Evet sayın erkekler
Nasıl bir karım olsa gözüm hiç dışarı kalmaz dersiniz hem fiziki hemde karakter özelliklerini anlatır mısınız
Nasıl bir karım olsa gözüm hiç dışarı kalmaz dersiniz hem fiziki hemde karakter özelliklerini anlatır mısınız
Eve girdiğimde ekmek aldınmı şunu aldınmıdan ziyade güler yüz olsun günün nasıl geçti diye sorsun hizmet etmekten erinmesin su istermisin aşkım desin soluklan desin üstümü değiştirmeme yardım etsin. Ama yardıma ihtiyacım olduğundan değil cilveli olsun evde özelimizdir sonuçta. Yatakta ise çekinmeden istekli olsun kocasına karşı bakımlı olsun evlendik bitti deyipte bakımsız girmesin yatağa. Biz zaten üstümüze düşeni yaparız. Fizik çokda önemli değil. Zaten evlendiysek dış görünüşünü beğenmişizdir.
Teşekkür ederim ayrıntılı anlattığın için
Rica ederim.
İstediği kadar trip atabilir ama ben hastayken yanımda dursun, ben söylemeden benim kadınım olduğunu ve öyle kalacağını bana ve herkese göstersin, kız kıza olmadıkça bensiz bir gezmeye takılmaya gitmesin, bir ortamda erkeğinin/bağlı olduğu kişinin ben olduğunu belli edip benimle hareket etsin, bana yemek yaparken mutlu olsun (bu bir çok şeyin göstergesidir aynı zamanda. Bir sürü şeyi yazmaktan kurtarır beni:) ) şu an aklıma bunlar geliyor daha elbet yazılır.
Cevap
12Cevap
Liseli gibi trip atmayan, ota boka küsmeyen alınmayan, yaşı ne olursa olsun olgun ruhlu olan, zeki bir kız ile evlenmek isterim karımın böyle bir karaktere sahip olmasını isterim. Fiziksel olarak da 162den kısa 172 den uzun olmasın bembeyaz bir cildi olsun, gözleri deniz de kokabilir kahve de kokabilir farketmez, nasıl baktığı önemli sonuçta., göğüsleri fazla büyük de olmasın fazla küçük de olmasın, kalçası da aynı şekilde. İnce belli olsun vs vs. . işte budur benim karım :)
benim yakışıklılık oranında güzel olması ve açık tenli olması
karakter olarak anaç olması, insanları seven olması, dindar dinini bilen olmalı yani güzel huylu olmalı.
edebli terbiyeli saygılı sadakat olsun bu tercihler iyi ama evlenmek tercihim değil zaten genciz 19 yaşımdayım daha. s
Tutarlı Namuslu ve Diş Beden ve Genel Temizlik Kurallarına Son Derece Önem Veren Herhangi Biri.
Şimdi herkes başlıyacak şöyle böyle demeye.. Sağlıkta hastalıkta yanımızda duracak biri olsun.. ağladığımızda göz yaşımızı yazmasıyla silsin yeter..
Fiziki olarak guzel siki huy olarak sadik durust bana cok duskun diygusal hosgorulu birazda atesli tabikide :)
Akıllı ve zeki sadık, sınırsız, 1,75 boy, 90-60-94 olan esmer biri.
yalnız yaşamak tercihim.
ben 2 tane alacam
Fiziksel özellikleeini say
birisini esmer istiyorum.. kara kaşlı kara gözlü. fiziği önemli değil eli ayağı tutsun, düzgün olsun yeter.
diğeri kumral ya da yine esmer ama bu sefer 90 60 90 ya da ona yakın.. balık etlide olabilir
Sadık yumuşak başlı
Başka
beni sevsin yeter
edepli olsun yeter
Başka isteğin yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar