Lanet olsun bana ALLAH belamı versin benim biriyle görüştüm önceki zamanlarda sevemedim çocuk psikopat çıktı şu an uzun süreli olan ilişkimde çok mutluyum çok seviyorum ama beni rahat bırakmıyor sürekli yaşadıklarımızla tehdit ediyor beni evet yaşamamamız gereken şeylerdi oldu fakat kesinlikle kızlığıma zarar gelmedi bunu erkek arkadaşıma anlatamıyorum çok utanıyorum ölmek istiyorum ALLAH belamı verseydide o çocukla öyle birşey yaşamasaydım diyorum ama oldu olan şeye çare var mı?
çocuk 2-3 ayda bir mutlaka bana ulaşıp annene yollayayımmı erkek arkadaşına yollayayım mı diyor video var diyor ama hiç sanmıyorum bunun olduğunu belkide yapmıştır aşağılık karaktersiz insan arkadaşlar bu gece ölümün eşiğindeyim artık kaybedecek birşeyim kalmadı.
çocuk 2-3 ayda bir mutlaka bana ulaşıp annene yollayayımmı erkek arkadaşına yollayayım mı diyor video var diyor ama hiç sanmıyorum bunun olduğunu belkide yapmıştır aşağılık karaktersiz insan arkadaşlar bu gece ölümün eşiğindeyim artık kaybedecek birşeyim kalmadı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer