Kız arkadaşım ilk günden yanımda yattı?

Kız arkadaşım ilk günden yanımda yattı çimenlerde kafasını göğüsüme koydu ikna etmeye çalıştım sevgili olmak için güvenmiyorum zaten bu şehirden gidicem sevgili olursak kıskanırım yaptı ikinci buluşmada nazlandı yanına yanaştım farkında olmadan öptüm kalkmaya çalıştı durdurdum vs vs. hepiniz aynısınız falan yaptı en sevdiği çiçek papatyaydı mevsimi geçmişti ama nasıl bulduysam bulup vermiştim çok mutlu olmuştu onu verdi almadım seni kaybetmek istemiyorum dedim sinirli şekilde bindi gitti neyse bu olaydan sonra daha çok bağlandı en son bizim buraya geldi piknik alanı oraya konuşmak için çağırdım ağladı konuşmadı telefondan söylediğim şarkıları açtı kaçtı kovalattı o günden sonra daha görmedim ben de soğumuştum zaten hem de psikolojim altüsttü bu yaşımda annemle babam ayrılıyor cebimde 5 kuruş para yok onu mutlu etmek için nelere girişiyorum konuştukça bana çok yükleniyorsun çok suçluyorsun yaptı ben de inadına yaptım yok tercih yapıcam hayatımı etkilemeni istemiyorum daha konuşmayalım dedi 1 hafta sonra artık bitsin diye "bitti mi tercih haftan" dedim benle konuşma dedi ben de ağzıma geleni saydım engelledim nerdeyse her yerden cevap yazdı ilk günden yanıma yatma olayı bana güvenindenmiş (!) bu yüzden sevgili olamıyoduk nooldu neyse
arkadaşım var onun akrabası bana mesaj attı sevgilisi varmış diye ben de sorguladım kafaya koydum çocuğu dövücem zaten küpeli i*ne bir tip öğrendim 2 sene öncede çıkmışlar yani benden daha uzun bir olay olduğundan karışmak istemiyorum sizce nasıl intikam alırım yanımda uyurken fotoğrafı var konuştuklarımız telefonumda kayıtlı (ses) nasıl intikam alırım gerçekten bunu haketti benim okuduğum lisenin orda oturuyor yakın evime de
şuanda tek kolum kırık garsonluğa giderken kırıldı ve tartıştığımız gün oldu bu ciddi ciddi intikam alıcam damarımdaki kanlar bunu tetikliyor ve hiçbir zaman intikam almadan dönmedim sizce ne yapayım?
Kız arkadaşım ilk günden yanımda yattı?