Lutfen yazdiklarimi okuyun ve yargilamayin.1 senelik nisanlim askere gitmisti ve onu cok ozledim canim birine sarilmak istedi eski sevgilimi aradim pisman olacagimi bile bile o gun yasanan yasandi detayi anlatmayacagim.6 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim dunyam basima yikildi ama kimseye belli edemezdim cunku ailem muhafazakar. nisanlimin askerden donmesine de az kalmisti donunce evlenicektik. Şu anda evliyiz olayin ustunden 2 sene gecti ama aldirdigim bebegim ruyalarimdan gitmiyor hicbir isim rast gitmiyor bazen herseyi esime anlatayim diyorum , sizce ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılbunu olayın ilk başında söylemen gerekliydi. saklaman doğru bir davranış değil. 2 senedir saklanmışsın. eşin bunu duyunca kahrolur ve bana bunu neden daha önce söylemedin der. sende ki suç çok büyük. yinede olan olmuş. bence eşine her şeyi anlatman gerekli. boşanmak isterse haklı olaraktan boşanabilir. hiç bir yalan sonsuza kadar gitmez bunu unutma. daha da çok vakit geçmeden bence olan biteni anlat
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYargılamayım yargılamayım diyorum da o haltı yedin hadi neyse , üstüne hamile kaldın ve nişanlınla evlendin mi yani? Adamın hiçbir şeyden haberi yok insan bir nişanı atar. bütün hakaretleri , küfürleri , yargılamaları ve o gördüğün rüyaları misliyle hakediyorsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum evlendim. Ayrica kizligimi o aldi mecburdum yani
- +1 yıl
Kızlığımı aldı diye namuslu ayaklarına yatma bari be. nişanlını aldatmana ve hamile kalmana rağmen onunla evlenmişsin hala namuslu olarak mı görüyorsun sen kendini? Bir de seviyordum demiş ulan defol git işine kaşar kılıklı soytarı.
- +1 yıl
eig
Soran+1 yılAilem muhafazakrdi anlatirsam beni kabul etmezler ve esimi seviyorum ben odedim bedelini zaten sen benim ne yasadigimi bilemezsin tamam?
- +1 yıl
Senin ne yaşadığını inan zerre kadar merak etmiyorum. Ne sebeple olursa olsun , yaptıklarının karşılığı daha beter emin ol. Ben senin kocan olsam yemin ediyorum elimden sağ çıkamazsın. Tamam yapmışsın bir hata üstüne bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışma yüzsüz.
Ulan askerde ki eşini aldatmak bile başlı başına en iğrenç şeyken sen hamile kalmış birde bunu evleneceğin adamdan saklamışsın. Bu mu senin sevgin. Birde seviyorum diyor yüzsüze bak. Sevgi fedakarlık, dürüstlük gerektirir. Sense bencil kaşarın tekisin. :))) Kocanda seni defalarca aldatıp sokağa atar umarım. Her şey karşılıklı bu hayatta.
00 Yorumla
Yaşanmış eski kötü anıları bırak öyle kalsın karıştırma anlatman durumu düzeltmez daha da alevlendirir, ya anlatmadan ayrıl ya da anlatmadan evliliğine devam et, yapacağın her hamlede ona bişey anlatma bu onu çok kötü kırar ve durumlar kötü boyutlara varabilir.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
63Cevap
+1 yılevet bu sefer gercekten yargılamayacagım...
Allahtan af dilemelisin öncelikle zina işlemişsin Allaha yönel tövbe et , eşine de bu durumu anlat ya da anlatmam diyemem buna sen karar ver ama sadece kandırılmak kimsenin hosuna gitmezdi eminim , elini vicdanına koy öldürdügün bebegin de günahı üzerinde sonucta Sadece Allaha sıgın ondan özür dile...12 Yorumla
Soran+1 yıl:/ tesekkur ederim zaten bunlari yapicak birisi degildim bazen kendim bile inanamiyorum ama cok sefer denedim surekli aklimdan gitmiyor sanki anlatinca rahatlarim gibi geliyor.
