Normal yerlerde yani göbek vs can acıyor. Hatta bazen mikrop bile kapabiliyor.
Birde psikolojıyıde etkiliyor. Örneğin ben yaptırdığımda eğilip kalkamadım bir süre kıyafetleri giyip çıkamam 20 dk sürdü , biri elini uzattığında direk göbeğimi tutar oldum. Şimdi sen birde cinsel organı düşünüyorsun.
Ya ilişkiye girememem problemi oluşursa sende , hiç düşündünmü ? Acır , yanar takılır psikolojısı.
Bence bunu git bir yapanlara sor. Yani b işlemi uygulayan profosyonel insanlara. Onlar sana daha çok bilgi verirler.10 Yorumla
+1 yılTehlikeli tabiki.. Yaranın geçme zamanı boyunca iyi pansuman yapmalısın.. Normal kulak deldirmek gibi birşey değil çünkü.. Kapalı bir bölge, ve hava almıyor.. Bu da iyileşme sürecini yavşlatır.. Ancak kış aylarında yaptırman tavsiyemdir.. Sıcakta mikrop ve bakteriler daha çok ürediğinden enfeksiyon hali daha çok görülür..
00 Yorumla
enfeksiyona en meyilli bölgelerden biri de cinsel organlarımızın olduğu bölgedir...kanama riski de var...sağlıklı değil...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Enfeksiyon kaparsın ve erkekliğini kaybedebilirsin .
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılbidefa duymustum penisinde piercing olan biri kizin biriyle anal iliskiye giriyor bir kac saat sonra kiz komalik oluyor ve rahmetli oluyor . sebep piersing kizin bagirsagini yirtiyor ic kanama ve zehirlenmedende komalik oluyor fazla surmedende rahmetli oluyor. Aman ha taktirirsan anal iliskiye girme :O
10 Yorumlane pansumani ne tehlikesi yaaaaaaaaaaaa? iltihap kapa bilir( her piercing gibi) ama illa olacak diye birsey yok.. piercingcini cok iyi sec temiz ve tecrübeli olmasi cok önemli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. mikrop kaparsa çok sorun olacaktır ayrıca kız arkadaşının cildini tahriş edebilir ve sık sık kanamalara neden olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir adam sevgilisiyle anal ilişki yaşarken piercıng kızın poposunda takılı kaldı ve ambulans falan geldı onları o halde hastaneye göturdu.
Adam zenciydı bayanda müslümandı.
Bu Hollandada olmuş gercek bir olay.01 Yorumlakondom taktığın zaman yırtabilirsin. yeni bir bebe tehlikeli mi değil mi ona sen karar ver :)
21 Yorumla
+1 yıliçim bir hoş oldu böleeee bişi geldii aşadan yukarıı ... ıgg
00 Yorumlabaşka bi yer bulamadın mı ya mıkrobu cabuk kapar oralar senın ıcın tehlıkelı olabılır ayrıca cok fazla acı ve kanama yapar bilgin olsn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka yerine bulamadın mı piercing taktıracak yeri ?
00 YorumlaZaten o bölgeler mikrop kapmaya meyillidir. bu yüzden iltihap alması mümkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel organ derken tam olarak hangi kısmından bahsediyorsun söyle ona göre cevaplıyım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. başka yer mi yoktu :D
00 YorumlaEvet var.
kangren oluyor o bolge ve kesiyorlar.00 Yorumla
+1 yılAcısına nasıl dayanılır ya?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. ohaneesburger
11 Yorumlaiğrenç
00 YorumlaBence gerek yok.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem