Esimden nefret etmeye basladim:(?

Eşimden nefret ediyorum... bakımlı bayanlara bakıyor benim bakımlı olmamı istemiyor evde oturuyoruz eşofman giydim kapı çaldi eşimin abisi ve eşi geldi. yani eltim)çok bakımlı süslü güzel bir kadındır manken gibi yani o anda bir davet var deseler hiç bişey yapmadan katılabilir (maşallah ) saçı başı tırnaklar kıyafetler hep güzeldir. neyse kapıyı açtım içeri buyur ettim falan pek Aramiz yoktur öyle Merhaba dışında farklıyiz biz eşlerin hatırına öyle aynı ortamda bulunuruz pek sevmem kendisini. girdiler neyse minicik etek giymiş geçti oturdu eşimin karşısına eşimde onu çok inceler elini yüzünü tırnaklarını geçen gün bana parfüme bahsetti çok güzel ismini sor sanada alalım diesen sinir oluyorum bakma dedikçe kardeşim hem kardeşimin eşi benimde kardeşim yanlış anlıyorsun herseyi diyerekten dedimki Funda rahat bişiler veriyim mi esofman rahat otururken dedim yok ben eşim evde yokken giyorum pijama eşofman o evdeyim giymem göz zevkini bozmanin anlamı yok dedi kahkaha attı herkesin içinde :( yarım saat sonra börek çay koydum neyse yiyoruz hiç kilo almiyorsun dedim 3 çocuk var dikkat ediyorum 90-60-90 olmak kolay değil dedi dikkat etmezsem olculerim hemen değişir dedi eşimin yanında sinirlerim tepeye çıktı gidince durum değerlendirmesi yaptık bana eline bakma kadınlık öğren dedi şaşırdım kaldım :(konusmuyoruz
Esimden nefret etmeye basladim:(?