1 haftalığına kocama haber vermeden tatile gitmelimiyim?

27 yaşında 3 yıllık evliyim.Çocuk olmadan önce kocam benimle çok ilgilenir üzerime titrerdi. Bebeğimiz doğdu doğalı benimle hiç ilgilenmez oldu varsa yoksa bebeği. Bende çok sıkıldım bu durumdan. Daha oğlumuz 2 . aylını yeni dolduruyor. Benim hormonlarımda sorun olduğundan dolayı saten hazır süt içiyor. Ve genelde eşim çocuğun yerşeyini yapıyor hatta ben sadece seviyorum bebeği diyebilirim. Bebekle bu kadar ilgilenirken eskisi kadar benimle hiç ilgilenmemeye başladı. Benimde bu duruma canım çok sıkıldı ve değerimi anlaması için ondan habersiz Antalyada 1 haftalık tatil planladım. Eşime bu akşam bir not yazıp tatile çıkacağım değerimi anlaması için. Sizce iyimi yapıyorum? Tatilden döndüğünde herşey eskisi gibi güzel olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
şu an tatildeyim. Bir kaç gün sonra eve dönücem bakalım ne olucak
Güncellemeler
+1 yıl
Dün eve geldiğimde akşam yatağında uyuyordu. Gittim yattım yanına sarıldım uyudum öyle. Sabah bir uyandım ki başımda dikilmiş uyanmamı bekliyor. Sorgu suhalden sonra biraz bağrış çağrış. şu an küs benimle arkasını dönüp uyudu. Yarın güzel bir kahvaltı hazırlayarak süpriz yapmayı planlıyorum. Yani ayrılmadık merak etmeyin sadece küstü bana konuşmuyor bir gündür. Ben onun gönlünü almayı bilirim. Ayrıca şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Kocamıda bebeğimide çok özlemişim. Boşanmıyoruz yani :D
Güncellemeler
+1 yıl
Ağzı olan konuşuyor burada. Kocamla aram şu anda çok iyi. Hatta ilk günki aşkımızı tazeliyoruz diyebilirim. Neyseki benim kocam sizler gibi anlayışsın değil. Bana saygı sevgi ve güven duyuyor. Bir kez daha Allaha iyi bu adamla evlenmişim diye şükrettim sayenizde :)
Güncellemeler
+1 yıl
bugün bana hediye olarak tek taş almış. Yorumdaki çomağzlılar çatlasın :D
1 haftalığına kocama haber vermeden tatile gitmelimiyim?