insnaın çalışmadan evde oturarak ömrünü geçirmesinin benim için imkansız olduğu gerçeğini göz ardı ederek söylüyorum, bünye değişiklik ister macera ister altın günü dışında da insanlarla haşır neşir olmak ister...
Soran+1 yılsana göre öyle ben evimde mutlu olabilirim .ayrıca çalışan kadın daha çok boşanıyor .
- +1 yıl
diğerleri boşanmayıp evliyken acı çekmeyi tercih ediyor evet :D
Soran+1 yılsen öyle san .senin baban iyi çıkmadı diye herkesi aynı sanma
- +1 yıl
ıhıı... tatlımm :))9
Soran+1 yılöle valla ister ıhla ister vıhla .senin gibi yara almış tipler herkesi aynı sanır seni anlıyorum tabi
- +1 yıl
lakjsdlkasjdlkas la bacım bi yeter sus bildirim ala ala bıktım senden haa ne yapıştın tamam yaralıyım ben bana küçük emrahiye diyebilirsin aslşdkasşld :D
Soran+1 yılsen yapıştın asıl bak bakalım ilk yorum kimin .cevabını aldın hadi uza
- +1 yıl
ilk yorum kimin dedi alsdkjlaksdjaslk evladım soru soruyosun gizlisin hem de ilk yorum diyosun ne kafa ya laskdsşald :D cevabını aldın demiş bi de ne de emin kendinden zilli :D
+1 yılooo sen bayaga bedava yasama peşindesin. değecek kadar guzel olmalısınki bu olabilsin. anlasılan o ki bu da yok. ozaman sen bu site yerıne iş bulma sıtelerıne gıt bence:) burda işte bulamazsın kocada. en fazla cocuk yaparsın:)
210 Yorumla
Soran+1 yılkoca bulmak için girmedim buraya ama sen karı düşürme için girmişsin ki herkesi kendin gibi sanıyorsun .
çok güzelim çok şükür- +1 yıl
bu soruyu ben mı sordum. dogurabılsem bende ısterdım bende yasamak:) ve karı deme ayıp ayıp:)
Soran+1 yılsenin anlayacağın dilden konuştum .bu soruyu sormam burdan koca bulmak istediğim anlamına gelmez ki gizli sordum zaten hacı
- +1 yıl
dayı bak sımdı.. gızlı sorman secmem secerıme getırıo olayı. neyse benım anladıgım dılın bu oldugunuda nerden cıkardın. benım anladıgım dıle vakıf olabılmen ıcın sanırım bayaga üst duzey bır zekaya sahıp olman gerekır. bunu şu ankı yapay zekanla yapabılecegını sanmıyorum. bu da malesef senın gercegın senın adına uzgunum...
Soran+1 yılpuahahaa .kendin gibi sanmışsın herkesi nedense .burdan birinle hayatım boyunca tanışmasım ve tanışmayıda düşünmüyorum .geyik yapıyoruz işte .senin hastalıklı beynin algılamıyor ama
- +1 yıl
geyik yapma cocuk yap sen. dogustan kazandıgın bı ozellık bu. otekı ıcın sonradan kazanılan bı kabılıyet gerek. bu da senın ıcın ımkansız
Soran+1 yılçocuk yapıcam tabi sanane
- +1 yıl
Bende onu diyorum zaten çocuk yap zaten
Soran+1 yılyapıcam hemde on tane çatla
- +1 yıl
yanımda bir arkadaşım var senden mesaj gelince pisikopattan mesaj geldi diyoruz :)
+1 yılİsteklerin gayet makul bence. Ben eşimin çalışmasını istemem mesela. Ama bu durum birazda erkeğin maddi durumuyla da alakalı olabilir.
35 Yorumla
Soran+1 yılyok maddi durumu normal olanlarda öyle istiyor
- +1 yıl
Bir ben mi istemiyorum o zaman ya eşimin çalışmamasını anlamadım.
Soran+1 yılya vardır ama bana ölesi denk gelmiyor .insanın istemediği ot dibinde biter hesabı
- +1 yıl
Evet anladım. Sabırlı davran o zaman eğer çalışmak istemiyorsan. Elbet karşına çıkar senin istediğin gibi biri.
Soran+1 yılinşş .
En doğrusunu yapıyorsun bence. Evde bebişine bakacaksın, onunla oyunlar oynayacaksın, bütün gününüz beraber geçecek, üzerini giydirip okula göndereceksin... Maaşı 1500 TL'nin üzerinde olmayan birine aşık olmazsan bu hayalin gerçekleşir ;)
45 Yorumla
Soran+1 yılya var yaa hayallerimi anlatmışsın .evde bebeğime bakıcam ondan biraz büyük çocuğumu okula göndericem ah ah
- +1 yıl
Ya ev almak, eşya almak, araba almak gibi durumlar varsa ortada dediğin gibi oluyor. Gerçekten düzgün birini bulup evlenmek isteyen erkekler de var. Sen eşinin isteklerini karşılayacak durumdaysan çalışnanı istemez. Geçinemeyeceğin birini bulma sen de :) Hayat seçimlerle dolu. Senin gibi düşünen birini bulursan sıkıntı olmaz. Sen de tanıştığın erkeğe ilk olarak eşinin çalışmasını isteyip istemediğini sor o zaman ;)
Soran+1 yılsormama gerek kalmıyor ki çalışmadığımı duyunca pırr kaçıyolar .karşımızda bir öğretmen kız var yani söylemek istemiyorum ama çirkin bir kız benden kat kat ama onu isteyen isteyene .annemde diyor bir öğretmen olsaydın kızım diye
Soran+1 yılorası ölede .yani şunu demek istiyorum eskiden bir erkek evleniceği kızdan ne arardı .iyi bir kız olsun namuslu olsun ahlaklı olsun geçinilcek biri olsun .şimdi bunlar aranmıyor işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır çok şey istemiyorsun bence gayet dogal şeyler bunlar insan belli zaman sonra rahatlık istiyor... ben 2 aylık evliym ve ögretmenim aynı zamanda insan evlilgn tadnı çkaramıyor en güzeli ev hanımlıgı:)
16 Yorumla
Soran+1 yılheh kardeşim konuş valla .evli bir çalışan olarak ne kadar zor değil mi ?
Cevap sahibi+1 yılçok zor canım :( kesinlikle vaktin olmuyor bi hafta sonun var ondada kayınvalide misafir derken geçiyor.. valla ev hanımlıgı gibisi yok
Soran+1 yılevet sen tecrübeli biri olarak bunu söylüyorsun işte .insanlar anlamıyor ama .zannaediyor ki bekar gibi yaşanıyor .halbuki evlilik bekarlık gibi değil .yok yemek yap yok ev işi yap yok kocanın gönlünü eğle .kadının hali kalmaz valla .allah kolaylık versin sana .
Cevap sahibi+1 yılamin canım.. valla eşim savcı ben ögretmen :) kafalar zaten şişiyor bide birbirimizi hiç çekemiyoruz :) işten çıkıyoruz 2 saatte eve anck gelebiliyoruz sonra yemek falan derken saat oluyor 11 yatp uyuyoruz sonra :) en güzeli bekarlık yada evinde oturmak
Soran+1 yılvalla öyle haklısın .
Cevap sahibi+1 yılöyle canım
yoo ideal. ama biz sömürge bir ülke olduğumuz için eşşek gibi çalışmamız gerekiyor bir maaşla çok zor kendi işi olan ve işleri tıkırında olan birini bulman lazım.
26 Yorumla
Soran+1 yılyok ya işi tıkırında olan bile çalışan istiyor insanoğlu aç gözlü
Soran+1 yılevet öyle zaten .şimdiki erkeklerin işine geliyor kadın çalışsın saysın elime .
Soran+1 yılaferin erkek dediğin böle olmalı bravo
Soran+1 yılkadın isterse çalışır ama istemeyenide illa çalış demekten bahsediyorum ben
+1 yıliyi bir yaşantı istiyorsan elbette ki çalışacaksın bütün sorumluluğu erkeğe yüklersen bu stresin acısınıda senedene çıkaracaktır yaşında da bir şey yok daha çok gençsin bence biran önce iş bulmalısın evlenecek olsanda olmasanda
00 Yorumla
+1 yılÇok şey istemiyorsun. Öyle kişiler var bulmak mesele. Allah buluştursun diyorum :)
23 Yorumla
Soran+1 yılevet işte ben bulamadım
- +1 yıl
Dua et bulursun. Hayırlısı olsun..
Soran+1 yılediyorum inşş
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılhep evde sıkılırsın be monotonlaşır hayatın üstelik çalışıyo olsan kendine güvenin artar
03 Yorumla
Soran+1 yılkendime güvenirim zaten hep
- +1 yıl
işte o şimdi öyle uzun süre anlattığın hayatı yaşadığında ister istemez değişirsin
Soran+1 yıldeğişirim belki ama evde oturmam bende kurslara giderim kendimi geliştiririm
Bu devirde aileyi tek başına götürebilecek bir erkek zor. ama 5-10 bin lira alan bir kocan olursa calışma. cok sıkılırsın ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılçalışmak çok sikko. çalışmama izin vermeyen bir kocam olsun istiyorum bende :((
22 Yorumla- +1 yıl
selam
- +1 yıl
<3
hayır ya herkes çalışan kadın istemiyor yanlış biliyorsun. mesela ben kısıtlamam ama çalışmasın ne gerek var yahu, kadın evde daha mutlu olur, iş alemi çok yıpratıcı
118 Yorumla
Soran+1 yıliyide öbür türlü düşünen daha çok artık
Soran+1 yılbeni onlar çekiyor .istemediğin ot dibinde bitermiş zaten
Soran+1 yılben hem çalışıp hem evime yetebilceğimi sanmıyorum .yani evle ilgili planlarım var hep .evden hiç çıkmasam sıkılmam çok evcimenim
Soran+1 yılevet .erkek çalışsın dışarda evine baksın evine gelsin ..sıcak yemek temiz ev güleryüzlü sevgi dolu bir eş .bi kere çalışsan kafan bir ton olucak yani .eşinle ilgilenemezsin ki
Soran+1 yılinşş öyledir ya valla bende şaşırdım bu tiplere denk gelince
Soran+1 yılevet siz değişkisniz benim hayatıma giren bir ekek bile eşimin çalışmasını istemem demedi işte onu anlatıyorum
Soran+1 yılistanbul
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılyoo ne alaka
+1 yılBenle evlenirsen çalışacaksın tek başıma ne pok yiyeceğim
43 Yorumla
Soran+1 yılpuahahaa
- +1 yıl
hahaha süper cevap :D
bence hakkın olanını istiyorsun bence en mantıklısı bu
20 Yorumla
+1 yılEv işi de zor, Biraz daha zengin bir koca bul o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılev işi yaparım ben yaa yemekde yapıyorum zaten benim için zor değil
evet tembel tosba. adam çalışsın sende evde yan gel yat he? cıks olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yıltembelllik yapmam ki ev işi yemek vs
- +1 yıl
Tembel tosba +1
Soran+1 yıle ne yapayım yemek istiyorum
Soran+1 yılonu sen yiyorsun heralde
Normal bana göre şahsen tasvip ettiğim kadın modeli...
Evinin Kadını olacaksın hacı erkek çalışıp ailesine bakacak istisnai durumlar haricinde.21 Yorumla
Soran+1 yılişte böle dersende tepki alıyorsun .kadın-erkek eşit sende para getir diyorlar
+1 yılayyyyyyy hep evde mi oturucaksın iğrenç bir hayat istiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Öyle isteyen eşler hala var.
17 Yorumla
Soran+1 yılhani nerdee bulamadım
Soran+1 yılgörcüler çalışan kız istiyorum diyor işte öğretmen olsun memur olsun mantığındalar
Soran+1 yılyok görücü usulü istemem .bi kere geldiler çalışmadığımı görünce kaçtılar
Soran+1 yılhaklısın
Aslında tam olması gerekeni istiyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılda işte olmuyor
Soran+1 yılne bileyim şöle hem gönlüme hem kafama uygun bir zaat bulamadım
Soran+1 yılamin kardeşim inşş hepimizin
+1 yılbenimle evlenirmisin ? :)
14 Yorumla
Soran+1 yılpauahaha
- +1 yıl
bende çalışacam ben diyenler yüzünden evde kaldım :)
Soran+1 yılyok ya kalmazsın .çalışan kadın kapış kapış gidiyor en hudubet bile olsa
- +1 yıl
senden 1 tane daha varsa tanıştır benle benim çevremde yok senin gibiler :)
Bende Evlenirsem eşim çalışsın istemiyorum =)
21 Yorumla
Soran+1 yılaferin
+1 yılotur kocanın dizinin dibinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılöle bir koca yok ki bulamadım
bunu isteyende çok :)
10 YorumlaEvde her türlü hizmeti yaparsan sorun çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık yaşam çok zor çalışan eş lazım
00 Yorumlahakkın iste elbet
10 Yorumla
Devamını Gör(14)