Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. aramalar azalır
mesajlar azalır
az ilgilenir
kısa konuşur evet hayır bilmem gibi ...
görüşmek istediğinde işim var ben sana dönerim vs. der bi bahaneler bulur (oysa önceleri arar sorar görüşür filan)
bak canım böyle sinyaller varsa önce davran seni bu şekilde çekemiyeceğim
ne oluyor sor , öğren sonrada durumuna göre hareket et
farkında olduğunu anlasın bir sorun varsa konuşularak çözülür...15 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ben bir yıl evliyim ve nişanlıyken başladı bizimki de soğumaya farkettim ama çabaladım atmayalım o kadar yıl geçti 3 yıl oldu biz 9 ay sevgili kladik sonra Nisan sonra düğün yaptık aslında ben hemen evlenmek istemiyordum o acele ettirdi. Evlendikten hemen sonra hamile kaldım çok zor bir surecti bı insan her şeyi geçtim bı insana çiçek almaz mi sırf ben istiyorum diye adam çiçek almış yaa
- 1 yıl
Dahası da var bitmedi daha bu ne ki eskiden nereye gitsem haberi olacak adam sevgiliyken çok soran uzun uzun mesajlar atan gunaydin mesajlarini bırak ufak çaplı suprizler yapan adam yok onun yerine sürekli benim fikirlerimi almayan ilgisiz soğuk sürekli bir bahane bulan biri geldi işte calismama bile izin vermeyi bırakın saygısı yok saygısı ben çok dobra bı insanım açık açık sordum ilk tanismada bak cittiysen sonra bahanerin olmayacak ben buraya giderim ben bunu yaparım istediğimi soylerim çeker giderim diyorsan yol orada şimdiden çek git dedim ama adam o kadar güven verdi ki başta anlayamadim ama şimdi farkındayım kızlar inanmayın seviyorum dediklerine kandırıyorlar sizi iki gün sonra sevgileri bittiği gibi saygıları da bitiyor başta her şey güzel geliyor iyi hoş ama tek taraflı çaba bı yere kadar ha buz dolabina konuşmuşsun ha sevgilin eşin vs neyse ona aynı şey siz benim gibi o tuzağa dusmeyin
- 1 yıl
Şimdi sevgisi var ama o sevgi bitiyor bı yerden sonra saygı devam ediyor aşk mantığa donusuyor haaa bir de evlilikte madiyyata önem veriyorlar kaç kuruş harcamişsın ne almişsın ne giymişsin onları hesaplamaya başlıyorlar diyorlarki bugun gittim senin için şu kadar su kadar para tuttu hââ onu öyle de demiyorlar kapıdan iceri girer girmez nasılsın demek yerine böyle bı cevap geliyor bir yıllık evliyiz nasıl vakit geçiriyor musunuz diye sorucak olursaniz biz hiç beraber başbaşa romantik yemek bile yemedik onu bile geçtim dedim piknik yapalım dedim kendi akrabalarını davet etti adam onu da alttan aldım benimle ilgilensin diye gel şöyle bı hava almaya çıkalım değişiklik olur dedim canım istemiyor sonra bakarız işim var vardiyası değişik anlıyorum yoruluyor diyorum eskiden çok sinirli oldugumda engellerdim numarasini ve annemden arardı şimdi bir kere bile caldirmisligi yok üstelik bı 3 aylık çocuğumuz var
- 1 yıl
Yani olan şöyleki bir insan gerçekten seviyorsa hayatında bahane olmaz imkansız gibi ne gozukuyorsa her şeyi yapar seninle çocuk olur sana saygı duyar seninle ilgilenir eğer bir erkek böyle düşünmeye basladiysa sizi sadece heves olarak gorur sizi elde edince de biter benim olayım gibi bundan sonra yoluma kızımla devam edicem benim başıma geldi sizin gelmesin öyle evlilik nişanlılık olayına da girmeyin olan size olur. karsindaki insanın kirilicagini bırak inancinizi kiriyorsa ozguveninizi bile sorgular olduysan terk edin bırakın gitsin emin olun hayat onlardan daha iylerini çıkarır ben çok sevdim ama dediğim gibi aşk bile bir şeye emek vermek bı duvarı sulasaydim belki karşılığını bı çiçekle görürdüm kendi kendime alinmis gibi olan çiçeklerden daha iyi olurdu o yüzden bosverin gitmek isteyene yolunu verin gitsin uğraşmaya bile değmez çok cabalamakta olmuyor tek taraflı çaba bı yerde son bulur bunu unutmayin
En İyi Cevaplar
+1 yılistediğinde ulaşamazsın
hep yoğundur
hep çok meşguldür
hep yorgundur
cevap vermez, verse de en uzun cevabı ok canım dır
şu kelimeleri çok kullanır: sıkıldım, işim var, saçmalama, ok
durduk yere tersler,.
çok üstme geliyorsun beni boğuyorsun der oysa 2 haftadır arayıp sormamışsındır... liste bööyle uzar gider00 Yorumla
Bak şimdi beni iyi dinle eğer sen erkeğinin sözünü dinlemezsen hep ona ters gidersen dediklerini isteklerini yapmazsan ikide bir ayrılalım diyip yada ima edersen erkek senden soğur mesela çocuk seni öpmek ister sen yok dersin senden soğur şura gitme der gidersin yada inatlaşırsın soğur sen kimsin bana hesap soruyorsun dersin senden soğur yalan söylersen tamamen soğur zaten ve bir dahada sana güvenmez...
02 Yorumla
Benim dertlerimi ve mutlu anlarımı her şekilde yanımda olup değerlendiriyorsa
ve birde ilgi gösteriyorsa abartmamak şartıyla... ALLAHım lütfen yalvarırırım bana böyle birşey nasip et...215 Yorumla- +1 yıl
Mesela seni seviyorsa hep seninle iletişim kurmak ister. İltifat falan eder. Sana nasılsın iyi misin gibisinden sorular... Yada buna benzer şeyler sana ilgi gösteriyorsa... Bi kere sen bişe yapmadan buradan anlayabilirsin. Ama bir erkek hep duygularını saklamaya çalışır. Ona söyle seni çok seviyorum de. Seninde beni sevmeni istiyorum. Beraber mutlu bir hayat istediğini söyle. Bunları söylerken gözlerinin içine bak. Elinden geldiğince sen gözlerini kaçırma. Elini falanda tut o arada.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılAklına gelebilecek her türlü saçma sapan şeyden sorun çıkarıp arayı bozmaya çalışırlar mesela. kavga ayağıyla ayrılmak için...
12 Yorumla- +1 yıl
Ya da 250 karakterlik mesajına ok. cevabı verir :))
+1 yıleğer sosyal ağlarda kızları sıraya dizip duruyor - kızlarla sabaha kadar yzışıyor resimlerini felan beğeniyorsa- sorduğunda da "a asla yanlış anlama onlar hep kanka asla akıllarından namussuz şeyler geçmez o masumların...asla bana askıntı olmuyorlar ben olsam onlar olmaz.." vs diyorsa
20 Yorumlayalanlar,bahaneler olur genelde,sıcaklık kaybolur,saçma cevaplar verir.örnek verecek olursak görüşmek istediğiniz zaman işim var der gelmez bence ona israrla ne oldugunu sorun başka bir derdi de olabilir hemen soğumak olarak algılamayın derdini anlatmazsa bilin ki başka bir şey var ama anlatırsa sizinle alakalı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılbaşka kadınlarla yatıyorsa, senden ihtiyacını karşılayamamasından.
sorduğun sorulara cevap vermek zor geliyorsa, senden sohuduğundan.
telefonda konuşurken sıkılganlık sergiliyorsa, fazla üstelemenden.
mesajlarına karşılık vermiyorsa fazla üsteleme, herhan ayrılık mesajı gelebilir...
sanırım bu 4 ü şimdilik yeterli olur sana bunlar en önemlileridir... :)10 Yorumla
+1 yılBenim 4 senelik bir birlikteliğim var. Bizim her süreçte kavgalarımız olmuştur. Ama son zamanlarda artık beni eskisi kadar aramıyor buluşmak istemiyor yanımdayken sıkıldığını hissediyorum sürekli beni ağlatıyor dayanamayıp ayrılmak istediğimde bırakmıyor ama gönlümü almak gibi bi amacıda yok 40 senelik evli gibi heyecansız bir ilişkimiz var. Davranışlarını düzeltmeye çalıştığınında farkındayım ama ne yaparsa yapsın hissedersiniz ya işte benimki öyle hissediyorum artık sevmiyor. Şimdi ne yapmalıyım?
10 Yorumla
+1 yılBeraber yapılacak aktivitelere veya beraber zaman geçirmeye sıcak bakmıyor ve isteksiz davranıyorsa. Artık kavgalarda çok üstelemiyorsa. Beraber birşeyler yapmak için çaba harcamıyorsa soğuma başlamıştır. Hala ısıtma şansı varken değişin bunun sonu ayrılık.
00 Yorumla
+1 yılbakışlarından anlaşılır eskisi gibi gözlerindeki o ışık yoksa iş bitmiştir savcılarda iyi anlıyor bunu :)
12 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılBen örneğin sevgilimden soğudum ve 1 yıllık ilişkim var öncesinde ciddi düşünüyordum fakat bunun aptallık olduğunu düşünmeye başladım zaman geçtikten sonra. Şimdi o aramıyor ben aramıyorum. Aramam yani aramam sormam. Benim durumum farklı yalnız. Beni soğutan o oldu ama soğumakda farklı seviyorum ama istemiyorum sevmeyi açıkcası.
11 Yorumla
+1 yılaz mesaj atar, uzak durur, durmadan kavga çıkartır.
daha sayayım mı ?14 Yorumla- +1 yıl
seni kıskanmaz, hiç bişeyine karışmaz.
ağzına s*çar drmadan, yok sen bana ilgi göstermiyosun, boğuyosun.
yok işim var varda varrrr - +1 yıl
başka kadınlarla yatıyorsa, senden ihtiyacını karşılayamamasından.
sorduğun sorulara cevap vermek zor geliyorsa, senden sohuduğundan.
telefonda konuşurken sıkılganlık sergiliyorsa, fazla üstelemenden.
mesajlarına karşılık vermiyorsa fazla üsteleme, herhan ayrılık mesajı gelebilir...
sanırım bu 4 ü şimdilik yeterli olur sana bunlar en önemlileridir... :)
MESAJLARINA KARŞILIK VERMEZ UZUN SÜRE GÖRÜŞMESSİNİZ AYRICA İLGİ SIFIRSA EGER SEBEPSİZ YERE ÇALIŞMIYORSA YOĞUN DEĞİLSE O ZAMAN SOĞUMUŞTUR YA HAREKET KAT İLŞKİYE YADA AYRIL ;)
20 Yorumlasana tek birşey sorucam bakışları nasıl eskisi gibi mi?
11 Yorumlailgisi azaldıysa, eskisi kadar sık mesaj atmıyorsa, mesaj attığında veya konuşmak istediğinde "iş, güç, yorgunluk" gibi bahaneler sunuyorsa, konuşmalarından, yaklaşımından, tavırlarından vs vs.
30 Yorumla
+1 yılHer şeyde bahane arar, yorgunum, müsait değilim, vs gibi. Seni boşlar sen mesaj atmadıkça atmaz kısa keser. Konuştuğunda yanında başkası varsa onunla sohbet eder, yanii bunu anlamak o kadar zor değil.
10 Yorumlagece her zamanki vakitte aradığında hayırdır bu saatte uyuyordum diyorsa soğumuştur.
yapacak başka bir işlem kalmamıştır, dönüşü yoktur.20 Yorumlaılgısız soguk davranırsa kısa surelı olsa bı sıkıntısı var ondan olablır ama hep boyle davransa alıskanlık halıne getırse demekkı sogumustur
10 Yorumla
+1 yılBence eskisi gibi ilgi göstermez aramaz mesaj atmaz , yanındayken gözlerine bakmaz , elini tutmaz sende adeta kaçar bunu zaten bariz anlarsın.
20 Yorumla
+1 yılMesajlarına geç cevap verir, birisiyle konuşurken sen aradığında beklemede kalırsın telefon görüşmesini sonlandırmaz, telefonda uzun uzun konuşmaktan kaçar bir bahane bulur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılkonuşurken eskisinden daha az gözlerinin içine bakar.. fiziksel temas eskisine nazaran daha azdır.. sözcükler çok kısadır... bunları birleştir sonuca ulaşırsın..
00 Yorumla
+1 yılsevinç veya hüzünlerini artık seninle paylaşmaz. eskisinden çok daha az ilgi gösterir ve hemen her konuda sen yokmuşsun gibi davranır.
00 Yorumla
+1 yılbenden ilgisi azalmışsa ya başka erkek bulmuş ya da heteroseksüel olmuştur
sen bizi niye yumoş yaptın ki bacı ya00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. en basitinden kızla konuşunca güzel sohbetten dolayı kız benden telefonumu isterse hemen soğuyorum :)
örnek2 : sevgili olunduğunda sürekli 5 dk bir telefon bekleyen ya da aynı anda seri halde 3-5 mesaj atıldı mı yine soğuyorum :)00 Yorumlailgisiz olmuşsa, arkadaşları ile daha çok vakit geçiriyor benimle geçirmiyorsa, yanımda durunca hemen gitmek istiyorsa
10 Yorumlaseni ekiyorsa.
lafı değiştiryorsa.
gözü sağa sola bakıyorsa.
seni dinlemeyip kendi konuşuyorsa.
kısa süreli birlikte oluyorsa.
o erkek artık ayrılmayı kafaya takmış demektir.02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıltersler umursamaz geç cevapverir yanındayken seni dinblemez başka şeylerle ilgilenir sekste aceleci olur yada hiç istemez vs..
00 Yorumla erkek dolaylı olark anlatmaz kı adam soğumuşsa söyleyıp çekıp gıdıyr... yada kötü davranıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç soğumadım ben :) Sanırım arayıp sormaz mesaj atmaz seni az görmek ister.
00 Yorumla hacı hareketlerı cok bellı eder yahu
for example; hergun telefonda arayıp ıyı geceler dıyoken artık sadece mesajla dıyodur
hafta sonu kesın gorusuyosunuzdr ama bu aralar ısım var dıyodur bla bla bla00 Yorumlaaman ya hıc ugrasamam ole herıfın trıblerıyle dırek yolu verırım ole bırseyı anlarsam..
00 YorumlaTın sesi duyabiliyorsan iş bitmiş yavrucuğum :) Eğer duymuyorsan yola devam :)
00 Yorumla
+1 yılTavırlarından belli olur zaten, değişimi anlarsın. Mesafe koyar araya, eskisi gibi üzerine düşmez vs vs
00 Yorumla- 00 Yorumla
eskiyle mukayese ederim.. bariz farklılıklar varsa soumuştur
10 YorumlaEskisi kadar sık konuşmak ters davranır eskisi gibi olmaz kısaca hiçbir şey...
00 Yorumla
+1 yılbiz niye yazalım aa deli mümkünse tüm erkekler soğusun benden daha iyi :))
00 Yorumla
+1 yılmuhterem, uzun öpüşmeler tiksinti veriyorsa, zor ereksiyon haline geçibiliyorsam, heyecansız isem... bildiğin soğumuşumdur ya.. toprak atın üstüme..
00 YorumlaArtık sizinle eskisi kadar ilgilenmiyor, söylediklerinizi pek takmıyorsa ve artık eskisi kadar kavga etmiyorsanız erkek sizden soğumuş demektir.
00 Yorumla
+1 yılsenin yanindayken cevreye ilgisi arttiysa anla iste
00 Yorumlahafiften terslemeler konuşurken yüze bakmamalar böyle şeyler
00 YorumlaSen yanındayken, bol bol çay, kahve sahlep falan içiyorsa, soğutmuşsundur adamı
00 Yorumlaeğer evde veya arkadaşlarıyla bir problemi yoksa aniden ilgisizleşmesi, seni takmaması, kafasına göre hareket etmesi soğuduğunu gösterir.
00 Yorumla
+1 yılayrilmak istiyorum der hala anlamazsan. Nedesin baska
00 Yorumlabende kızların nasıl soğuduğunu merak ediyorum gerçekten
00 YorumlaErkekler hicbir zaman kadindan sogumaz(KADINLAR ERKEKLERI SOGUTUR).
00 Yorumlakış ayı geldi soğur tabi
00 Yorumlasoğuttun mu çocuğu :)
00 Yorumlakonuşmalarından, yazdıklarından.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. ilgisiz hal tavirlr ayrilik haberciaidir
00 Yorumla
+1 yılgeç kısa ve mesafeli cevaplar vermesi.
01 Yorumla- +1 yıl
bundan başka konu cevap yok ...
Geri kazanmak istiyormusun
01 Yorumla
+1 yılİlgisizliğinden
00 Yorumlas... takmaz, umursamaz
00 Yorumla
+1 yılanlamak çok kolay sana olan ilgisi azalırsa
00 Yorumla
+1 yılTakmıyorsa ur relationship is the end yani :D
01 YorumlaB*ka bakar gibi bakar :) haha :D
00 Yorumlaçok kolay tavırları değişir