Kızlar, Unutmak istiyorum. Unutamıyorum. Onu çok özlüyorum?

Biri vardı hayatımda. Birbirimizi çok sevdik biliyorum oda sevdi. sabah okula gideceğimizi bildiğim halde whatsapp dan zorla sabahlatırdım. 'sırf senin için dayanıyorum' derdi. her gece 'seni seviyorum' diye ses atardı bana. Birbirimizi çok kıskanırdık. Bizi bitirende bu oldu. Hele beni çok kıskanırdı. Profil fotoğrafıma herşeyime karışırdı. Aslında bu benim hoşuma giderdi de. Ama birgün bitti. Dayanamıyorum. Acı çekiyorum. Gelsin istemiyorum. Yaptığı çoğu kötü şey aklımda çünkü. Rüyamdı o benim nasıl kabusa dönüştü. Anlamıyorum... Unutmak istiyorum. Çoğu gece rüyalarımda. Rüyamda sarılıyorum ona. Hani derler ya 'Birini rüyanızda görecek kadar çok sevmeyin. Çünkü o zaman uyusanızda geçmez'. Ben her sabah uyandığımda ilk aklıma o gelsin istemiyorum. Gelecekse bile yeni başlangıçlarımızla aklıma gelsin istiyorum. Olmayacak ama diliyorum... Nolur ! Yardım edin. Ben yapamıyorum. Onu unutamıyorum. Ben en dipteyim. Yukarı çıkma zamanı zamanı ama çıkamıyorum. Dipte kalmayada nefesim ne kadar yeter bilmiyorum. Ölmek istiyorum! Yapamıyorum. Yardım edin. Bir akıl verin. Ben napıcamı bilmiyorum? Unutmak istiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Yani öyle işte yardım edin
Kızlar, Unutmak istiyorum. Unutamıyorum. Onu çok özlüyorum?