AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
378Cevap
genelde erkek öder bizde öyle bazen psikolojik olarak hep yıkıyo gibi hissediyorum o zamanlar sen dur ben ödeyecem ya da şunu da ben ytapcam diyorum oda mecbur kabul ediyo ama bu defa da neymiş herkes ona bakıyomuş kız öder miymiş herkesin psikolojisi başka işte :D
Gece gece tartışma sorusu. admin işi kizistiriyor:)
-Türkiye'de sistem "erkek öder " mantığı var. Buna istinaden bir buluşma bayan sadece yol parasini yanına alıyor. Ee malum erkek ödeyecek. Birgün cüzdanım yok diyeceksin bakalım o an ki ruh hali nasıl?
Erkek oder ama kadın dediğin elini çantasına atsın, cabalasin... ama nerdeeee:)
Benim oldugum yerde hesap odeyecek kadinin aklini alirim... biz oyle gorduk oyle yasadik oylede olecegiz
Bence de erkekler ödesin hep ödettiririz
@greeneyes katılıyorum sana
Öyle Şey olmaz.
Ben karılara yedirmek içinmi kazanıyorum parayı yok öyle birşey :D
Nasıl bir yoklukta büyüdünse.. Karı evi arabayı üzerime yap dese yapacaksın..
Mnita ne bos seysin la sen.. kari parasimi yicen yoksa
Bence de kadına hesap ödetilmez
Hayat müşterek hesap ödeyen adam ödeten başka Birşey mi? Bence değil.. Fakat! Öyle bir insan çıkar ki karşınıza hiçbir şekilde amacı senin paranı yiyip biryerleri gezip görmek değil de sadece senin için yanında gezen birisidir.. Böyle birini bulursanız evlenene kadar yine ödemeyin :)
Polemiğe girmeden erkek ödemeli.
Bunu göze sokmadan, mesela 'ben bir lavaboya gidim sonra kalkalım' şeklinde yapmalı..
Hesabi ödemeyin erkegin ojesini ben sürerim manikürü bozulmasın
Kapiss!
turtacım standartlar para üzerinde dönememli yoksa bundan 10yıl sonra da ilişki durumun karmaşık olacak saygılar :)
Sonra da kalkar kadin-erkek esitliginden dem vurursunuz.
Hesabi odemeyen kadini geneleve kendim birakirim. Yorulmasin.
Dagilin la kari parasi yiyenler
bir gün yemeğe çıkalım o zaman 😉
Paragöz kezban kendini heryerde belli ediyor ;)
@Leomonade hadi l*n ordan pis fakir git balkonda cekirdek citle bebe.
@Leomonade hssttrr l*n ergen
Sevgiline sor nasilmis
İki tarafta ödemeli bence ama eger bir taraf için para sorun olmucaksa oda ödeyebilir ama çoğu arkadasımdan biliyorum bir kızla dışarı cıkcakları zaman 1 hafta para biriktiriyor bence çok saçma bu karşı taraf nasıl izin verebiliyor sevdigi birisinin tüm hesabı ödemesine anlam veremiyorum
Hesabı erkek öder. Doğada herşeyin bir rolü vardır.
İnsanlarda erkekler avlanmış yemek getiren taraf olmuştur. şimdiki devir sadece modernize edilmiş hali. biz bu şekilde kodlanmışız çünkü.
Misal aslanlardada dişiler avlar erkekler yer. yaradılışa uymak lazım. biz erkekleri zorlamayın. bu bizim dna mıza kodlanmış bişey biz yapacaz biz ödeyeceğiz görevimiz bu:D
İlk buluşma da erkek öder. Ama niye diğerlerinde ben ödüyorum arkadaş. Bende öğrenciyim aynı parayı alıyrum o da aynı parayı alıyor ben niye ödüyorum yahu. Atsın elini. Orasına burasına durmadan krem alacağına yediği yemeğe para versin az. Ben paramı saçıyorum arkadaş. Veya herkes ne yediyse onu ödesin. Ben pide söylüyorum o karışık ızgara söylüyo yohhh artık. Kendi ödesin karışık ızgarasını. Ben pidemi öderim.
Ben hesap geldiginde elimi cantama atarım ama o dur derse de dururum..
"Hesabi erkek odemeli" diye dusunen cok kisi var ve ben buna katilmiyorum..
Hep olmasa bile bazen o hesap ortak odenmeli, ayrica ben sevdigim adamin altindan kalkamicagi yerlede beni goturmesine izin vermem asd
Hesabı ilk buluşmada erkek ödemeli maddi durumun bile iyi değilse erkek maddi durumunu toparlayana kadar buluşmamalı sonrasında zaten bir yere bağlanır
İkiside elini cebine atmalı şıkkını seçtim ama hesap paylaşılarak ödenmeliye katılmıyorum. Şöyle ki tabiki hesap ödemenin kadını erkeği olmaz. İlişkide para lafı para ayrımı hesabı sürekşi erkek ödemeli ya da zengin olan ödemeli diye bişey yoktur. Kimde varsa kimin içinden geldiyse o ödemeli. Her iki tarafta yeri geldiğinde lini cebine sokmalı birisi yemeği öder diğeri kahveyi diğeri eğlenceyi... Bunun sırası zorunluluğu şartı olmamalı ya.
Anket sonuclarina gore sitede;
220 tane para yiyici kaltak var.
14 feminist var.
249 tane kaliteli kadinligini bilen var.
58 tane de mantikli dusunen kadin var.
Buradan tum kaltaklara kafam girsin. Erkekler siz de sunlara para yedirmeyin artik mk.
Hesabi erkek oder diye bir kural yok.
valla bu hesap konusu garip.. sonunda hesabı ödeyen hep kadın olur benim erkek arkadaşım hep kendi ödedi o çalışıyodu benim zaten param yoktu öğrenciydim olurmu benim param var dedi hep o ödedi ama beni terkederken hesapları hep bana ödettin insan yarı yarıya öderdi dedi mal gibi kaldım
Tamam erkek ödemeli ama şurda erkek ödemeli diyen 583 kıza seslenıyorum yanlış yoldasınız bız erkekler ona oy verebılırız ama sızın ona oy vermenız bence hoş degil. en azından teklıf edın zaten bız öderiz orası ayrı ama sap sap durmayın.
C dedim sonra insan sevdikten sonra hesabın kimin ödediği ne dark eder ki, illa Erkek öder diye bir şey yok... Durumu yoksa ne yapacak? Neyse yettiği kadar beraber Olmalı bence elin oğlu elin kızını beslemek zorunda değil..
Çok doğru demişsiniz hayat paylaşmak demek sevgiyi ilgiyi mutluluğu çocuk bile iki kişi olunca bir olunca oluyor tek taraflı birşey olmuyor ayrıca kadın erkek eşit derler 😊
@Eziremsem Evet cok güzel demissiniz, islerine gelince Erkek Kadin esit maddiyata gelince degisiyor.. :) Misal benim bir sevdigim vardi. Issizdi zor durumdaydi. Görüsmemiz icin bir taraf bir sey yapmaliydi. Ve maddi yönden eksik oldugu icin utaniyordu. Ben sevgi zor kolay anda herseye ortak olmaktir dedim. Bu hesabi Erkek düsüncesi yüzünden cebine parayi ben koydum. Gittigimiz yerde hep o ödüyordu. Ne yani ben öyle fedakarlik yaptiysam bir tarafim mi eksildi. :D Sevgimin gercekligi hakkini verdim. Neyse o nankörlük yapti degerimi bilmedi ama olsun Yapacak birsey yok. :D :D
Böyle güzel ince düşünen hanımefendiye nasıl nankörlük edilir anlamıyorum böyle karakterli bir insan bulursun kıymet değer bilmez insanımız 😞
Yapti malesef karsilik beklemeden sevdim, oysa belki severim diye yanimda olmus, o kadar umutlandirip güven asiladi... Ama cok byük ahimi aldi.. Artik hayirlisi olsun. :)) Ceksin basina gelecekleri.
Ufak tefek şeyler olur, onların hesabı tutulmaz. Ama erkeği salak misali kullanmak ve asalaklık yapmak yanlış.
Kimi kızları görüyorum arkadaş ortamında, elini hiç cebine atmıyor, her şeyi erkeğe kitliyor. Kullanılmaya karşıyım. Ama yeri gelir kadın, yeri gelir erkek ısmarlar, onda bir mahsur yok.
Bu cok sacma bir soru. Şimdi;
Erkek parasi coksa artistlik yapar öder.
Ama Erkek parasi cıkısıyor. ve ödeyecek lavobaya gecerken öder. Adamlık budur. Kadını ezmeden.
Kadında aynısını yapabilir. Bİliyorsa cebinde parasi olmadıgını. zaten bunu düşünen kadın. Ona göre yer içer öyle mekana gider.
Ama öyle kadinlar varkı denk geliyorum. Erkegi yemeye calısanlar :) tabi bu tür erkekelrde var :)
Hatunu zaten bir mekana davet eden erkek, maddi yönden meşru olması gerek. Acaba kadına ödete bilir miyim diyen süzme lerin erkek olarak üstünlük sağlama çabalarına girmesinler.
Bide şöyle bir durum var tabi, ortak hesap olan özellikle eşlerin böyle sorunları aşmış olup acaba kim ödeyecek diye içlerinde savaş vermeleri gibi bir derdi yok.
Ama ve lakinnnn :) her ne şart altında olursa olsun mekanın hesabını erkek ister erkek kapatır. O kadar aga :)
İkisi de elini cebine atmalı, hesap paylaşılarak ödenmeli.
%100 katılıyorum zaten bir sure sonra para konuşulmaz ama herkes yazmış erkek odemeli odemeli diye hayır kadınlar erkeğe yıkmayı hesabı çok seviyorlar anlasilan
@Keaper bilemiyorum ben böyle değilim kendi hesabımı kendim öderim .
Ortak ödenmeli bence. Hem bayan rahat eder, huzursuzluk yaşamaz.
Kendi adıma rahatsızlık duyarım bu durumdan.
Öncelikle davet eden kimse o ödemelidir. Bu da genelde erkek olur. Ancak ekonomik açıdan gücü zayıf olan taraf söz konusu ise alışkanlık haline getirmemek koşuluyla burada parası olanın ödemesinde sakınca yoktur.
Hesabı her zaman paylaşmak gerekli bence ve atıyorum bir gün erkek ödediyse diğer gün kadın ödemeli ve bu böyle gitmeli. İkisinin de elini o an cebine atmasına gerek yok zaten birbirlerini anlıyorlarsa zaten bir biri bir biri öder yani.
Hesabı birinin ödemesi gerekmez Olması gereken herkesin yediğini içtiğini vermesidir. Fakat biz Erkekler Nezaketen ve kendimize yakıştıramadığımızdan kızlara elimizden geldiğince hesap ödetmemeye çalışıyoruz. Bugüne kadar oturduğum kızların hiçbirine hesap ödetmedim. Şu şekilde hesap geldiğinde bir köşeye çekilmeyecek ödemeyi isteyecek.. Ben zaten öyle bir şeye müsade etmem.
Nefret ediyorum erkeğin ödenmesinden. En iyisi Alman usulü. He arada olur yemek ismarlarsin ona amenna. Ama herseyi erkek odememeli. Biz kadınlar da paramızı kazaniyoruz.
Bu cevabı anlamadın eksileyen bayanı mrak ettim. :) @solinn
Ayrıca +1
Dimi dimi bence de 😄 @BaMbinoO
Görüyor musn bak erkek yiyici ne kadınlar var? :) @solinn
yaa ben içimden geldiğinde ödemek isterim, param varsa ve o yemeği, içeceği her neyse o an ben ısmarlamk istiyorsam ben ödemeliyim. param yoksa da aşkım çok fakirim şu aralarrrr:( derim o da öder. o da bana sende ne kadar var ya derse çıkarırım yani duruma göre paylaşılmalı, bazen bir taraf bazen diğer taraf ödemeli. çok kızlar var erkek ödemeli diye bunu kullanan ama insan sevdiğine de kıyamıyor bee. yazık ona daa:((
Bence özel günlerde erkek ödemeli onun dışında erkeğe de fazla yüklenilmemeli kız da özel günler dışında ben de yarısını ya da yediklerimin bir kısmını ödiyim demeli ve kararı erkeğe bırakmalı
Erkek ödeyebilir ama onlarda para basmıyor gücü varsa kızda ödemeli sonuçta yiyip içiyorsa bunun bir karşılığı var karşındaki erkeğin bu beni sömürdü demesine müsaade etmemek gerek
Gönüller bir olduktan sonra hesap kimin umurunda kız ödemiş , erkek ödemiş hiç önemli değil bir gün bende olmaz kız arkadaşım öder bir gün onda olmaz ben öderim ya da ikimizinde az parası vardır birleştiripte öderiz hiç ödeyemezsek biryere gitmeyiz aylak aylak dolaşırız yeterki birbirimizi sevdiğimizi bilelim.
img.reitix.com/.../...f-4a8d-ba10-726586f3740a.jpg
Hesaptan anlayışım bu benim 'Sok onu cebine'
Hence kesinlikle erkek odemeli eyeer odeyemiyosa gitmeyiz iki simit alip yeriz onemli olan yemek degil o konu ayrida ama goturuyorsa kendisi odemeli baska turlusu erkeye yakismaz yani hep Boyle gorduk biz
Iki taraf paylasmalidir
Bir gun birinde olmaz digeri idare edebilir
Ama tek tarafa yikilmamali bu durum oyle olursa insan bir sure sonra art niyet arar
Hem zaten esit degilmiyiz esit isek hesaplarsa esit olmali
Ya bende bu zamana kadar ödetmedim ama. Ödedikten sonra şey diyorum " öğrenci ve çalışmıyorsa ödetme, çalışıyorsa alman usulü ama o teklif edip zorlaması lazım alman alman die :D yoksa ben asla diyemem hesap gelirken hadi diye utanırım erkek olarak
'Sevgili' tabiri ettigimiz kişiye kimse kusura bakmasin enayilik yapamam para yediremem. Gerektiginde o gerektiginde ben bazen birlikte. Hersey eşit. Yok öyle erkek kadına hesap odetmez, erkekliginden şüphe ederim felan diye birsey yok. Karısı mı? Hayat arkadaşı mı? En azından şimdilik değil. Dolayısıyla hersey karşılıklı. Ben bir gün kahvaltıya götürürüm başka bir gün o başka bir şekilde altinda kalmaz. Parası olmaz onun lafı olmaz o ayrı konu.
Sırasıyla A-C-D-B bence olabilirlik de öenmli bence burada nesnel olmak lazım 😇
Erkek ödemeli fakat duruma göre değişebilir.
Öğrenci iki tarafta samimiyete göre durum ortak ödenebilir ilerde tabi.
Yoksa erkek öder kıza ödettirmezdim ben.
Ya o an kimde varsa o öder sanki gelen hesap 20 lira 30 lira bişey oluyo en azından bizim için iki kahvenin ne şeyi olucak. bir gün biri öder yarın öteki
bana üstünlük taslayan erkek direkt hayatımdan çıkar. cidden kızların bu ezik psikolojileri cinsiyetimden utandırıyor bazen. onurlu, karakter sahibi olanlar da var.. iyi ki.
kesinlikle erkek ödemeli kadınlara masraf çıkartmayı kendime yakıştırmıyorum onlara değer verdiğim için bunu yapıyorum yoksa övünmek ya da üstünlük için değil
İlkinde kesinlikle erkek ödemeli ama diğer buluşmalarda paylaşılabilir ya da bir erkek bir kız "diğer sefer benden o zaman" diye anlaşabilir. Ama ilk buluşma ve görünüş önemli
Kadınla muhabettime bağlı. Yakın bir tanıdığımsa evet ben öderim. Çok yakın bir tanıdığımda (eşim misal) kimin ödediği önemli değil. Çok samimi veya yakın olmadığım biriyse herkes hesabını öder.
Hesabı isteyelim mi diyen kişi öder. Konu kapanır. Karşıdaki verirse üstelenmez vermezse sorun edilmez. Bir yemeğe çıkarken her zaman kendin ödeyecekmiş gibi çık. Asla bozulacağın bir durum oluşmamış olur.
İki kere erkek ödüyorsa üçüncüde de kız da teklif etmeli fakat yalandan değil.
Kızın durumu olmaz veya erkeğin durumu iyiyse zaten erkek ödemeli hep. Ama kız durumu beleşçiliğe geçirip kullanmaya kalkarsa o iş biter.
Valla param olunca ben olmayıncada sevgilim ödüyor. Bizim Türk milletinin huyu nedense hep erkek ödicek. Hayat müşterek değilmi kadın erkek eşit değilmi.
hesabı erkek ödemeli ama oldu ki erkeğin cebinde para yoktur ters bir durum vardır o zaman kadın da ödeyebilir o gibi durumlarda ama asla kadına para ödetilmemeli normalde
Ben rahatsız olurum şahsen hesabı etkeğe ödetirsem. Ödemememe ısrar ediyosa bir iki defa kabul ederim ama daha fazla değil bende ödemek istediğimi dike getiririm. Bazen ortak bazen sadece ben öderim problem olmaz.
Ikisi de elini cebine atmali. Hesap paylasilarak ödenmesi gerekir. Neden mi çünkü kiz altta kalmamalı. Eğer ciddiyse zaten bunu yaparlar. Eğer değilse erkeğin parasını yer. Erkek bir an önce kizdan ayrılmalı
Erkegin odemesi bir nezaket bence kadin vermesin demiyorum kadin cantasina elini goturecek yani belki onun yaninda okadar olmiya bilir ama erkek bence izin vermeyip kendi odemeli zaten ilerleyen yemeklerde hesaplasirlar 😘😄
Oh ne güzel para çıkartıyo erkekler zaten bir yerinden
Ya kimse onu ilk bulusmada bogaza gotur demiyor ki durumuna gore bir yerde bulussunlar 😉
Ama ilk bulusma sonrasiysa kizda odesin yani cocuga yazik 😂🙈
İlk buluşma da erkek öder. Benim en çok hoşuma giden şey, kızla erkek yemek yer kalkarlar sonra kız ben sana kahve ısmarlamak istiyorum diyerek kahve ısmarlar ya da bende sana yarın kahve ısmarlamak istiyorum der ve karşılıklı ilişkinizin iyi niyetli maddiyata dayanmadığını her iki tarafta anlamış olur.
Hayatıma girebilecek adam babam kadar kıymetli adamdır. Babam bana hiç hesap ödetmedi. Sevdiğim adamda ödetmemeli.
Sevdiğin adamın anneside ona ödetmedi nolacak
@2 kapak yapmıs.
İstenmeyen maddi çıkarcı kadın tipi @renkliruyalaaarr11
@BaMbinoO cikarci senin anandir ben yetiştirildigim sekilde hareket ederim bu seni ilgilendirmez * git sinirlerim bozma. Kimsenin senden bir beklentisi yok seni ilgilendiren bir durumda yok paran cebinde kalbin durmasın!!!
çoğunlukla erkek ödemeli. kız da ara sıra çaktırmadan ödemeye çalışmalı ki ik taraf da kendini kötü hissetmesin
İlk buluşmada erkek öder daha sonraki hesaplarda bir o ödesin bir o ödesin her erkek hep kız olmaz
erkekler gördüğü kültürden ötürü parayı ödeme gereksinimi duyuyurlar, her ne kadar bayanların hoşuna gitmesede :) yanlış bence. sıra sıra ödenmeli, cafede erkek sinemada bayan mesala
hesabı isteyen taraf ödemeli çünkü kadın kendini başkalarına muhtaç olarak yaşamamalı allah korusun yarın bir gün ölüp sevdiğini yalnız bırakınca onun sensiz ayakları üstünde duramadığını bilmek hoşuna mı gidecek sence ben bir erkeğim ama eşiminde en az benim kadar güçlü olmasını isterim
Eğer benim param varsa öderim. yoksa eşime sorarım. yanında param yoksa zaten sorarım. rezil olmam. benim ya da senin para olmaz. bizim paramız olur. eğer çiftler ben sen diye tartışıyorsa o ilişki bitmiştir. seven kişiler hesapta değil, çıktığı yolu ölünceye kadar götürenlerdir. Erkeğin cebindeki paranın 10 kuruşun 10u kadınındır. isterse zorla harcatır. isterse tutumlu olup tutar.
Kıza hesap ödetmeyeni de var nasıl olsa hesabı kız ödeyecek deyip daha fazla yeyip içeni de var ikisi de görünüşte erkek neyse ben daha fazla konuşmuyorum...
Site yönetimi üye konularını editleyip kendine mal etmeye mi başladı. Çok teessüf ederim. Bu konuyu ilk ben açmıştım. Cevabım ise, kim öderse ödesin * , zaten kimseyle çıktığım yok. :))))))))
Maddi durumu iyi olan tarafın ödemesi bence daha makul, sürekli erkek erkek nereye kadar canım hemcinsim? Adam hesapları ödeyeyim derken iflas etmesin sonra.
Duruma göre değişir tabi ki , samimiyete ciddiyete maddiyata göre tamamen değişebilecek şeyler bunlar ,
-paran yoktur karşı taraf öder ses etmezsin.
-paran çoktur umursamaz ödersin.
-karşındaki paranı yiyordur bunu farketmişsindir ortak ödersin , alman usulü yaparsın.
vs. vs.
İlk şartlarımdan biri eğer ortak bir etkinlik yapıyorsak ortak ödüyecez yok çok ısrar ederse ona ihtiyacı olan eşya alırım farkı kapatmak için tabi bunu farkettirmeden yaparım sen yemek ısmarladın al sana hediye olarak değil😄😃😀
Kadınlar neden kirli çıkıdır? ÇÜNKÜ HESABI HEP ERKEKLER ÖDEDİĞİ İÇİN PARA BOLCA ARTAR! :)
Kızlar biraz da hesap çıkın... Madem eşitiz diye yırtıyonuz kıçınızı, çıkın yarı parayı ya da bir sen bir o olayı nasıl oluyomuş eşitlik görün! :D