Ondan ne farkın kaldı? Bunu ilk öğrendiğinde ona sayıp sayıştırdığın herşey aynen sana da iade edildi? Madem zina sence bu kadar basit, içinde bitirdin ayrıldıktan sonra neden yapmıyorsun birde nikah altındayken birbirinize bunları yapıyorsunuz.. Ee bitti resmiyette de düştü ayrıldınız tamam. Sonra ne olacak hanımefendi? İş ortakları da gelir geçeeer, patronlarda müdürlerde... Sen aynı vicdanla birdaha önüne hayat kurabilecek misin? Peki şimdi altından çıktığın HERİF seni ne olarak görüyor? Gram pişman değilsin ya hani, Bu bütün yaptıkların var ya, öyle bir pişmansın ki, sadece günah çıkarmaya çalışıyorsun.. Senin bu yaptığını iyi yapmışsın diyende senin gibidir.. Hepsi bu.!
21 Yorumla
Soran+1 yılbir gram pismansam en sevdiklerimin ölüsünü göreyim :)) sen kendini kandırma o bunu hakeeti yaşattığını yaşadı çokta iyi oldu
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok igrenc bir hareket yapmissin. Onun yanlislari senin yanlislarini dogru yapmaz. O aldattiysa birakicaktin. En iyi intikam birakman olurdu boyle bir karaktersiz davranis yapman degil.
03 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi intikam bu oldu ömür boyu unutamaz 😃
- +1 yıl
Diger turlu olsa omur boyu yaptigi serefsizlikten yakinirdi simdi cok rahat zaten beni sevmiyordu diyecek.
Soran+1 yılDesin sence umrumda mi
Aldatmak ahlaksızlıktır. Senin kocandan bir farkın yok şimdi, o çok kez yapmış sen birkez ama aynı haltı yapmışsınız sonuçta. Bankadan para çalan iki hırsızın biri 1000 TL diğeri 5000 TL çalsa isimleri değişmiyor ikisi de hırsız oluyor, kimse az çalana ama bu az çalmış bu daha iyi bir hırsız demiyor ; Hırsız hırsızdır diyor. Senin düştüğün durum da bundan pek farklı değil kanaatimce
53 Yorumla- +1 yıl
haklsın
Soran+1 yılİyi yaptım ben doğru bişey demedim ama o haketti bunu çoktan
+1 yılOhh cok iyi yapmışsın canım benim kadın erkek ayırmamayı ögrensin artık su pis yobazlar aldatmak hoş bişe değil ama kısasa kısas yapmak şart ✊
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen yapmayınca iyice tepemize çıkıyorlar şimdi anlamıştır aldatılmak nasıl bişey olduğunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
+1 yılBence pek hos bir davranis degil onun yaptigina onun ginlbi cevap vermek ne kadar dogru olmus kendine olan saygin ne kadar kalmis artik ya da dustugun konum kimseye aldatildiysan evinde otur su bu bosver diyemem ama evli bir kadinin buna bu sekilde cevap vermesi cirkin bir davranis keske bosanip kendinden ödün vermeseydin hic intikam olmamis bu
13 Yorumla
Soran+1 yılYaptığını yanına birakamazdim beni susup oturucak ezik sandı ama aldı dersini
- +1 yıl
Yani ezik degilsin ve olmadigini keske baska bir yolla gosterseydin ona bu hos olmamis bir farkiniz kalmamis birbirinizden
Soran+1 yılBanane iyi oldu ona
Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Bu tarz olaylarda tek çare birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
https://www.youtube.com/embed/vyGC-FQ06hg(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 tam kafadan headshot ölü suç kaydı olan insan)
00 Yorumla
+1 yılbelki gerçekten kocan pişman olmuştu gerçekten seni seviyodu bir şansınız daha vardı aile kurmak zor bozmak kolay sen kolay yolu seçmişsin için rahatsa ne diyim
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onu gibi karaktersizler aile olmam sende umarım aldatilirsinda o zaman anlarsın beni
- +1 yıl
sen kötü birisin hep kötü yanlarını düşünüyosun birilerine böyle beddua etmekte yanlış allah akıl fikir versn bacım sana ne diyim
Soran+1 yılO iyi biri olsaydı bende iyi olurdum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizin elinizi ayağınızı öpüp diğer kadınlara sizde böyle olup intikam alabilirsiniz diye emsal göstermek gerek
Helal olsun keşke her kadın sizin gibi olabilse01 Yorumla
+1 yıliyi olmuş yapana yapıcaksınki anlasın nasıl oluyomuş terbiyesiz herif. Gerçi sen adama bişey hissetmiyosan sonradan düşündürebilir ama kocana çoook iyi olmuş hak etmiş terbiyesiz herif
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu ona iyi bir ders oldu artık birini aldatmak istese 2 defa düşünür çünkü nasıl bir his olduğunu biliyor artık o kivransin dursun umrumda değil
- +1 yıl
evlimi kalıosun bide?
