17 yaşındaki bir kız ve 27 bir erkek bir ilişki yaşayabilirler mj sizce?, siz nasil bakiyosunuz böylw bir duruma?
Cevabın nedir?
Bu iş yanlış Küçüğüm adam bildiğimiz çakal 17 yaşındaki kıza bakması çok garip bunun içinde Aşk arayan zavalı tabiki sen oluyorsun yaşından çok olgunmuş diyorsun ee arada 10 yıl var o kadarda saf olma git yaşıtlarınla takıl evlendin diyelim sen bu adamla yarın beli bir yaşa gelince isteklerini karşılayamaz gider ona buna açarsın kendini akılı ol kısacası yanlış yoldasın...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFikirlerinin değişmesi kaçınılmaz bir gerçek henüz sağlıklı düşünemiyor sahiplenme duygusuna yenik düşüyor ancak zaman geçtikçe daha hareketli çılgınlıklar kızın ilgisini çekiyor 27 yaşındaki bir kişiden uzaklaşmaya ve artık eğlenceli gelmemeye başlıyor, demek istediğim zaten biten bir ilşkinin yürümesi çok saçma,.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama gel de bunu benim arkadaşa anlat işte
- +1 yıl
şu an için ona bir şey anlatmanız sizin onu kıskandığınızı düşündürecek, ya da istemediğinizi siz sadece yanlış bir şey yapmasına mani olun 27 yaşındaki bir adam çok akıllıdır en azından o yaştaki bir kızdan akıllıdır kullana bilir bu fırsatı kıza zarar vermek isteye bilir bedensel siz bunu engelleyin bunu yapa bilirsiniz zaten 1 seneye kalamaz ayrılacaklar.
Soran+1 yılOnun istemedigi bişeyi yapamaz. Kız salak da degil yani neyin ne oldugunu biliyor fakat bende senin gibi düsünüyorum yani bir seneye kalmaz ayrılırlar. Ama şimdi arkadasima anlatsam bunları yanlış düsünecek cünkü bunlar zaten bikere ayrıldılar. Oğlan cıplak resimlerini falan isteyip duruyordu. Şimdi yeni barışmışken ben bisey diyemem.
- +1 yıl
17 yaşındaki bir çocuktan yani ben çocuk demek istiyorum henüz çocuk çünkü 27 yaşındaki bir adamın kızdan bir takım fotoğraf istemesi o adamın aslında cinsellik düşündüğü anlamına gelir sevgi çıplaklık ve sevişmeden ibaret değildir, eğer sevseydi bunu aklından bile geçirmezdi, şimdi günümüze bakarsak sizlerde görüryorsunuz onların sevgi sandıkları istek sadece bu sen o kızın arkadaşısın ve ona sahip çıkmak zorundasın bazı şeyleri anlatmak senin görevin dinlesede dinlemesede söyle, bu adamın istekleri bunlarla sınırlı olmayacak çünkü.
Soran+1 yılEvet zaten başka şeyler de istemişti. Bide cok böyle nasıl derler hani kızı nasıl kandıracağını biliyordu. Ama bizim salak gitti yine kendi barışmak istedi.
- +1 yıl
bağlandı o adama kısacası, onu artık büyük koruyucu biri olarak görüyor ama aslında o bir düşman onun için bilmiyor idrak edemiyor aşkına yenik düşüyor kaldır onu buda senin işin bakın erkek dediğin varlık bacak arasından ibaret düşünür kızlar duygusal hassas varlıklardır ince düşünürler ama erkekler öyle değildir.
Soran+1 yılEvet bağlandı baya. Bir sene oldu hala unutamadı. Offf ama şimdi yeni barışmışken o bukadar mutluyken ben ona bunları anlatamam.
- +1 yıl
anlatırsın ama dolaylı yollardan isteklerini karşılamasın çünkü istekleri asla bitmez o adamın foto ister buluşmak ister evine davet eder asla ama asla gitmesin hayatını mahveder.
+1 yılBana göre 10 yaş çok fazla değil ama yaş 17 olunca yanlış oluyor mesela sen 20 adam 30 olsa bana göre olur ama o yaşta bir adamin reşit olmayan daha ergenlik çağında bir kızla ilişki yaşamak istemesi tamamen çakallık
00 Yorumla
reşit bile olmayan bir kızla 30una merdıven dayamıs adamın ılıskısını onaylamıyorum ben.. kız 20li yaşların başında olsaydı neyse..
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede. Ama seviyor kız. Bide yaşından fazlasıyla olgun.
Soran+1 yılEvet doğru. Off inşallah pişman olacak bisey yapmaz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir bence ben 26 yaşındayım nişanlım 18 yapısal olarak 20-21 yaşlarında gösteriyor gayet olgun davranışları var burada ki asıl rol düşüncelerin uyuşması erkek ve kadın birbirlerini be kadar seviyorlar ve istiyorlar. Biz nişanlımla gayet iyi anlaşıyoruz ve gayet uyumluyuz ki sadece benim değil bir çok insanın söylediği erkek kızdan 5 yaş büyük olmalı erkeğin genetik olarak ergenliğe girişi ve çıkışı kızlarınkine göre geç olduğu için olgunlaşması bayanlara göre biraz geç oluyor yani bir bayan 18 yaşında ise bir erkek ortalama 22 yaşında iken bayanların 18 yaşında ki olgunluğu yakalaranladın mı canım olabilir tabi düşünceler uyuştuktan sonra 😉
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNediyon kardeş ah birde derdini anlata bilsen çok güzel olacak ama😃
+1 yıl+- 10 yaş bence ilişkilerde idealdir. Ben ilişkilerimi buna göre yaşıyorum. Yaşın değil kafaların uyuşmasının önemi var bence. 18 yaşında anne olacak kadar olgun kızlarda var. 18 yaşında falakaya yatırılacak kızlarda var. (not: 18 yaşında hiçbir kız bence anne olmamalı falakaya da yatırılmamalı. Sadece olgunluk ve çocukluk derecesini belirtmek için örnektir.)
00 Yorumlageçen haberlerde gördüm 17 yaşındaki kızın 25 yaşındaki sevgilisi ondan ayrıldığı için bıçaklamış :( bunu neden anlattığımı bende bilmiyorm aklıma geldi işte
00 Yorumla
+1 yılGönüller birleşmişse bize sadece pok yemek düşer
bedenen yaş önemli değildir ruhunuz olgunsa sıkıntı yok şefim olur10 Yorumla
+1 yılBence yaşayabilir yani bence seviyosa sakıncası hiç yok tek sorun evlilik yaşı gelmiş biri ve daha bekliyen biri yoksa gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok güzel bir arkadaşlık ve de ciddi bir ilişki noktalanacak güzel bir durum olur. Yaş farkı önemli değil. Yaşıtları ile insan mutlu olamıyor. Önemli olan kafaların uyuşması.
10 Yorumla
+1 yıl30una merdiven dayamış birinin 17 yaşındaki bir kızı kardeşi olarak görmesi lazım.
Kişilik, karakter ve psikoloji olarak normal olan bir erkeğin böyle bir şeye olumlu bakacağını düşünmüyorum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl34 yasindayim ve 17 yasinda bir partnerim var malesef :(
Ve gayet guzel seyler yasiyoruz😎016 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah
- +1 yıl
Asla demiceksin,
Asla 18 yasindan kucuk biri olmaz dedim :( oldu iste - +1 yıl
sitede sübyancı varmış sapığa bak ahlak polisleri nerde
- +1 yıl
@pricetaglabel he subyanciyim nolacak?
@howtoplay he suç biliyorum nolacak? - +1 yıl
sapıksın utanmaz pislik memetali erbil kılıklı sapık
- +1 yıl
@pricetaglabel la bir yuru git kart horoz 😎
- +1 yıl
pespayeee hindii
- +1 yıl
@pricetaglabel yaw sen kiskandin degil mi itiraf et😎
Ben 34 um ve citir sevgili buluyorum sen bulamiyorsun diye degil mi :) - +1 yıl
@kurubaklava bir ihbar etsinlerde gör nolcağını :D O suçran girince çıkabiliyomusun bakalım dışarı. Ayıp be
- +1 yıl
@howtoplay ozelden acik adresimi verim ihbar et😎
- +1 yıl
@howtoplay
@pricetaglabel
www.haberler.com/.../
38 yaş küçük kendi kızından daha küçük biriyle sevgili oluyor vs o sapık sübyancı olmuyor mk bize gelince :D vurun abalıya :d
bir sktrnz gidiniz efendim :D - +1 yıl
@kurubaklava Bu adamın yaptığı davranış zaten tasvip edilmiyo toplum tarafından. Sizde kendinizi öyle görüyosanız diyecek birşey yok.17 Yaşındaki insanlar daha ergenlikten tam çıkmamış doğruyu yanlışı öğrenememiş kişilerdir. Tamam vucütları evrimini tamamlamış ve dikkat çekici olabilirler. Yine de burada size düşen yaşınızın da verdiği olgunlukla onun o anki pskikolojisini anlayarak yaptığı yapacağı hatalara engel olmak olmalıydı. Siz sadece bu durumu alehinize çevirmişsiniz. Bana kalırsa yanlış , sizin doğrunuzdur bilemem. Yasal olarak da suç bunu söyledim yalnızca. Tecavüzden girebilirsiniz içeriye.
- +1 yıl
@howtoplay bn ilk basta yadini bilmiyordum cunku konusmasi tavri hareketleri dusuncesi vs hersey daha olgun oldugu yondeydi ogrendigimde is isten coooktaan gecmisti ben 20 saniyordum 😏
- +1 yıl
@kurubaklava olan olmuş artık konuşmamız boşa :D
- +1 yıl
Aynen @howtoplay 👍🏻
+1 yılKız daha ergen ve penis sevgisi obur sevgilere agır basıor erkekte abaza kızın bu zaafını farketmis ve kızla eğleniyor başka bir açıklaması yok.
10 Yorumlaşu an garip duruyor ama 3 sene sonra kız 20 olup büyüyecek.. erkekte 30 olup olgun genç olacak.. o zaman güzel duruyor. ama işin garibi asla yaşlarının ondalık basamağı bir olamıycak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli değilse yaşayabilir. yaşta sorun yok ama erkek evliyse uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ne münasebet
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman olursunuz siz :)
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Sadece 1 ilişki yaşayabilirsiniz oda deniz kenarında abinin sana ısmarladığı simit bitene kadarki olan zaman aralığı hauahus
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya bence çok saçma birşey 23 24 yaşında 33 34 le olur ama 17 yaşındaki kız ne düşüncek ki bunu yaşamak istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. 5 yıl sonra bir daha düşün bunu. Şu an epey küçüksün :/
00 Yorumla
+1 yılsübyancılıktan başka bir boka benzemez. O erkek bence erkek değil.
00 YorumlaYaş farkı ve konumu fazla. 35-45 olunca çok göze batmaz belki ama 17-27 doğru değil^^
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik ister o erkek daha da bekleme bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorlarsa neden olmasin ki?
Onu seviyor musun?01 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim. En yakın arakadasım.
Evet seviyor onu.
+1 yılgençliğini bir kart horozla mı zayi edeceksin yani OMG
00 Yorumla
+1 yılBizi ne yapican sen. İlişki yaşayacak sensin. Sana doğru geliyorsa kimse umrunda olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo yaştaki kızın cinsel dürtüleri tavan olduğu için bu tecrübeli erkek onu resmen zevkten uçurur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKız evlilige kadar bekleyenlerden.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef bunlar sadece sözde kalıyor canım, eli vücuduna değip zevk aldığın anda artık kararları beynin değil arzuların veriyor.)
+1 yılBilmem sen istiyorsan neden olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim.
- +1 yıl
Kimse işte
Fark çok gibi değil mi :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ilişki yaşar ama kız toy adam çakal kalır
00 Yorumlaben olumlu bakmıyorum
00 Yorumla17 ne ya cocukmu buyutuyor o 27 yasindaki genc
00 YorumlaÇocuk tacirliği resmen
10 Yorumla
+1 yıl@Zaria Bana Özelden Neden Küfür Ettin? Clone...
00 YorumlaTabi gayet uyumlu yaslar
00 Yorumla
+1 yılKızın görünümü ve düşünce tarzı önemli rol oynar
03 Yorumla
Soran+1 yılGörünümü ne alaka
- +1 yıl
Fiziği biraz gelişmiş olmalı çocuk görünümlü olursa biraz zor
Soran+1 yılHayır zaten kız 17 ama görünümü 20 falan . Bide kendisi de zaten baya olgun biri hani 17 yaşında biri gibi davranmiyor.
Şık değil, ama olur mu olur
00 Yorumla10 yaş gayet makul , iyi bir seçim olur bence
10 Yorumla17 yaşındaki kız ne istediğini bilmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılKullanır eskitir ve ayrılır.
00 YorumlaAşkın yası olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok fazla imiş. 18 ol sonra düşün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Baba dersin anlaşırsınız
00 Yorumla
+1 yılAncak altina yatarsin onada dayanamazsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen degilim.
- +1 yıl
Baskasindan sanane
Soran+1 yılEn yakın arkadasim
O Kadar'da çok tatlım ya
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 yaş dimi
Soran+1 yılBen değilim. Ama nwdemek istiyorsun yani biraz acarmısın?
+1 yılKız reşit değil. Adam sübyancı.
00 Yorumlabence cok buyuk irelide anlasilmazlik ola bilir
00 YorumlaAbi kardeş olarak bakılır anca
00 Yorumla
+1 yılKız fizik olarak gelişkiinse sorun yok
00 Yorumlaçok saçmaa sakın deneme bilee
00 Yorumla
+1 yılKız küçük 20 30 olsa olur 3 sene daha sabredin.
00 Yorumlaçocuk şanslıymış yaşadı taş gibi çıtır hatun :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Yaşa gitsin bir sene sonrada evlen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOglan kizi s. ker sonra sıkılıncada kizi terk eder
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. O konuda kızın sınırları var.
Cevap sahibi+1 yılErkek sinirlari aşar yeterki kafaya koysun kizi azdirir yine yapar o kizin azmasida kolay olur emin ol
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. neden olmasın en güzel aş bu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın balonu sizlere ömür...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yanlış buluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOla bilir. Biyolojik yaşın önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl17 yaş küçücük ki :S
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaş var
00 Yorumla Yaşar
00 YorumlaÇok yanlış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. zor be anacım
00 Yorumla
+1 yılAşk var mı aşk?
00 Yorumlasaçmalık
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bakıyorum.
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı