Cinsel Yaşam Bir erkeği cinsellikte nasıl zevk aldırırım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bir erkeği cinsellikte nasıl zevk aldırırım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Hemen başlama öncelikle. Ve hemen soyunma. İyice defans yap 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Egitimcııı +1 yıl Naz moduna al on dk kendini. Kontrolü erkeğe verme☺️ Yorumla Soran +1 yıl Bn vermesem. o. yapmaz ki Yorumla Egitimcııı +1 yıl Vermemezlikte yapma. Azdırırsın öyle Yorumla Soran +1 yıl Saf ima ediyom Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Adamın aletini dişlerine değdirmeden ağzına al ve ellerinle testislerini okşa. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl En önemli güzel bir oral yap bence sonra zaten gwrisi gelir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla proofstriker38 +1 yıl İlk önce seksi bir oral yap sonra zaten gerisi gelir Yorumla Soran +1 yıl Nasi Yorumla proofstriker38 +1 yıl Oraldan sonra gerisi gelir Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aktif olarak, istediğini belli ederek, arzularını hissettirerek, keyif aldığını göstererek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevisme-oral-ileri geri sen yap zıplama falan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu alir Cevap sahibi +1 yıl Neyi Soran +1 yıl Zevk ya Cevap sahibi +1 yıl Alir Soran +1 yıl Nasıl çağırmak. lazm. ima ettim. anlqmadi Cevap sahibi +1 yıl Sizin ilk kez mi olacak Soran +1 yıl benim ilk değil onun ilk
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış yöntemler yazmışlar hiçbi etkisi olmayacağı gibi ters tepecek şeyler 0 0 Yorumla
Ceren20deniz07kizi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Frikik vererek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Utangaç sa Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel öpüşme ve guzel bi oral 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Odff Yorumla CaptainVenture +1 yıl Severmisin Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla CaptainVenture +1 yıl Hangisinde daha iyisin oral mi öpüşme mi Yorumla Soran +1 yıl Bn ce öpüşme Yorumla CaptainVenture +1 yıl Hmm öpüşmek guzel ya insana guzel zevk veriyor birde işin işine diller girerse Yorumla Soran +1 yıl Offf ama erkek arkadaş calaj Yorumla CaptainVenture +1 yıl Ney anlamadim? Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. sınırlarını zorla 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Altına yatsan yeter o kendisi alır 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oralde çok dişleme emi dikkatet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl degdirmetim Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. alır knka o uğraşma sen sdfsdf 0 0 Yorumla
Halsızzz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Saksoyu iyi yap ilk önce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapacam Yorumla
zomdars Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ön sevişme önemli direkt mevzuya dalma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla zomdars +1 yıl Öpüşme , elleşme , s*kso yani kişiden kişiye değişir ama ben öncesinde karşı cinsle elleşmeyi severim Yorumla Soran +1 yıl Ufff Yorumla zomdars +1 yıl Ayrıntı verebilirim istersen ama burdan yazarsam ban yerim Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vererek 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. konuşarak 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İçine alarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oral yaparak verebilirsin ☺️☺️ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nadil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu da bundan mi anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hemen başlama öncelikle.
Ve hemen soyunma. İyice defans yap
Nasil
Naz moduna al on dk kendini. Kontrolü erkeğe verme☺️
Bn vermesem. o. yapmaz ki
Vermemezlikte yapma. Azdırırsın öyle
Saf ima ediyom
Adamın aletini dişlerine değdirmeden ağzına al ve ellerinle testislerini okşa.
Ne
En önemli güzel bir oral yap bence sonra zaten gwrisi gelir
Ne
İlk önce seksi bir oral yap sonra zaten gerisi gelir
Nasi
Oraldan sonra gerisi gelir
Aktif olarak, istediğini belli ederek, arzularını hissettirerek, keyif aldığını göstererek
Sevisme-oral-ileri geri sen yap zıplama falan
Çok mu alir
Neyi
Zevk ya
Alir
Nasıl çağırmak. lazm. ima ettim. anlqmadi
Sizin ilk kez mi olacak
benim ilk değil onun ilk
İyi ayır kendini. Tipik Türk kızı gibi ters c gibi durma
Yanlış yöntemler yazmışlar hiçbi etkisi olmayacağı gibi ters tepecek şeyler
Frikik vererek
Utangaç sa
Güzel öpüşme ve guzel bi oral
Odff
Severmisin
Yes
Hangisinde daha iyisin oral mi öpüşme mi
Bn ce öpüşme
Hmm öpüşmek guzel ya insana guzel zevk veriyor birde işin işine diller girerse
Offf ama erkek arkadaş calaj
Ney anlamadim?
Oral yaoarakk tabiki oda sana yapmali
sınırlarını zorla
Altına yatsan yeter o kendisi alır 😂
Oralde çok dişleme emi dikkatet
Nasıl degdirmetim
alır knka o uğraşma sen sdfsdf
Saksoyu iyi yap ilk önce
Nasıl yapacam
Ön sevişme önemli direkt mevzuya dalma
Ne gibi
Öpüşme , elleşme , s*kso yani kişiden kişiye değişir ama ben öncesinde karşı cinsle elleşmeyi severim
Ufff
Ayrıntı verebilirim istersen ama burdan yazarsam ban yerim
Vererek
konuşarak
iyi sulan
İçine alarak
Oral yaparak verebilirsin ☺️☺️
Nadil
Onu da bundan mi anlatayım
Anlat
Gerek yok bence
İnleme seslerinle