Mesaj konuşması 2 :
http://i.hizliresim.com/mz8YM0.jpg
Mesaj konuşması 3:
http://i.hizliresim.com/7b80BN.jpg
Mesaj konuşması 4 :
http://i.hizliresim.com/vLo1y4.jpg
canım sen daha 2 aydır bu adamla berabersin. 2 ayda bu adam sana fazla yükleniyor bence. siyasi tercihi veya ırkı ile alakalı konular sorun değildir bana göre ama tavırları çok rahatsız edici. Senin bu adamda bulduğun şey sahiplenici bir tarzı olması bence. Ama onun sende bulduğu şey "lafımı dinleyen, dediğimi yapan, ihtiyaçlarımı karşılayan bir kadın". Siz sevgiliyseniz bu adam senin bu kadar paran olmadığını bunu alamayacağını bilmiyor mu? Kaldı ki birisi bana bu şekilde davransa ben bu illişkiyi bitirirdim çünkü paylaştıklarımızın hiçbir önemi yok gibi hala maddi şeylerle beni baskı altına çalışması tam anlamıyla bir rezilliktir benim gözümde. Kıyafetlerine karışması kısıtlaması konusuna gelince nasıl giyindiğini ne giydiğini bilmediğim için pek yorum yapamam fakat ben de olsam ben de karısırdım. Nerde nasıl giyineceğini elbette biliyorsundur. Ama düşün ki erkek arkadaşın çok hoş şekilde giyinmiş ve siz biyerlerde otururken birisi onu süzüp duruyor sen rahatsız olmaz mısın? bir de bu açıdan bakmalısın bence
Aynen öyle bende böyle düşünmüştüm. Ama maddi anlam işin içine girince, Aklıma kullanılmaktan başka bişi gelmedi
TC. Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü bilgi işlem teknisyeniyim.
- Hayalim üç kelime oda şöyle ; Evli Mutlu Çocuklu yuppa
-Osmanlı/Türk Milliyetciliği
Baba parası yediğini söylüyosun bilgilerinde teknisyen olduğun yazıyo, milliyetciyim diyosun hdp li ile çıkıyosun seni samimi bulmuyorum.
Öyle birşey gerçekten varsa semer vuran çok olur kendine semer vurdurma çok gıcık oldum, kürt diyosun o diyosun bu diyosun kürt olduğunu vurgulamak neyin nsi? madem ırkcılık yapcan bir davranıştan dolayı bir halkı yargılayacan yatmasaydın.
2 ayda bunları yaparsan ohoo ooo sen önemsenmesi gereken cevaplanması gereken biri değilsin kusruma bakma saygılarımla
Babama maaşımı alır almaz, eline veririm bizde böyledir
Milliyetciyim, osmanlı hayranıyım. Onun görüşleri değişik diye nasıl bir anda vazgeçeyim.
Ben onu tanıdığımda hiç bu konular açılmamıştı
bence hemen ayrıl resmen seni sömürüyor söylermisin senşnle evleneceğini mi sanıyorsu n her erkek el değmemiş kız ister bu böyle.. kendisi yapar ama temiz kız ister. e bide çok yüzsüz erkek adam sevdiği kızı maddi anlamda rahat ettirmeye çalışırken hangi erkek bunu yapar
Öyle düşünmüştüm :(
Açıkca söyle asol durumu bence çekinilcek bişey yok insanlık hali durumun yetmeyebilir bu yğzden sendem soğuyacak hali yok öyle bişi olursada bitir zaten ki bir erkeğin bir kıza hediye alması için baskı kurması saçma ve yanlış helede pahalı bir hediye için
madem istiyor, neden kendi almıyor.
Gerçekten bir asgari ücretin 1/3 ri fiyatında bir hediye bu çok zor karşılanması
Cevap
52Cevap
maşallah detaya gel öhhö öhhö neyse konuya gelelim "sevdiğine inanıyorum" diyosun bende sana şöyle söyliyeyim sevse bu tür bişey için zorlama yapmaz iki gün içinde istiyorum bir erkek sevdiği kıza öyle hediye aldırır mı artı hediye istemez ya
diğer bir konu ya da sen bizi kekliyon burada neden diye soracak olursa benim görüşüm durdur yere neden kürt olduğunu ve hdp yi desteklediğini söyledin ki anlam veremedim
bunuda geçtim güzelim keşke cinsel anlamda birlikte olmasaydın doğru mu sence 2 aydır birlikte oldugun biriyle cinsel birliktelik sorunun içinde soru çok
fikir almak istemişsin ayrıl diyorum ondan adam olmaz 250-300 tl lik hediyeyi zorla aldırmaya çalışıyo hey allah ım ne günlere kaldık
Mesaj konuşmalarını okursanız :( daha iyi anlıycaksınız beni
:( Teşekkür ederim de bende bunu yapamıyorum. Nasıl yapacağım , ne diycem, canım acıycak geri yazıcam , ben biliyorum zor durumda kalcam
Vay arkadaş ben doğum günümü söylemedim bana hediye almak zorunda kalmasın diye, yiyeceği abur cuburu alıp o yorulmasın diye kargolarken bunlar sadece şimdi aklıma gelenler seni sevmiyorum diyerek terk edilirken elalemin krosu nasıl el üstünde tutuluyor
İki çeşit erkek
Sevdigini de nerden çıkardın 2 aylık ilişkide 3 senelik ilişki gibi bahsetmesene herseyi yapmisin 2 ayda Madi yönüne gelince senin çalışmadığı bilmiyomu sanki o fiyata bir hediye alsan adam olan sorar nerden buldun parayi diye
:( Çok mantıklı dedin
valla güzelim yazısmalara baktım şimdi kaptırma kendini bu zaman asla geri gelmez onun için 5 liraya saılan tespih bile fazla kendi alsın
Alsın kendisi, hatta bende alırım ona birsürü hediye ama illaha o git onu bana al mantıgı aşırı kullanıldığımı hissettiriyor.
e yani kullanılmaya çalışılıyosunbosver ondan adam olmaz
Yahu nasıl olur da pkk deniken bir terör örgütün yasal destekçisi bir partiye oy verenlerle sevgili olabiliyorsunuz? k*rt lütfen!
Bende istemezdim onunla olmayı, sonradan öğrendim ve şimdi ayrılmak kendimi boşluğa atmak gibi geliyor ama atmazsamda yanıcam. Çaresizim
Madem çok istiyor kendisi alsın o şeyi. Sana diretmesi çok saçma. İnsan yanlış kişileri de sevebiliyor. İlişkini gözden geçir. Sana şimdi böyle yapan ileride daha zor durumlara da sokar
Daha başka ne duruma düşebilirim ki zatwn dibine kadar kullanılmış hissediyorum kendimi
Mercedes cinsel anlam da herşeyi veriyosan daha da mutlu olamıyorsa adam yiyici belli, benim de kadın da tek beklediğim cinsellik, yani tek beklentim derken, şöyle diyim, kadın erkegine cinselliği de yasatigorsa, onun yani kadın in, erkeği için yapamayacağı set yoktur anlamına geliyor bana. en yüksek konu seks çünkü. benim sevgilim olsa, ben sana hediyeler alırım beni hep mutlu ettiğin için..
O zaman hediye konusunda o niye böyle yapıyor
Çünkü o ben degil merve hanim.. şu an sevgilin olan kişi ben olsaydım senin yüzün şu an asilmaz yanakların kulaklarına varirdi..
hiç kimse sen değil :(
Merve adam illa çıkıp "ben paranı yicem seni de s. kcem" mi desin, görmen için ne gerekiyor, adam resmen tezgah kurmuş fıstık gibi kız, yataga da atıyor, bide parasını yiyim diyor. daha ne olsun. ac gözünü. Sen benim kadınım olsan, bak tek kelime yazıyorum, gözü mu kırpmadan ıstanbul dan kalkıp yanına gelirim.
Merve o ben degil.. ınan bana sana benim kadar değer veremez o şahıs..
:( Off, offf...
Merve ozel e gel konuşalım.. ciddiyim lütfen, senin gibi güzel bir kız uzulmemeli yüzünü asmamali..
Oha yani seni her anlamda sömürmeye çalışıyo :( çok yuz vermissin be anam :( hdpli olmasida kotu yani nerden tutsan elinde kaliyor. Sakin alma tesbih felan b*k alsin.
Aynen öyle yaptım. Çünkü çok kararsızım bir tarafım öyle bir istiyor ki onu. İçim içime gidiyor. bir tarafımsa, git Merve durma diyor.
O kaba bir insan, zorlar istediğini yine yaptırır. ya da bırakır beni arkamdan konuşur. Ben nereye gitsem zarardayım. 😥
İpleri vermişsin onun eline her dediğine susma tamam deme her dediğine biraz lafını geçirt hatta ara ver dene onu bak seni sevdiğini anlamak istiyosan emin olmak için önce biraz tepkini koy her dediğini yapma ara verin hatta nöyle yaparsan olmaz de seni gerçekten ciddi seviyorsa bırakmaz seni denemende fayda var ama herşeyi göze alarak yapmalısın
2 aylık sevgiliden bukadar yüksek değerli bir hediye isteyen hatta buna zorlayan adamdan ne hayır gelir. Ama hata sende bu anlattıgın durumlara ragmen tepkini koyamayan sensin.
Daha bir çok şey yaşadım ama bir çokşeydende korkuyorum
Yazıyorum bir dakika
Haklısın gerçekten haklısın
O kürt diyince şimdi sitedeki kürtler dolmuştur (Allah yardım etsin zor durumdasın şu an ama onunla adam akıllı konuş bence karşına al söyle herşeyi açık açık yoksa düzeleceğini sanmam)
Açık açık, ulan ben gözlerine bakamıyorum kimi zaman bunu nasıl yapıcam
Korku üstüne kurulu aşk olmaz sende insansın kendini ezdirme yarın bir gün çok pişman olursun ipleri eline verme.
Resmen seni kullanıyor insanlar ne hale gelmiş ya. Senin sadece ona bağlı olduğunu düşünüyor biraz ağırlığını koy bir kız olsanda bu senin sonuna kadar hakkın şu an asla onu kaybetmekten korkma ama çünkü cüdden sana değer veren birine benzemiyor
:( Sanırsam bende öyle düşünüyorum. Ağır ve soguk olucam.
öyle ol ezdirme kendini böyle birine
Işte böylelerine gittikten sonra tüm erkeklere kötü demeniz de bunları kısmen hak ettiğinizi gösteriyor. Acı çeksen de gitmen gerekir bazen.
Ben hiç bir zaman erkekleri kıyaslamadım bunu bana söyleme. Nasıl ki sizinde ananız bacınız varsa benimde babam kardeşim var.
Nasıl gidicem, yapamıyorum nabıcam. 😥
sen bir erkekle değil kromagnan ile çıkıyorsun. Onu geçtim ve hala çıkmaya devam ediyorsun... Ahahaha sen hakettiğini bulmuşsun xD
Keşke hak etsem
Mantıklı düşün duyguların mantıgın onune gecmesıne ızın verme bence.. Heves olabılır. cunku daha 2 ay.. Gerçekten iyi düşünmelisin.
Kafam çok karışık :'( aşırı zor günler geçiriyorum
Beni sevdiğini biliyorum diyorsun da emin olma bence. Eleman manyağa bağlamış haberin yok ilerleyen zamanlarda daha kötü olacak.
Ben nabıcam peki
Ya bak yaşın kaç bilmiyorum ama gençsin muhtemelen. Takılma böyle şeylere tamam yaşanmışlıklar belli oranda elini kolunu bağlıyor olabilir ama geç karşısına adam akıllı konuş. olmuyorsa da koy gtüne ya kimse sende değerli değil ki. hayatının gençliğinin tadını çıkar daha kimler çıkacak karşına. Ben taparcasına sevdim bir kızı doğum günü hediyesi olarak roman yazdım verdim kız yüzüme bile bakmadı. Sonra dedim ki ya o yokken 22 sene yaşadıysam daha sonra da yaşarım diye. bir şekilde unuttum hayatıma devam ettim diğer ilişkilere açık tuttum kendimi. İlle o kişiyle hayatına devam edeceksin diye bir kaide yok. senin en en doğrusu neyse onu yap.
20 yaşındayım, takmamak mümkün değil.
Ya bak 2 aydır beraberiz ve bir çok kez beraber olduk diyorsun. Bir çok kez ifadesinde altı ile on arasında beraber olduğunuzu varsayarsak ve haftada bir veya iki kere beraber olduğunuzu düşünürsek siz çıkmaya başladıktan iki hafta Sonra ilişkiye girmeye başlamışsınız ki bu senin için çok büyük bir hata. Elemanı adam akıllı tanımadan neden böyle bir şey yapıyorsun. Ayrıca 20 yaşında olman bir avantaj çünkü önünde daha ilişkiler konusunda tecrübe kazanabileceğin çok zaman var. Bu zamanı ya gereksiz bir ilişki yüzünden üzülerek ya da yeni ilişkilere yelken açıp ideal ilişki tipini bulmaya çalışarak geçirirsin tercih senin.
Öyle bir hale geldim ki, bir taraftan tutsam ayrılmak, diğer taraftan tutsam yanında kokusuyla uyumak istiyorum.
Ama olmuyor nabıcağımız şaşırıyorum. Gidemiyorum, adım atamıyorum.
Şunu anlamıyorum; mevzu sevgilinin senden hediye olarak direterek birşey istemesi. Peki; olaya geçelim, bize özel hayatınızın detaylarini veriyorsunuz; yaşınız da 20! Zaten ilk dakikadan tamamen gençlere en olunmaması gereken şekilde ön ayak oluyorsunuz. Öte yandan adamın sizi her manâda köküne kadar kullanması da acınası bir durum; yani sen kendini böyle kullanıldığın bir mevkîye layık görüyorsan mutluluklar dilemek gerek...
Cinsel anlamda beraber olduk derken. Bakireligini hediyemi ettin?
Bence o konulara değil direk ana konuya gir
Bana bağırma :(
Çok canım yanıyor zaten, ruhumu kaybetmiş hissediyorum.
Öyle bir zorlukla yüzyüze geldim ki canım gerçekten çok yanıyor.
Bence yanlış insan.. fazla yoruma gerek yok diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun!
Hepimizin :(
one l*n öyle onasıl erkek 300 liraya sana tesbih mi aldırıyo ayrıl gitsin hemen erkek dediğin kendi parasıyla alır
Aynen ama ne biliyim ya bunu zorlaması aklıma çok takıldı
ayrıl
Oncelikle o kisi senin sevgilin olamaz olsa olsa fuckbody in olur. Bir insan bir kiza bu sekilde davraniyorsa onu acikca kullanıyor demektir bunun başka izahi olamaz
😢😥 ama seviyor gibi davranıyor
Oyle davranmasi sevdiginin kaniti değil güzel rol yapıyordur
Ayrıl kızım demekki tam kiroymus istedigi kadar korusun sahiplensin bir erkek hediye ister mi olaya bak ya saf olma gözünü aç hic bisey de yasama 2 ayda
sen türk sen şayet zaten kanında var sana düşmanlığı bunu unutma (bu fikrime katılmayan yorumlamasın)
birde senin resmen tabiri caizse etinden sütünden faydalanıyor ve sende seviyor beni diyorsun yani sana da helal olsun aklından sıkıntın var senin ama dünya böyle enayiler olmasa diğerleri nasıl geçinebilirdi.
2 aydır çıkıyosun bir çok kez birlikte oldun babanın parasını yiyorsun adamda seni yiyo daha çok yer senin babanın parasını bırakın şu çok seviyorum ayaklarını
Haklısın :(
Nasıl :( nasıl yapıcam
Niye zorla tesbih aldırıyor kafam almıyor. Bu cocuk seni kullanıyor olmasın?
Aynısını düşünüyorum
Yuh yaa erkek dedigin kiza para harcatmaya utanir bu bide yuzsuz gibi istemis
:( İstemeseydi ve ilk istediğinde benim alamam durumunda hala ısrarcı olmasaydı gözüm açılmıycaktı
söz isteyecek kadar bırbırınızı sevıyorsanız maddi durumunun iyi olmadığını söylemen utanılacak bırsey degıl sonucta erkek arkadasın senı hor gorecek degıl anlayısla karsılayacaktır
Yahu bir kızın da erkeğinde yapmaması gereken bir şey bu. Özel bir şeyler yaşadın diye onu hayatın boyunca çekecek değilsin. Bas tekmeyi gitsin.
Aynen öyle, cinsiyet ayrımı yapmaksızın birinin yapmaması gereken şeyler bunlar :(
Üzülme ayrıl çünkü bir erkek arkadaşım sırf aynı düşünceyle sevgilisine tesbih aldırdı ve ayrıldı ondan o yüzden sen hiç o duruma gelmeden bitir:)
Ya alma nasıl sevgisine güveniyosun... resmen kullanıyo gibi.
:( Fark ettim
tek kelimeyle aptalsın. işi gücü yok ve kızdan para isteyen biriylemi çıkıyorsun? siz kızlara az bile bu nerde serseri var oradasınız hepiniz ! sonra adam gibi erkek kalmadı dersiniz
Siz kızlara mantıgıyla yaklaşma, evet malım.
Doğru demişim aslında kendini yakmak bir nevi
Senin yapacağın en iyi şey ayrılmak evlenince daha beter olacak biraz daha idare eder baktın düzelmiyor ayrıl
Ayrıca ne mantığı burdan gördüğüm kadarıyla sizin ilişkide mantık kalmamış
Haklısın
Kendini kurtar eğer kendini düşünüyorsan
Mesajlar çok fena sana ihtiyacım kalmadı demiş
B*kunda boncuk mu var. Gitsin kendi alsın. Sen bir an önce bırak onu bence
Çok zorlanıyorum :( Nabıcağımı bilmiyorum
Seni zorlayan, üzen şeyde ısrar edersen sen kndin edersin. Seni resmen kullanıyor. Delikanlı adam sevgilisine 300 tl lik bir şeyi zorla aldırır mı. Mantıklı ol lütfen. Seninki güven değil, korku
:'(
İtilip kakılacak mal gibi görüyor seni. Hem bedenini kullanıyor hem de paranı kullanmak istiyor. Kim bilir arkadaşlarına seninle ilgili neler anlatıyordur. Zaten terör yandaşı biriyle çıkıyorsan. Diyecek bir şey yok.
Cok guzel ya hem s*kecek hemde parasini yiyecek guzel bizde bulmadik boyle birini
Tipsizde değilim mk niye böyle oluyor anlamış değilim
Başlıkta tesbih muhabetti geçiyor detayta ne arasan var.
Sorun tesbihte başlıyor çünkü :( O olayda zorlamasa digerlerine o kadar takılmazdım.
böyle sevgilim olsa tesbihi alır, boynuma geçirir asarım kendimi bu ne l*n ..
Kendi parası yok muymuş bırçiye bak. Utanmadan bir de hediye istiyor.
Akil tutulmasi mi yasiyosunuz anlamadim ki. Boyle adamlar kiymetli mi oluyor?
Tesbihi de alirsaniz safliginiza doymayin. Adam acik acik kullaniyor gun gibi ortada
Dangalak seni kullaniyor senin gibi kizlar oldugu surece o tip barzolarda cok olur
Şimdi ayıp ettin :(
Ulan çok canım yanıyor.
Gizli olmadan cevapladım 👍
Neye :(
Sayende Özgüvenim de gerigeldi. Harbi gizlilikten çıktığımı hiç düşünmezdim
hdp li insandan yarar gelmez kızım hem anlattığın kadarıyla iyi biride değil yol yakınken ayrıl derim
sen salak mısın canım 2 aylık cocukla beraber oldun? evlenicez diye mi kandırdı seni şerefsiz :(
Söz istiyor falan vs madem ciddi niye böyle bir tavırlar sergiliyor.
ciddi falan degil cünkü bak canım seni kandırmıs yol yakınken bu cocuktan ayrıl seni daha fazla kullanmasına izin verme üzüldüm senin adına. ciddiyim falan diye seni oyalıyor
onla evlenirsen ezilirsin, çocuklarının ismi:Şiwan, baran, berces, roni, gernas, rojda, rojin, berçem, berivan, berfin, hivron, hate, rozelin, ronahi olur. Mallık etme bırak onu...
bildiğin mal 2 ayda tandııgın birinin altına girersen olcagı bu
Koyarım öyle sevgilinin götüne tekmeyi
Şundan banada ögretsene
Bir insan biriyle çıkıyorsa maddi durumuda normal durumu hakkındada bilgisi olur. Ve bunu senin alıp alamayacağını bilir. Bende tesbih kullanıyorum bugüne kadar en fazla 5-20 tl aras para verdim adam 300tl lik istiyor sen yan çiziyorsun anlamıyor. Ben bu insanın ileridede düşüncesiz olacağı kanısındayım bak şu söz kulağına küpe olsun bunu 40-50 yaşında insanlardan kendi yaşımdan insanlardan yani tüm insanlardan dudum bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur. Arkadaşanın bu huyları sana ipucu demekki anlayışsız iri senden olmayan şeyleri isteyecek elinde yoksada isteyecek inatçı yapamadığın halde gurur yapacak biri bunu sana bir tesbihle göstermiş aklını kullan bu huyları gör ona göre davran. Her insan evleniiyor diyor çok iyiydi sonra kötü oldu hayır kardeş her insan kendini belli eder sadece sen ona objektif bakmassın flört döneminde çok sevdiğin için bu hataları göz ardı edersin ama bu hatalar aslında birer işarettir bence
Hala ona sevgilimmm demene şaşırdım dogrusu
Ben ona verdim ruhumu, ilk onunla yaşadım herşeyi şimdi nabıcam ben
"Şimdide 2 hafta önce" ile başlayan ve
"Ses çıkaramıyorum, bişi diyemiyorum. " ve biten kısmı yazsan konu açıklanacaktı.
Tesbihle sizin seks hayatınızın ne alakası var veya "Sevgilim kürt oyunu hdp ye verdi"
Yok daha fazla yazmayacağım sana. Bırak bu işleri, devlet su işleri. bir tesbih almamak için / alamadığın için türlü bahanelere girmişsin sen. Bahane arıyorsun sadece. Eğer aranızda bir sevgi varsa git açıkla durumu param yok de bu kadar basit.
Alakası yok.
Şimdi mesajda trip attı aman sen yapma bişi ben alırım yarın falan dedi.
Bende bütün bunları düşündüm bu olay sayesinde.
Ve sizlere sordum açık ve net
sen çok şey akaybetmişsin şimdiden malesef
Fark ettim
Ya yol ver gitsib allahın kekosuna
Nasıl olcak o
Siz devam edin boylelerini sevmeye
Elimde değil
O nasıl bir iliskiymis bacim
Bende bir bilsem :(
malmısın kızım oğlan senden faydalanıyor bulmuş safı sömürüyor salla kroyu ya
çok zavallısın , tiksindim şimdi senden bir insan bu kadar ahmak olur anlatcak kelime bulamıyorum
Ayıp ettin
İki ayda çıkıyor sevgili olmuşlar sevginin adınıı kirlettiniz zaten zevkini alınca sana tekmeyi vuracak
Hayatın karardı haberin yok
Aynen öyle
Şimdiye kadar hep kullanıldım hep arkamdan bir kazık yedim.
Peki şimdi sevildiğimi sandım, bilmiyorum. Kendimi çok ama çok kötü hissediyorum.
Çok salak la bu cocuk.
Kim be :)
Bu ne ya ay.. Seni kullaniyo bu cocuk.
Sorunda burdazaten :(
Hdpliyse bırak, o tespihi de mundar etmesin.
Onun ne olduğunu bilmiyorum ailesinin hpye destej verdiğini söyledi.
Bu gün 6 da buluşacağız. Ben ne diycem ona, kimi zaman gözlerine bakarak bile konuşamıyorken, ne diycem ben ona
postala gitsin ondan bir b*k olmaz
:( Haklısın
uzun uzun anlatmışsın tamam merve uzatma anladık yarın biz alcaz tesbihi
Ha oldu eyvallah
ayrıl kesinlikle seni kullanıyor
:( Bunu bir ben geç gördüm zaten
boşver takma nerde oturuyon sen
Karaman
hmm yazık
g*t herife bak sen ya :D
Olsun ya öyle deme
hakediyon o zaman :D