Soran+1 yılYoo ayrıldık
- +1 yıl
bundan sonraki yaşamın iyi olur umarım
Soran+1 yılUmarım
+1 yılBu yaptığın şey benim gözümde intikam değil tamamen basitliktir ayrıca intikam olmak bana göre aciz insanların tercih ettiği bir yoldur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canım yanlış biliyorsun sadece kendimi ezdirmedim ben ona dersini verdim
- +1 yıl
Tercih ettiğin yol senin karakterini ortaya koymuş zaten daha fazla söze gerek yok bence
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılbir de evliyken yaptın bunu öyle mi vay be iyi cesaret. Yapmasan daha iyidi tabi ama öyle anlarda karşındakinin de canını yakmak istiosun çok sana hak vermio değilim. Üzüldüm durumunuza
01 Yorumla
Soran+1 yılO haketti bunu hiç pişman değilim
+1 yılBu kadar güçlü olabilmen güzel. Din inanç ahlak boyutunu düşünmüyorsan tabi. Kısas karşındakinin empati kurması için en iyi yoldur.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen şimdi anlamıştır beni :))
Ne biçim ilişkiler bunlar ya. İlk aldatıldığın zaman ilişkini bitirmen seni şerefli yapardı. Bu durumunu onaylayamam kusura bakma.
32 Yorumla
Soran+1 yılOhhh çok iyi yaptım içim rahat etti resmen
- +1 yıl
mertbkl çok haklısın bu tamamen şerefsizlik olmuş
İkinizde böylesiniz ölmüşünüz..
https://i.hizliresim.com/L4gGkG.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılYav heee
Wuhuuu 10 numarasın :D yalnız bir hatun var tanıdığım, intikam alırken sevişirme sırasında arayıp şu an içinmde başka biri var demişti kocasına telefonda ahah :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahah oda süpermiş keşke aklıma gelseydi 😃😃
Soran+1 yılNeyse buda idare eder artık 😂😂
+1 yılvICDANINA YEDIRIYOSAN Bu yaptıgını bıze gerek yok fıkrım yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHakettiği için vicdanım çok rahat içimde rahat hayat bana güzel artik
- +1 yıl
Eyvallah :)
Soran+1 yıl😊😊😊😊
İnsanlar hak ettikleri gibi yaşarlar.. Ve dünya bir aynadır.. Ne yaparsan sana onu gösterir..
Haklısın. Vesselam.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bencede
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. kimi aldattın şu an , en başta affetmeyecektin şu an alıştın aldatma kaçamak olayına dikiş tutman zor her sıkıntında farklı birisini arayacak gidecek sevişeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıyoruz biz zaten sen kafanı yorma
Aynı seviyeye indirmişsin kendini onunla ama rahatladıysan problem yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahat etti resmen
+1 yılşerefsizliğinin cezasını kendini küçülterek değilde yücelterek de verebilirdin.
12 Yorumla
Soran+1 yılO bu dilden anlamak istedi
- +1 yıl
aman bana giren çıkan bişi yok sonuçta böyle uygun gördüysen iyi aferin
Milletin altına yatarak giren çıkan sana olmuş. Kocanın inan umrumda olmamıştır.
Kendini zeki sanan bir zavallısın sadece 😂13 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahhahahaha hee umrunda olmadı dimi sinir krizi geçirdi yediremiyor tabi garibim 😃😃 bana da iyi girdi evet iyi yaptım çokta iyi oldu o karakter yoksununa 😃😃
Soran+1 yılEvet çok güzeldi haklisin
+1 yılbence senin kanında varmış öyle bişi kadın gibi kadın ziktin seni öyle bişi yapmaz intikam bahane... yazık etmişssin kendine.
04 Yorumla
Soran+1 yılYav he heee
- +1 yıl
hala veriyomusun peki adama _?
Soran+1 yılBakıcam canım isterse
- +1 yıl
iyimiş iş var sende... canın çok istermi
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılYanlışa yanlışla karşılık verilmez.. ayrılsaydın çok daha onurlu bir davranış olurdu. insanın kendıne saygısı olmalı
13 Yorumla
Soran+1 yılBanane oda acı çeksin ohh iyi oldu
- +1 yıl
Asıl acıyı sen çekmişsin iyi düşün... sevmediğin bir adamın altına yatmakta cabası
Soran+1 yılGayette zevk aldım hoş bir adam hiç acı falan çekmedim içim rahat etti
+1 yılKendine zarar vermişsin eşinin cani yanmaz sorun değil ama senin Yaptığın yanlış diye düşünüyorum kocan kendi yaptığıyla yanar ya sen?
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo niye kendime zarar vereyim süper zevkime bakarım o geri zekalida gitsin aldattığı kadına şimdi
kızların intikam sacmalıgı işte senin akılsız biri oldugunu gösterir şimdi boşanmaya kalksan sende suclusun ve bir pok alamazsın adamdan dul kalırsın onla bunla yatarsın o adamda keyfine bakar
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten onun gibi karaktersizin 1 kuruşunu almam ben aynı düzeyde gelirimiz var hiç umrumda bile değil onun 3 kurusu
Soran+1 yılO hakettigini yaşadı
İğrenç bir hareket onun yaptığını sende yapmışsın ne farkın kaldı ondan?
05 Yorumla
Soran+1 yıloda acı çekti iyi oldu
Soran+1 yılyoo gayet zevkliydi
Soran+1 yılevet
+1 yılBence çok uzatmışsın keşke pipisini kesseydin kökten halletmiş olurdun
23 Yorumla
Soran+1 yıluğraşamam onunla
- +1 yıl
Böyle daha çok uğraşmışsın
Soran+1 yılyok böyle acıta acıta iyi oldu
ne saçma şey intikam olayı bırak git daha ötesi yok bunun
04 Yorumla
Soran+1 yılAci çeksin oda abisi o yüzden
Soran+1 yılZayıf değil güçlü
+1 yılIki tarafda suçlu bence iyi bir intikam değil en azından senin için
03 Yorumla
Soran+1 yılBence süper oldu
- +1 yıl
Ben yapmam şahsen ayrıl gitsin böyle intikam almış olmam kendimi onun gibi yapmış olurum
Soran+1 yılSenin tercihin
Keşke onun gibi karaktersiz olmasaydın evli insanlarla birlikte olanlara çok büyük azap vardır diyor ALLAH lanet ediyor git tövbe et 3 günlük dünya
01 Yorumla
Soran+1 yılyapıcak bişey yok
iyi yapmış miyim diye soruyosun bide , adama cinnet gecirtirsiniz kadına şiddete falan karşıyız ama ağzına sicsa hakkı var
09 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahyt o yapınca iyiydi dimi hakettigini yaşadı
Soran+1 yılNe yüzle vuracakti kendi yaptığı şey niye zoruna gidiyor ki
Soran+1 yılBenim hissetiklerimi oda hissetsin diye
Soran+1 yılGayet iyi yaptım hakettigini buldu senin gibilerin ne düşündugu umrumda degil
Soran+1 yılYa tamam uzatma
Gizli Üye(25-29)10 ayHayatta görebileceğiniz en aptalca hareket. Kendini s. trimiş bunu da kocasına nispet olsun diye yapmış. Gerçekten de beyin iflas etmiş ya
00 Yorumla
+1 yılKeşke kendine bunu yapmadan bitirseydn bitireceksen ama senin tercihn için rahatsa ne mesele yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet içim rahat
Iyi olmus o yaparken iyi de sen yapinca mi kotu oluyo sana saymayada hic hakki yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle birazda o hissetsin anlasın yaşadıklarımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır iliikiyi düzene sokmayı denemktense mahvetmişssin
02 Yorumla
Soran+1 yılO karaktersizler ne düzeni olucak bir aldatti ilerde yine yapardı o iyi bir ders oldu ona
Cevap sahibi+1 yılYinede senin yaptığın iğtenç bişey gibi
Canın yanmıs cokkkk bu olaydan bız erkekler de ders cıkarmalıyız. Olay bu
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
iyi yapmışsın aferin merak ettim ama nasıl seviştiğini
03 Yorumla
Soran+1 yılkafanmı güzel
Soran+1 yılanladım
hata yapmışsın o b*k yese ki yedi sendemi yiceksin ki yedin...
08 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen
Soran+1 yıledemezz
Soran+1 yılöff bunu düşünemem bide napim
Soran+1 yılaynen bencedee
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılGerizekalı haklı iken haksız olmak bu işte mamuç;))
01 Yorumla
Soran+1 yılbanane çokta umrumda sanki haklı haksız
+1 yılkocandan aşağı kalır yanın yokmuş kötülük yapana kötülükle karsılık verirsen ondan bir farkın kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılO hakediyorsa kötülükte yaparım
ikinizde bir aile sahibi olmayı haketmiyorsunuz. yazık dünyadaki adalete, kimlere ne veriyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılO yaptı bunu
böylelikle ne kadar mal ve ucuz olduğunu kanıtladın bende talibim sana ortakdan vakit kalırsa
03 Yorumla
Soran+1 yılSen anca eline talip olursun
Soran+1 yılRüyanda bile göremezsin kıyamam ezik 😃😃
Senin yaptığın aptallık. kör cahillik. Buna yenik düşüp başkası senden faydalanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye başkası faydalansın ben istedim
Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. o *
sen or-spu
iyi olmuş iyi layığınızı bulmuşsunuz00 Yorumla
+1 yılerkeğin adı çıkmaz ama kadının çıkar kötü olan nokta bu
09 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmaz çıkmaz merak etme köyde yasamiyorum
- +1 yıl
yok hayır öyle değil kendi ailesine senin aileni elbet tanıyor böyle böyle yaptı falan bu açıdan
Soran+1 yılÇokta umrumda ya istediğini desin
- +1 yıl
sen herşeyi göze almışsın bize saygı duymak düşer tabi :)
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Kaç yaşındasin şu an ve aldattığın kişi ile görüşüyormusun
Soran+1 yıl24. Evet
- +1 yıl
Peki o kaç yaşında evli mi
Soran+1 yıl42 hayir
bir şerefsiz biri namusuzz Allah nasıl biliyosa öyle yapsın sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılUza.
Biz buna genel anlamıyla orospuluk diyoruz, onun yaptığı şerefsizlik, pezevenklik olduğu gibi.
026 Yorumla
Soran+1 yılo bu dilden anluyor
Soran+1 yılumrumda değil aileme bağımlı değilim zaten kendi işim gücüm var
Soran+1 yılben kendi zevkime baktım biz onunla birbirimizi severek evlenmiştik bunları hiç yaşamayabilirdik ama o bana ihanet etti hiç sebep yokken ve benim için o gün bitti ve yaşattığı şeyin nasıl birşey olduğunu anlasın istedim umarım bu ona iyi bir ders olmuştur
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılben birileriyşe yatmak için öyle bişey yapmadım oda aynı şeyi yaşamalıydı bir gram pişman değilim iyi oldu
Soran+1 yılsonuna kadar haklıyım hep erkeklermi üzecek birazda o üzülsün bakalım onun 3 kuruş parasınada muhtaç değilim çoktan tekmeyi bastım
Soran+1 yılannemleyim şu an
Soran+1 yılbiliyor söyledim
Soran+1 yıldemem merak etme :)))
Soran+1 yılahhahahhaahah peki öyle olsun :D
Soran+1 yılevet :))
Soran+1 yıltamam.
Soran+1 yılteşekkürler :d
intikam için kendini kullandırdın herkezin günahı kendine saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye kullandirayim ben istedim
Soran+1 yılbiliyorum gayet
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Senn ar damrn catlms bhannde kndne sakla icnde var oln bsey yapmsn zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılYav heee
Soran+1 yılHangi dilde konuşuyo bu ya
sonra uyandın yüzünü yıkadın saçını toplayıp kocana kayvaltı hazırladın.. meğer bunlar rüyaymışşşş
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi biriyle görüşmüştüm ama daha kötü şeyler yapmış kocası
00 YorumlaAferin kix öyle popoya böyle sey anladın sen valla aferin nerde tanıştınız
011 Yorumla
Soran+1 yılİş yerinde
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Soran+1 yılİşlemler sürüyor
Soran+1 yılYokk
siz zaten bitirmişsiniz ki? daha çok erkeğin olursun. artık işin yaş.
07 Yorumla
Soran+1 yıluza.
Soran+1 yılyav heee laftan anla bak işine
Soran+1 yılokey
Soran+1 yılebenemi
Cok kotu yapmisin igrenc pislik laf bile bulamiyorum sana edepinle ayrilsaydin
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahahayt işinize gelmez tabi erkekler yapınca iyi ama dimi az bile old
Soran+1 yılSorun onun nasıl ilişki yaşadığı değil aldatmış olmasi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldikkat et bıyerde kafana sıkmasın sonra gazetelerın 2nci sayfalarına sende haber olma
03 Yorumla
Soran+1 yılO anca limon sıkar ya 😃😃
Cevap sahibi+1 yılbılemem ne kadar geniş olduğunu gerçi sen malını bılırsın böyle konuştuğuna göre
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam birbirinizi bulmuşsunuz. Tencere kapak misali. Kocan p**evenk çıkmış sende o* olmuşsun. Mutluluklar.
00 Yorumlakocan şerefsizlik etmiş sende oruspuluk karekterleriniz aynıymış tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. karlı çıkan ortak olmuş
54 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahahahaha yerim onu ben
Soran+1 yılEvet yaa 😃😃
+1 yılkusura bakma ama sende onun kadar adileşmişsin
115 Yorumla
Soran+1 yılO istedi bunu
- +1 yıl
çocukla çocuk olma diye bir laf vardır seninkide bu hesap olmuş. onun gibi adi bir davranışa aynı şekilde davranman senide onun kadar düşürmüş. bu birinin arkadaşını öldürdü gidip seninde onun arkadaşını öldürmesi gibi bişey aynı zamanda. o zaman bu hukuk yasa niye var? kısasa kısas olayını abartmayalım lütfen
Soran+1 yılbenim yaptığım abartı değil zaten tam nokta atışı :))))))
- +1 yıl
abartmaktan kastım herşeye kısas yoluyla karşılık verme yani. git dava et süründür ama böyle yapmak sadece senin değerini düşürür
Soran+1 yılbenim onun 3 kuruşuna ihtiyacım yok bide 1-2 sene mahkemelerde para peşinde dolanamam
- +1 yıl
amaç süründürmek zaten parası peşinde olduğundan değil
Soran+1 yılo sürünürken bende sürünecektim o yüzden gerek yok
- +1 yıl
ha böylesi daha iyi oldu yani?
Soran+1 yılevet tabiki ders oldu ona
- +1 yıl
kendinide harcamış oldun ama. anlamadığın şey kusura bakma ama açık konuşucam sende en az onun kadar ucuzsun. sırf intikam için çok alçakça bişey yapmışsın ve bundan pişman değilim diyosun. allah ıslah etsin ne diyim..
Soran+1 yılalçakca değil hakedene yapılır
- +1 yıl
tamam canım tamam sen haklısın
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
. ss
Soran+1 yıl:D :D :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kendini düşürdün olan bu
01 Yorumla
Soran+1 yılya heee
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok iyi yapmissin ben firma sahibiyim birkez daha yapmalsin 1+0 one gec
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi çocuğum git sütünü iç yat sen
Cevap sahibi+1 yılpeki sutu kaynagindan icir de gideyim
Soran+1 yılAnana git onda var fazlasiyla
Ne kadar karkatersizce.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi
+1 yılKocan ırıspı, sen de oospusun.
10 Yorumla
+1 yılçok iyi yapmışsn. gerçekten. şerefsizmiş haketmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bidaha birini aldatmadım önce 2 kere düşünür ders oldu ona
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat