Ailem Öğrendi Nasıl Davranmalıyım?

1 Senelik bir sevgilim var. Ailelerimiz zaten en başından beri ilişkimizi biliyordu. İlişkimizde farklılıklar olmaya başladı bir süredir. 2 kez birlikte olduk. Annem çok sert ve meraklı bir kadın herşeyden şüphe duyar. Telefonumu daha önce bir çok kez karıştırmaya çalışırken yakaladım. Ama şifreyi bilmediği için açamadı.

Dün gece ben uyurken gelmiş ve Telefonu parmağımla okutarak açmış. Sevgilimle Mesajlaşmalarımızı okumuş ama bunu babamla beraber yapmış ya da ona da anlatmış orasından emin değilim. Gece beni uyandırdı ve bildiklerini söyledi esti gürledi. Artık değer vermediklerini söyledi bağırdı çağırdı. Çocukla da görüşmeme izin vermeyeceğini, Bugun hamilelik testi alacağını ve test yapacağını yarında doktora gidip bakireliğimi kontrol edeceğini söyledi.

Kızlık zarım bozulmadı herhangi bir kanama vs söz konusu olmadı hiçbir şekilde. Ama erkek arkadaşıma anlattım. Çocuk ağlıyor ne olursa olsun ayrılmayacağını, bunun bir hata olmadığını herşeyini geleceğini paylaşacağı insanla yaptığını söylüyor. Aileme nasıl davranmalıyım. Tutumları kesin olarak çocukla ilişkimi koparmak ve beni kısıtlamak. Babam yüzüme dahi bakmıyor. Tek kurduğu cümle "sizinle hesaplaşacağım". İçim acıyor. Ben bu şekilde birşeyler yaşamak istemiyordum. Sevgilimden ayrılmayı asla istemiyorum ama ailem daha fazla baskı kurmasın diye bir süre öyle davranmayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

19 Yaşındayız
Ailem Öğrendi Nasıl Davranmalıyım?