AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Belli olmaz.. Tecavüze uğradığı için hor görecek değilim
seversem tabiki evlenirim,, sonucta onun bir sucu yokki
bu yüzden evlenmekten vazgeçenin insanlığından şüphe ederim.
gerçekten başından böyle kötü bir olay geçtiyse evet hemde göğsümü gere gere evlenirim
Tecavüz edenin Şeyini kesip bir tarafına sokacaksın
Sorunun cevabına gelince zor mevzu
Allah yazdıysa kimseye laf düşmez
ben erkek olsam evlenemezdim, o ağır travmayı geçirmiş kadınla psikolojik sorunlarımız olurdu. yani onu sevmekten çok acırdım falan filan
Kizi sevdiysem eger Önce kimin ettiğini öğrenip kemiklerini kırdıktan sora içim rahat ettikten sora evlenirdim
Yüreği tecavüze uğramış bir kadın değilse tabii ki evlenirim.
hayır evlenmezdim çünkü bende tecavüze uğradım iki deli bir yastıkta olmaz dimi
hatasız kul olmaz ama sineye biraz zor çekerim kabullenmem zaman alır
Evlenilir Neden Evlenilmesin ki Sonuçta Tecavüz Sahip Çıkar Herkesten Çok Severdim
Kendi isteğiyle yapmadığına emin olursam belki ama benim için imkansıza yakın bir ihtimal. Gerçekten seversem olabilirdi gibi.
Kuz düzgün biriyse neden olmasın
erkeğe yapılsa evlenmezdim ( kim niye yapsın allahım :( )
erkek oslam kıza yapılsa evlenirdim
burada eşitsizlik var
ya nerden bakarsan bak iğrenç bence erkek için
bide hamile mamile bişey olmuyo ne uğraşcan
nedenevlenmezdin cevabın benim için önemli çünkü bende tecavüz mağduruyum
hayda öyle şey mi olur ya sana niye tecavüz ettiler
-
nedenim şu neden bilmiyorum lütfen kırılmayın bana fakat gerçekten çok tiksinç geliyor bana
kızlarda gelmemesinin nedeni şu sonuçta hamile kalıyosun ve yardımcı oluyosun o kıza evlenerek gibi bir düşüncem olduğu için tiksinmiyorum
Ayrimci ya :D
Herkes evlenirim der göğsü kabara kabara ama evlenmezler.
sonuçta kendi isteğiyle değil mağdur olmuş birisi suçsuz neden olmasın
böyle aşşağılayıcı sorular sormayı bırakın tecavüze uğrayan kişiyle niye evlenilmesin bir açıklarmısın bana sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum
cevap versene hadi?
Rahatsız mısın?
sen? böyle bir soruyu sorarak bırak tecavüze uğramış kadınları. tüm kadınları aşşğıladın sanki kadın bir malmışta tecavüze uğramışsa veya cinsel hayatı varsa değersizleşirmiş gibi uyandırıyım seni kadın bir insandır sorduğun soru dengesizin teki olduğunu gösteriyor... hakkaten cevap ver neden evlenilmesin tecavüze uğramış kadınla?
Kızların çoğu hayır demiş. Biz hayır desek baya TEPKİ alırız ama?
Kişilikle alakalı
onlarada tepki geliyor.
@PdLiTtle Bence de tepki gelmeli.
yaw bu işlerin hikayesi hep aynıdır zaten ya tecavüz ya kandırıldım ya uyuttular geçin bunları... Zeki bir kız düşmez aptal bir kızla da evlenilmez... Böyle entel dantel cevap yazan hem cinslerimede ayar oluyorum. :D
Hahaha 👍👍 aynen öyle 😀
eyvallah :D
Ulan gerçekten tecavüze uğrayanlar sallıyor mu?
zeki bir kız düşmez nedir? şu an benim yaptığımı kız dayanışması olarak görebilirsin fakat öyle değil. bir kız dolmuşta tacize uğrayabilir. özgecan aslan tarzı bu tür olaylara maruz kalıp sosyal medyaya düşen kişilerin arkasını kollarsınız ama. sizin için hep fasa fiso. bir dediğiniz diğerini tutmaz. böyle dersin dersin sonra gerçekten kaşarın biriyle evlenirsin, hep öyle olur zaten.
özge can Yürek yakan talihsiz bir olay ve o bir CİNAYET..! karıştırma..
Ve soruyu soran arkadaşım bir şey soruyosun yoruma açık olmalı ''ULAN'' nedir ya? Gerçekten tecavüz dediğin olay hukukun devreye gireceği gerekirse adam öldürülmesi gereken bir mevzu bana şiir okuma.. soruna adam gibi cevap yazdım...
Adam mısın ki adam gibi cevap yazmışsın?
adamlık anlatılmaz bu yüzden cevap yazamıycam. fakat yazdıklarımı bir daha gözden geçir adamlık dışı veya aykırı ne var burada.. Tecavüze uğrayan biri hukukta sonuna kadar gitmali yapanın yanına kalmamalı.. senin soruna ilk verdiğim cevap net yapanın yanına kalıcak gelicek ya ben tecavüze uğradım BÖYLE BİR YALAN YOK... Yazdıklarımı mantıklı oku diycem de şu yazdıklarından sonra, neyse diyorum..
Edeni öldüreceğim için evlenemezdim
Seviyorsam tabii ki evlenirdim..
Evlenmem , evlenip onun suçu olmasada hergün şüphe duyarak ve en basit kavgada ne malum tecavüz oldğu demektense evlenmem.
Cok sacma bir yorum yapmissin
öyle diyeceksen zaten sen değil önce o seni terkederdi.
Yorumdaki verilen mesaji anlamayan gerizekalilae sürüsü sizde hoşgeldiniz
Ben bunda bir sakınca göremiyorum.
Biraz kızın kişiliğine bağlı.
Aşk girdiyse araya gerisi hikaye
@keskekeskedemesem profilimi kurcalama 🤣🤣
Nfnsmdms beni takip edenlerin profilini kurcaliyorum genelde
Yandık ozaman
bana kanıtlar ve inanırsam evlenirim gözümden bile sakınırım ama sevgilisinin evine gitmiş tecavüze uğramışsa evlenmem kattiyen.
Evlenmeye karar verdiysem evlemirim
kizlarin cevabi daha zor ya :D
evlenmemek için sebep ne
Yani benim için Bakire olamayan nikahsız olan her kadına tecavüzz edilmiş demektir. Oyüzden benim işim olmaz.
bir daha o tür durumların arasına düşmemek için. o pislik şerefsizlerin yüzünü görmemek için hesap soramıyoruz. gün gelecek ahiretide var elbet. senin gibi salakça düşünen insanlardan her zaman nefret etmişimdir. 7 eksi sana az bile birkaç saate dahada yüksek bir rakamda olur emin ol.
iyi oku patlak takımı üyesi bana değil sizi bozanlara çığırın hesap sroun ve saçmalamaın !!!@@ @PdLiTtle
küçük yaşlarda uğradığım için ve kızlık zarı gayet korunaklı olduğu için bozulma yok. fakat böyle değerlendirmeye alırsan asıl şerefsiz sensindir. kullanmak nedir onu düşün önce bir. o benim sevgilimmi neyimki beni kullansın. erkeklerin güç konusunda üstün bir yanlarıda vardır bilirsiniz. öyle bir güç karşısında ayakta durmakta zor birşey yani. sırf bu tür olaylardan yanımdan biber gazı bıçak tarzı şeyler eksik olmaz. o namus bekçiliği yapanlarda ayrı bir seviyesiz. kalben tecavüz taciz edilen bir kişide saflık hala aynı saflıktır bu şekilde düşünmen çok yanlış. özgecanaslan türü kızlarda öldü bu tür olaylardan. onun arkasındanda böyle diyebiliyormuydun peki. onun arkasından kaşar diyebiliyormuydun. namuz bekçiliği yapabiliyormuydun cidden çok seviyesiz zihniyetli şu türk erkeklerinin %50'si
Kiz isteyerek yapmamis ki sonucta
Dogru bak
Gerçekten öyle ise seversem elbette ;)
Onun suçu ne?
Hiç
Evlenirim Onun suçu değil.
Kalbi varsa ve sevdiysem evlenirim..
Evlenirdim erkek olsam
Karakteri duzgunse tercihim bile olur :D
tek sorunu o ise evlenirdim.
evlenirdim erkekliği duruyorsa tabiiki
Haha kizlari cevaplarri deli ya :D
erekek olsam evlenirdim kızın bir günahı yok
seviyorsam aşıksam evlenirim tabi
Sonuçta isteyerek yapmamış adı üstünde tecavüz.
Tecavüz adı üstünde...
evettttttttttttttttttttttttt
Evet suçu neki onun
Tecavüze uğramış, kendi sucu değil sonucta
Tecavuze ugradim malesef. Cok kotu bir durum.
şikayetçi olmadın mı
Olmadim zaten 8 yasinda falandim. Ailemede soyleyemedim o yasta, utandim :(
Canım ya😔😔
ben erkek olsaydım her ne şartta olursa olsun evlenirdim. çünkü o isteyerek mi yaptı sanki. o psikopat türk abazaları sağ olsun her yerde türemişler..
Kiyamam
Seviyorsam evet.
Neden olmasın evlenirdim
evet.. erkek olsaydım
Büyük konuşmamak lazım bişey demiyorum o yüzden
gercekten tevavuz ıse evet evlenırdım
gerçekten masumsa evlenirdim
Eğer tecavüzse ve seviyosam evet ama kendi isteğiyle ilişkiye veya ilişkilere giren biriyle yani o... ile kesinlikle hayır
Kendi isteğiyle olunca o* mu oluyor? O zaman kendi isteğiyle yapan erkeklerde orospu?
Tabi ki oluyo önüne gelen herkesle yatan birine ne dersin sen ben erkekler değil demiyorum yapanlar dediğin gibidir ama herkesle yatıp sonra da benim karım olamaz
Evlenirdim
evliyim şu an
neden olmasın bunlar evlenmeye engel değil
seviyorsam evlenirim ama ilk o piçi öldürürüm
Tecavüzden sonra kaç kişiyle ne yaptığını bilemezsin ki
Sana ne kadar küfür etsem az
O senin karakterin. Bir kadın dul kaldıktan sonra ne kadar temiz olduğunu nasıl anlarsın.
Evet evlenirdim sonuçta zorla olan bir durum