- +1 yıl
bak ayrılırsınız bu bir gercek ama vicdan işi işte... sen Allaha sgın herkesin basına gelebilir hayatta hersey var sonucta yaptıgın berbat bişey evet , ama bu konuyu her türlü acıdan düşün oyle karar ver bence ne yapacagına.
Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. Allahin gazabi uzerine olsun dilerim o masim cocugu aldirip katil oldun ve esini aldattin ve kandirdin Allahin huzurunda bunlarin vebalini nasil vercen kimse gormuyor zannetme yukarda Allah var esinin yuzune hesap gunu nasil bakcan sizin gibi insanlari gordukce tiksiniyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılGit ahlak bekciligini otede yap , buraya hakaret edin diye soru sormadim.
Soran+1 yılTamam iki kelimede bir Allah diyerek cok namuslu oldun umarim ileride seninde vicdan azabi cekicegin bir olay basina gelirde hatirlarsin,
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. iyi halt yemişsin kendii yalnız hissetmiş miş satrılcak birini istemiş miş falan bfilan bahaneler bitmez hanfendi sen iffettsiz davranmışsın bunu burada gelip yazıp anlatman daha çok ifffetsiz oldunu gösterir yazıkları olsun sana ve seninm gibi lere her yalnız hisseden birine sarılmak isteyen senin gibi olsaydı Allah ıslah etsin seni...
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden beni kiniyorsunuz? insanlar ne hatalar yapiyor. Ben zaten bedelini odedim. siz hakaret esin diye sormadim bu soruyu. gidin ahlak bekciliginizi otede yapin.
Soran+1 yılNerden biliyorsun af dilemedigimi? benim neler yasadigimi tahmin bile edemezsin ben her gece ruyamda bebegimi gordum esime anlatsam mi anltmasam mi diye arada kaldim ama artik vicdanim durmuyor bunu anlatirsam ya esim beni oldurucek ailem kabul etmeyecek yani ama saklarsam da bununla nasil yasiycam
- +1 yıl
bak kardeşim bu tür şeyler senin başına gelen şeyler ilk sna aolmuyor bu rüyalarda yaptının bedeli evet sonuçları olucaktır madem Allah a dua ettin yalvardın eşine bunu söyledğinde snaa bişiy yapmaz en fazla vurur ve senden boşanır ama herşei göze alıcaksın ya da bu vicdan azabıyla bir ömür yaşamayı göze alıcaksın
- +1 yıl
Bence pişman olman da bir gelişme kocana karşı hala sevgin varsa bu kadar büyük bir olayı ona anlat ama onu sakin, bir anında yakala ayrıca ne derse alttan al çünkü burada hata malesef sende bence pişman olmuşsun kuran oku abdest al af dile önce Allahtan sonra kendinden ha tabi eşinden de özür dile
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce millete "ağğğ ben hıayatta yıapmammm öyle şeğleaarr" diye bol keseden ahkam da kesiyor muydun?
30 Yorumla :/ bütün bunları nasıl yapabildin en korkuncu da söylemeden nasıl içinde bukadar zaman tutabildin? ve birşey olmamış gibi evlendin :/ rüyalarına girmeseydi ve işlerin rast gitseydi hiç kendi aklından bulup da söylemeyi düşünmeyecektin değil mi?
00 Yorumla
+1 yılkızım harbi bildiğin malmışsın sen git bir psikologa burdaki insanlardan yardım bekleme burdakiler sana bir psikolog kadar yardım edemez
00 Yorumla
+1 yıliyi b*k yedin birde gelmişsin burada anlatıyorsun ayıp ayıp adamın yüzüne nasıl bakıyorsun nasıl ona sarılıpta yatagına giriyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum cunku ama bedelini odedim yaptigimn halen daha vicdanimla mantigim arasinda kaldim.
- +1 yıl
kocan denen herife anlat herşeyi de bakalım napıyor sana? belki affeder mi desem ki adamın ciğerine bağlı
+1 yılKafana sıkman için bir tabancam birde kurşunum var ya sen sıkıcaksın ya da ben sıkacam hangisini seçersin?
00 YorumlaBu videoyu izle bide bakalım vijdanlımısın o bebek senden hesap soracak ve ilişkiye girdiğin kişiden
https://youtu.be/XXL7uwGu-sA00 Yorumlaben o asker olsaydım öğrendiğim zaman kafana 7,6 lık G3 memisini sıkar O LANET beynini akıtırdım!
10 YorumlaUmarım Nişanlın Haberi Öğrenince G3'üyle Sana Sıkmaz...
11 Yorumla- +1 yıl
:D asdasdasd AYNEN
+1 yılböyle devam et bence ekstra bir şey yapmana gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke tesellini bir erkekle değil de, yakın kız arkadaslarinda bulsaymişsin. Zamaninda bir hata yapmişsin geri dönüşü yok gerçi. Ama bence anlatma. Dua et Allah'a içine su serpsin.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Tövbe et Allahtan yardım iste gerisini zamana bırak
00 Yorumla
+1 yılHem bebegin hem adamin gunahina girmissin anlat cok yuksek ihtimal ayrılacak senden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılYargilamayin mi? Bu görüşüm kaldırılacak biliyorum ama sen oruuspunun tek isin. Askerde aldatmak da ne oluyor? Aynısını benimkide yapmıştı. Siz ooruuspu ve serefsizin tekisiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok buyuk bir serefsizlik ve saygisizlik yapmissin. Soyledigin an o evlilik biter. Buna sen karar vereceksin ya unutulcak kimse. bilmeyecek o yasadigini ya da soyleyeceksin ve 99% bosanacaksiniz.
00 Yorumla birine sarılmak ıstıyorsan eski sevgilin olmamalıydı.. allah kararı verir artık.
10 Yorumla
+1 yılaldatmak insanın kanında varsa herzman aldatır. Acıyorum eşine….
00 YorumlaIslerinle bebegin bir ilgisi yok. Sen kendi kafanda her olumsuz seyi bebege bağlıyorsun. Rahat ol.
00 YorumlaSen ne kadar pislik bir insanmışsın. Kocandan çocuğun olduktan sonra ileride çocuğunun nasıl yüzüne bakıcaksın? Ahlaksız pislik seni.
00 YorumlaAnlatırsan biter herşey sonuçlar kötü olabilir 😕😕😕
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum,
Allah akıl fikir versin Allah ıslah etsin. Ama barı özledim birine sarilcaktim falan deme suna cinsel isteklerime engel olamadim de. Tevbe et af dile yapacak bisey yok
00 Yorumla
+1 yılUlan dünyanın çivisi çıkmış arkadaş. Nasıl oluyorda evlendiğin adamın hayatına girme hakkını kendinde görüyorsun sen (!) acizin tekisin. Allah ıslah etsin.
00 Yorumla
+1 yılhayatının hatasını yapmıssın Allah affetsin ne denebilir ki bu durumda başka?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapmışsın sen kızım yaaa. Anlamadımı kızlık zarından o haltı yaptığını?
03 Yorumla
Soran+1 yılO aldi kizligimi ilk.
- +1 yıl
evlenmeden de önce yapmayın ulan şu işi al başına neler geliyo cahil insanların bir de yargılamayın beni diyo utanmadan yazık valla çok yazık ben senin baban olsam seni evlatlıktan reddederdim...
Cevap sahibi+1 yılE oha be kızım ya ayıp cidden sana allah günah yazmasın sana ne diyim. Çok ayıp etmişsin ama
Böyle şeyleri burada yazmayın küfür ediyorum. Boşu boşuna küfür yemene gerek yok...
10 Yorumla
+1 yılunut onu (askerdekini) aldatmıssan elbet ogrenecektir.. iliskinizde coktan bitmi demek
01 Yorumla- +1 yıl
'bitti demek' olacaktı
eşine anlattığın an eşin seni bırakır bende olsam öyle yapardım. tabi muhafazakarız diyorsun belki de eşin seni öldürür.
00 YorumlaIcinden gecen neyse onu yap ama ayip etmissin sewdine karsi gercekten.. gerci o diyeride adilik yapmis durumu bilip firsattan yararlanmis
00 Yorumla
+1 yılAnlatirsan bosar seni anlatmazsanda vicdanin rahat etmez asagi tukursen biyik yukari tukursen sakal
02 Yorumla- +1 yıl
Olayin uzuntusunden yazmisim kardesim bol dua et rabbim affetsin tovbe et. istahare namazina yatmani dilerim rabbim yol gösterirsize insaallah
+1 yılAçıkla kocana bu durumdan rahatsız oluyorsan ayrılın yazık adama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. korkma bende aldatıldım ... bende askerdeyken kız arkadaşım beni aldattı ...
00 Yorumla
+1 yılonu çok özlediğin için nasıl başkasına verdin bir anlatır mısın :D
11 Yorumla- +1 yıl
güzeldi...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe biçim aldatıyorsunuz ya :D Aldatıyorsan bari düzünce aldat. sjsjj
20 Yorumla
+1 yılAskerdeki nişanlımı aldattım ve hamile kaldım diyo gelmiş bide yargılamayın diyo.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yil once oldu su an evliyim nisanlimla. ama aldirdigim bebegim halen daha aklimdan gitmiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence anlatmalısın elini vicdanına koy. yoksa buranın orasıda var
kendini kandırarak yasarsın yapılanlar yanlıs ama olmus artık
ama anlattıktan sonra neler olunur bilinmez.00 Yorumla
+1 yılSuçsuz yere bir cana kiyan Butun insanlığı öldürmüş gibidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatırsan eşin seni kapının önüne koyar ailen seni istemez üni mezunu degilsen harcanırsın hiç anlatma
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten bu yuzden anlatamiyorum ama icimi dokmem gerekliydi buraya anlattim ama herkes ahlak bekciligi yapti yine yaziklar olsun. her insan hata yapabilir.
+1 yılbence sus ve Allahtan af dile. daha b*k etme işleri
00 YorumlaALLAH islah etsin seni ve bu tür yaptigin zinalari baskalariyla paylasman çok günah ahirette bu kadar insani sahit tutuyorsun kendini
00 Yorumla
+1 yılAnlatırsan kesin boşar seni ona göre düşün taşın. Anlatmandan yanayım. Tabı soru trol değil ise
00 Yorumla
+1 yılÇok zor şeyler yaşamışsın eşin acaba anlatsan devam eder mi evliliğinize
00 Yorumla
+1 yılBence evlenmeden önce söylemeliydin bu durumu ve kabul edecekse öyle evlenmeliydin
00 Yorumlavicdan azabı çekiyosun bebeği düşünerek. Ama eşini düşünmüyon hiç. Allah islah etsin ne diyim.
00 Yorumla
+1 yılAdamin günahına girmisin. Bu taraftada diger tarftada emin ol yanicaksin. Hemen anlat kocana
00 YorumlaAllah islah etsin fazla söz e gerek yok
30 YorumlaYaşanını anladın sen onu
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. büyük motormuşsun tebrikler
10 Yorumlaoha neden evlendin o zaman?
03 Yorumla
Soran+1 yılKizligimi ilk o aldi ve seviyordum aldatsam da seytana uydum 1 kere yaptim ama bedelini odedim halen dah aoduyorum vicdanim cok kotu
- +1 yıl
kızım git anlat herşeyi bak o kızlığı aldığına hatta seninle tanıştığına pişman olmaz mı...
Gizli Üye(30-35)+1 yılNisanlin mi kizligini aldi.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılAdami kandirmissin.. bebegi gectim.. evlenmemeliydin..
Kesinlikle anlatma kan çıkar
00 YorumlaSenin gibi birine az vilr
00 Yorumla
+1 yılO Erkek seni haketmiyor
10 Yorumlagelde güven kız milletine şimdi
00 YorumlaÖnce kaşarlık yap sonra yadırgamayın deyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılNaparsan yap. Hak sana o vicdan azabı
00 Yorumla Boku yemişsin pisliğini biz mi temizleyelim
00 YorumlaNasıl yargilamiyalim bildigin ırıspılık yapmissin
10 YorumlaO seni aldatsa ne olurdu Bu soruyu sor kendine
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!