Benim dikkatimi çekmeye çalışıyor, ona karşı nasıl davranmalıyım?

Hoşlandığım biriis vardı ama duyguları çok karışık sanırım aynı şekilde benimde.. aramıda bir çok karışık olaylar geçti ve.. birbirimizden intikam almaya çalıştık.. gıcıklık yaptık felan derken.. o gitti birisiyle çıktı tam ben ona duygularımı ileteye başladığım anda.. sonra bunlar ayrıldılar.. şimdi yine çıkıyorlar.. nerdeyse 3 ay oldu.. okulun ilk açıldığı anda oda benden hoşlanamya başladı ama ben onu reddettim o yüzden o kızla çıkmaya başladı.. ilk çıkmaya başladıklarında sanki ben onu kıskanıyormuuşm gibi harektler setğilemeye başladı.. son iki haftadır ona karşı hiç bir şey hissetmememeye başladım.. soğudum.. onları takmamaya başladım.. ve şimdi ise sürekli benim peşimde dolaşıyor.. benim yanımda kız arkdaşını hesapsınmıyor.. benim dikkatimi çekmeye caslışıyor.. dokunsam ağlıcak gibi bir şey.. bende hiç yüz vermiyorum .. çok değiştim çünkü... şimdi ona karşı nasıl davranmalııymm ne yapmalıyım ... çok kararsızım..

lütfen yardım edin ... yorum yapan arkdaşlara çok teşekkür ederim..
Sana karsı birseyler hissediyor..
Hissetmiyor..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün mustafa ceceliden sevgilim sarkısı calıyordu.. kimde calıyor felan dedi.. benden geliyordu sarkı tabi.. bende benden dedim.. sesini acarmısın dedi.. bende sesini actım .. aldı teli böyle. .. hoca girdi sınıfa böyle .. sonra ses çıkmasın diye eli ile bastırdı.. yani kapatıyor hoparlörü.. sonra ben aldım teli tesekkür ederim.. dedi bende öenmli değil dedim.. şimdiye kadar ilk defa düzgün bir sekilde konustuk .. benle konusmayan birisi neden böyle bir sey yaptı sizce.. kafamı karıstırdı.
Güncellemeler
+1 yıl
ben tabi utandım. arkdaslarda sasırdı böyle.. baktılar sasırdılar bu druma.. arada sırada da kaçamak kaçamak bakıyor.. niye böyle yapıyor sizce sevgiliside var.. yukarda belirttiğim
Benim dikkatimi çekmeye çalışıyor, ona karşı nasıl davranmalıyım?