Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni cinsellik için kullanıyor gibi geldi ama yine de kesin konuşmamak gerekiyor. Ben sadece yaptığın açıklamaya göre cevap veriyorum. Ayrılırsanız tanışalım mı senin gibi düşünen kızlar her zaman bulunmuyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bu iliski durumlarina biraz ara verecem. ayrili ayrilmaz yeni biri zaten uygun olmaz
Soran+1 yılVe biz onunla cok farkli düsünüyoruz onun icin ask eşdeğerdir cinsellik benim icin öyle degil evet bir parcasi ama tümü degil ben onunla bir arkadas gibi takilmak daha yakindan tanimakta istiyorum ama o öyle biri degil
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Peki ben aradan çekiliyorum o zaman :D halbuki bir umut versen bir ömür beklerdim seni :D :D
Cevap sahibi+1 yıl"Ayrilcam gemileri yakacam tertemiz iyi niyetli birini bulurum bununla zamanimi bosa harcamaktansa " sen böyle yazmışsın bir yorumunda ben de o yüzden tanışalım mı demiştim :D o iyi niyetli insan benim :D
Soran+1 yılİnternettin biri ile olmaz bu isler
Cevap sahibi+1 yılHaklısın olmaz. Zaten biz de yüz yüze buluşurduk. Hangi şehirde oturuyorsun ki?
En İyi Cevaplar
+1 yılTatlılık yapiyomusun peki ben kızı Canımdan çok seviyorum bende öpmek istyrm ama izin vermem diyordu zaten bende utangaç biriyim onun için opmem yani kendi izin verse öperim ama onun için opmem yanaktan opmeme bisey demiyo ama dudak hayır diyo ama benim sevgilim çok tatlı onun için opmek istemem doğal bisey
06 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum yapma diyorum zorla yapiyor utangac da degil son derece kendine güvenli biri
- +1 yıl
Peki nerden opuyor ki? Dudak yanak boyun hangisi
Soran+1 yılDudaktan ve yanaktan
- +1 yıl
Ayrıl ama deki beni sen öyle cinsellik icinmi kullaniyosun de seven adam dokunmaya kıyamaz de ben ayriliyrm de birazda duygu sömürüsü yap bana da bunu ozelden yaz tepkisi ne olucak o zaman sana krdsm o zman sevip sevmedini niyetini sana daha iyi anlatrm
Soran+1 yılAyrildiktan sonra niyetini bos gec kardesim degmez sana bosuna zahmet olmasin destegin icin sagol
- +1 yıl
Ayrılirken ne tepki verdi sana kardeşim onu merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyor seni arzuluyor
08 Yorumla
Soran+1 yılFarki aciklar misin
- +1 yıl
Sevgi duyulan insana cinsel olarak tepki vermez bir erkek tutku ise oyle degil nefsinin kölesidir erkek tutku duyuyorsun özlediği sen değilsin sana sornasirken verdiğin hazdir. Cinsel olarak tatmin ediyor iste kendini
Soran+1 yılBirakayim gitsin diyosun?
- +1 yıl
Yol ver gitsin. Sen ne kadar kendinden taviz verirsen o kadar ileri gitmeye zorlayacak ilerde kızdığımı Sevdiğim adama verdim beni terketti diye bir soru yayınlamak istemiyorsan yapma yaramaz vaktim yok diyen adam yalan soyleyendir unutma insanın herseye vakti var
Soran+1 yılSagol bende öyle düsünüyorum
- +1 yıl
Gerek yok yani bu tarz yaklaşımlar bu kadar kısa sûrede olmaması gereken birsey resmen insan kullanmak bu. Terkedersen ağlar o söz verir ama yine ayni o olur yapmaktan vaz Geçmez gecemez
Soran+1 yılAyrilcam gemileri yakacam tertemiz iyi niyetli birini bulurum bununla zamanimi bosa harcamaktansa
- +1 yıl
Hadi ins
Erkekler Ne Diyor
Ne olcak YAŞ 18 tek düşünce orda başla yerde değil bel altı
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düsünüyorum
+1 yılYüzde yüz ayrıl.
Sonrakinde de aynı şeyi göreceksin ondan da ayrıl...
Sonraki yaştan dolayı sevişmek isteyecek ondan da ayrıl...
Sonraki çocuk isteyecek ondan kesin ayrıl...
Sonraki son demlerini yaşıyor olacak ondan da ayrıl...01 Yorumla
Soran+1 yılBen en iyisi evliligi bekleyim en temizi o
bak kızım oğlanın çükü kalkınca aklına geliyorsun. seni sevdiği falan yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede haklisin canı ne zaman isterse o zaman bulusmak istiyo
Hoşlanmak sevgiyi sevgi arzuyu arzu ise onunla olmayı tetikler cinsellik istemesi normal :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBir iki kere öpersin bulustugumuz zaman ona bisey demem ama o sapik gibi... Yapma desem bile yapmaya calisiyo
Amaç seks belli yani ben bile anladım burdan yol ver. Dokundurtma kendini özel onlar çünkü kocan ellesin doya doya
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam sagol
+1 yılBence seni seviyor yoksa neden senle zorlasinki iliskiyi.. c8nsellikte olacak sevgilikte
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisini tatmin etmek icin olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaş yıllardır halen anlayamadınız bu bir ihtiyaç ama şöyle bir olay var çocuk piçse izin verme hakedicek insana izin ver
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ihtiyacini gidermek icin beni mi kullaniyo diyosun. hakkeden biri varsa oda beni nikahina almaya cesaret eden erkektir
Cevap sahibi+1 yılyok illa nikah değil efendi seni bırakıp gitmeyecek karakterde bir çocuksa o adamdan korkulmaz bunuda anlıyorsunuzdur umarım gerçi senin yaştaki kızlar genelde ortam çocuğu dediğimiz çocuklarla çıkıyor
Soran+1 yılElime gecmediki efendi biri umudum kalmadi. bu devirde zor bulunuyo
Cevap sahibi+1 yılbence varda çevrende sen görmüyosundur bide utangaç oluyor öyle tipler
işi gucu cınsellık kesın. hemen ayrıl. sevse vakıt ayrılır
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin bence cani cinsellik isteyince aramaya sormaya basliyo
2 ayda sevip sevmedigi anlaşılmaz tek derdi öpmek sarılmaksa amac cinsellik belliki
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ayrilayim mi diyorsun
seni kullanıp atıp gidecek demekki dikkat et. şimdiki nesilin aklı uçkurunda dostluk ve arkadaşlık ikinci planda. bence uzak dur derim
01 Yorumla
Soran+1 yılArkada birakilan olmadan ben terketmeliyim demek ki sagol
Aşık falan değil tamamen cinsel amaçla beraber başka bir açıklaması yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrilcam Zaten gitsin kendine baksa cinsel obje bulsun
+1 yılBikerede olsa tahminimce seni elde etmk istyor dusuncesi sadece bu olablr
00 YorumlaSen neden istemiyorsun cinselliği?
04 Yorumla
Soran+1 yılArada öpersin tamam ona bisey demiyorum. bulustugumuz da dogru düzgün konusmuyo hep dokunmak istiyo ben bundan rahatsiz oluyorum. ben onunla konusmak onu daha yakindan tanimak istiyorum
Soran+1 yılBelirttim konustum degismicek ve kisa süre zaten ayrildim
+1 yılözlediğini söylüyo he :D:D:DD:
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben Artik ona inanmiyorum sevdiginede inanmiyorum 40 ayakta bin yalan
- +1 yıl
40 ayakta bin yalan wowow
verıceksın yanı baska bısey yok yapıcak
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsinin aklı cinselliktedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsa peki zorla dokunur mu? yoksa anlayis gösterir mi?
- +1 yıl
Seven Katlanır. :p
Dikkat et yakinda farkli seyler ister
02 Yorumla
Soran+1 yılEderim sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılVur kaç yapacak belli.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama yaptirmam
Cevap sahibi+1 yılGeç olmadan alakanı kesmelisin.
ayril bana gel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar