Arkadaslar yargilamadan once lutfen dinleyin ben 2 yillik evliyim ve esim varlikli. Pek severek evlendigim soylenemez ama o bana değer veriyordu ve parayı sevdigimi o yuzden beni elde edebilecegini biliyordu. Şu anda esimden hamile kalmak istiyorum , bebek dogduktan biraz buyuyunce bosanicam. ve daha önce 2 defa aldattım.. Bosandiktan sonra mallarinin ve gelirlerinin bircogu bana ve cocuguma kalir mi? Cunku cocuk olursa daha cok para alirsin dediler.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Yillarin bile su gibi gecip gittigi su dunyada neyin kafasi anlayamiyorum. o daha olmayan cocugun gunahi sucu neyde babasiz buyuyecek. tamam diyelim cocuk oldu az buyudu ayrildin. unutma 12 yasina geldiginde ya babasina giderse napacaksin? Bu kafayla bence sen o cocugu bile altin yumurtlayan tavuk olarak gorursun.
Inancin carmi bilmem ama bu gidise adamin az da olsa gunahi varisa sayende cennete gidecek. Belki bu dunyada kizabilir sana ne yapsam sevemedin ve ayrildin benden diye; Ama eminim mahserde sana minnettar olacaktir.
Aslinda burada ne soylense bildigini yapacaksin sanirim. bosuna milletin vaktini caliyorsun bence.
Avukat olsam senle konusmalarimizi kaydeder bes kurus almamani saglardim.
Umarim ettigini bulursun22 Yorumla
Soran+1 yılBabasina gidebilir tabiki bundan dogal ne var? Cocugun gunahina neden giricem? Cocugum refah icinde buyuyecek. Erkeklerin cogu evlilikte aldatiyor kacamak yapiyor kimse kimseyi kandirmasin. kadin yapinca or... oluyor. Zihniyetiniz bu sizin. Kadinlarin bircogu varlikli diye evde kalma korkusuyla zengin erkeklerle evlenip mutsuz oluyorlar bircok kisi boyle sanki siz dort dortluksunuz
- +1 yıl
Hayir..
Zamaninda benimde is yerim vardi. avrupa heveslisi coktu eskiden. ustelik birde isyerin olunca her izine gittigimde talip eden cok oluyordu. sanirim senin kocanin yaptigi hatayi yapmadim; birbirimize alisip sevgimin karsilikli oldugunu anlayana kadar evlenmedim. sonuc ne biliyormusun? Hala yirmi yildir evliyim. bir anne veya babanin cocugunu istedigi kadar gorebilmesiyle ayni evde yasamasi ayni degil. hatta cocuklar buyurken bir ev hayvanina ebeye dedeye bile ihtiyaci var
En İyi Cevaplar
şimdi dün başka biri sperm bankasında hamile kalmak istiyorum demiş. Şimdi seni onunla karşılaştırırsak yapmanda sakınca yok ancak çocuğun babasına alıştıktan sonra ayrılırsan çocuğun psikolojisi bozulur ya erken ayrılıp çocuğa baban vefat etti diyeceksin ya da büyüdükçe çocuğun babasına karşı nefret kazandıracaksın. Bunlar sadece fikir yap demiyorum vede uyarıyorum vebali çok büyüktür. Ayrıca baba gerçekten vefat ettikten sonra malların çocuğa kalması için çocuğun 18 yaşını doldurmuş olması gerekir onun dışında alacağın tek para nafaka olur
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBabasız çocuk büyütmenin zorluklarını anlatmayacağım zorluklara göğüs gerebilirsin sen bir kadınsın. Ama neden parasını almak istiyorsun madem adam sana değer veriyor rahatsın niye aldatıyorsun hem çocuğuna yazık değil mi onun psikolojisi hiç mi önemli değil senin için sana her babam nerede diye sorduğunda ne cevap vereceksin. Büyüyünce senin babasına yaptıklarını öğrendiğinde üzülmeyecek mi?
42 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bunaldım gayet ortalama guzellikteyim ama esimle zevklerimiz uyusmuyor onu sevmeye calistim ama olmadi en azindan yalniz buyuturum kafamda soru olmaz babasiz buyuyecegini kim soyledi ki? Esim her turlu maddi manevi destek verir zaten kavgali bosanmayi dusunmuyorum ayrica suanda bosanmayi dusunmuyorum yani bebek olursa ileride diye ama merak ettim sadece
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun başından geçenleri bilemeyiz yaşadığın zorlukları herkes atıp tutuyor başına gelmeyen bilemez haklısın belki de ama aldatman hoş değil :)
Rabbim senin gibi bir kadına çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yasatmaz, bir çocuğu senin gibi bir anneye sahip olmakla cezalandirmaz insaAllah. Yazık sana. Senin gibi bir annem olsa sana duyacağım tek şey utanç olur. Başka hiçbir sey değil. Ama o da senin umurunda olmaz değil mi?
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
83Cevap
Peki alacagin o paranin sana helal oldugunu dusunuyor musun. Hani sana birsey olmazda cocugundan cikarsa acisi uzulur musun acaba. Peki o cocugun babasiz kalmasi seni hic alakadar etmiyor mu. Ulan sen birde anne olacan oyle mi yaiklar olsun senin dusuncene
32 Yorumla
Soran+1 yılCocugum neden babasiz kalicak bosanan tek evli cift benmiyim
eveeeeeet arkadaslar gunun dersi , 2 kurus para icin hem bedenini hem serefini hem hayatini satan kadina ornek teskil eden bir durumla karsi karsiyayiz. ama lutfen yargilamayin. kadinlarimizin artik cogu boyle seref yoksunu. onunda digerlerinden bir farki yok yani lutfen amaaaa.
32 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma.
Kadınların özellikleri sebebiyle eğer bir kadın boşanmak istiyorum demişse uzun süre düşünmüştür ve olmayacağına kesin kanaat getirmiştir ondan sonra karar vermiştir. Bu durumda ise boşanmak istiyorum demişse bitmiştir artık o evlilik.
Geri toparlamak mümkün değildir. Olma ihtimali olsaydı zaten kadın uzun zaman bunu düşündüğünden bilirdi ve ona göre şans verirdi. Şans vermeye gerek görmediği için boşanma noktasına gelmiştir.00 Yorumla
+1 yılsana mal kalmaz. sen hem altanmışın hemde gözün malda bu düşünceyle sen hayatta muaffak olamazsın. vijdanını bir dinle en büyük kötülüğü doğacak çocuğuna yaparsır varlıklı diyorsun yarın çouğu emlinden alır seni sokağa bırakır. akıllı ol eşini bağlan tövbe et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. cocugu mahkeme sana verırse alırsın vermezse sadece nerde ıkamet edıyorsa yasadıgın yere gore nafaka belırlenır aylık onu alırsın ha eger kocan haklı cıakr senın aldatdıgını mahkemeye sunarsa delıllerle tek kuruş alamazsın ustune sana tazmınat davası bıle açmaya hakkı var haberın olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılAldattigimi bilmiyor ustunden zaman gecti anlasmali bosanma olursa da hem ogluma hem kendime nafaka alir miyim esimin aylik geliri 10 bin civari yaklasik
Soran+1 yılHayir imzalamadim. Zaten ne istersem yapiyor cimri birisi degil.
+1 yılÇocuk doğduktan sonra boşanmak?
Çocuğun babasız büyümesini değil, paranın daha çok gelmesini düşünüyorsun değil mi?
Bravo, takdir ettim, ne yargılaması..60 YorumlaSen havani alirsin anca yukarda Allah var unutma Allah belani versin senin o adam seni oldurse yerden goge kadar akla bak ya senin gibi insanlari gorunce cok sinir oluyorum sana ne yapsalar etselwr mustehak hic acimam bile donup bakmam sana
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bosanabilir kotu fikirlerinizi kendinize saklayin !!
Soran+1 yılEvli olup mutsuz olup aldatmak mi daha iyi yoksa bekar olup herkes kendi yoluna mi? Ben daha once 2 kere aldattim ama artik yapmak istemiyorum ve mutsuzum cunku esimi sevemiyorum bir turlu bunaldim
- +1 yıl
Sevemiyorsan bosanirsin aldatmazsin sen farkinda degilsin ama kocanin hakkina giriyorsun gercektende kocan bilmese de olur ama ahirette senden hesap soracak nasil olsa bizim dediklerimiz cok dogru ama kizlar kendisine deger verene bakmaz nerde pic varsa ordakilere bakarlar olmadi paraya bakarlar o yuzdende boyle mutsuz olurlar senin durumun gibi yani
Gerizekalı. bütün sinirimi senden çıkartırım uza. ne kadar acımasız vicdansızsın ya. insaf ya. edepli ol biraz.
50 YorumlaKocanla hem parası için evleniyorsun hem kocanı 2 defa aldatmışsın hemde kocandan daha fazla para alabilmek için kocandan hamile kalmak istiyosun acayip karaktersizmişsin
30 YorumlaBen kimseyi yargılayan bir insan değilim ama kocanız sizi satın aldıysa, sizinde böyle düşünmeniz normal diyorum. Bir avukatla görüşün siz, biz nerden bilelim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen hamile kalma.
bitane daha para düşkünü gelmesin bu dünyaya!21 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
+1 yılSenin gibi kurnaz karılar yüzünden biz karambole gidiyoruz hep
22 Yorumla
Soran+1 yılSanki siz farklisiniz tribunlere oymamayin 2 gun parasiz kalinca gorurum sizi
+1 yılhem adamı aldat hemde çocuk yap para için o adam bır ısbat ederse aldattıgını ananla senı aynı yatakta sıker orsbu sevmıyorsan ayrıl sızın gıbıler yuzunden mıllet evlenmıyor
33 Yorumla
Soran+1 yılOlabilie bayagi oldu aldatali yani ne var ki bunda?
- +1 yıl
normalmi kocanı aldatman desene senın annen de babanı aldatıyordur
fetişte var mı aılenızde
Bir dünya insan yargılamış sizi. Davulun sesi uzaktan hoş gelir ya durum o.
Bence sen çok dikkate alma söylenenleri. Boşanma kararına saygılıyım. Ancak çocuk doğduktan sonra diyorsun. Bence yapmaman gereken bu. O çocuk için bir yıkım olur bence. Evet çocuğun direk mirasçı olur. Ama unutma bir çocuk için en büyük miras mutlu bir aile ortamıdır. iyi düşünmeni tavsiye ederim. Öptüm kendine iyi bak. Ve unutma hayat büyük planlar yapacak kadar uzun değil.00 YorumlaHadi bir şerefsizlik yapıp aldattın anladık ta çocuk doğurup boşanmak nedir? Kaşar! Yazık değil mi l*n çocuğa.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler cocuk konusunda daha hassas cunku tek mirasci olucak ölene dek esimle aramda bağ olucak.
+1 yılKızım sen icraatta 2 defa aldatmış olabilirsin ama yuz defa zihin olarak aldatmışındır cunku bunu dusunmek bile aldatmak sayılır. Senin gibiler yzuunden insanlar kadınları para duskunu olarak goruyorlar ama insallah zırnık koklatmaz sana
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi kevaşeler yüzünden 31 oldum halen hiç bir kadına güvenemiyorum amk!
Alayınızın!!!
İnsanı içinden çıkılmaz ve dipsiz bir yalnızlığa, kahrolası bir acıya itiyorsunuz basit ve ucuz karakterlerinizle!02 Yorumla
Soran+1 yılGülerim buna ! Evli olan herkes bosanabilir , erkekler eslerini dovuyor ilgi gostermiyor aldatiyor bunu bircok erkek yapiyor ama kimse sesini cikarmiyor. Ben daha onceden 2 kere aldattim cok mu? Yediginiz halt kalmamistir bana namus timsalciligi oynamayin sorumu da kirletmeyin.
- +1 yıl
Ben aldatmanla alakalı tek kelime etmedim! Kocandan para kopartma sevdana gıcık oldum!
yatacak yerin yok senin. insallah hiç çocugun olmaz yazık edeceksin o meleğe
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden yazik olucak? Cocuguma cok iyi bakacagim , hayatı boyunca refah icinde buyuyecek daha ne?
Soran+1 yılZaten ilerisi icin sormustum su an soz konusu degil. belki de evlilik danismanina gitmeliyim bilmiyorum
+1 yılYargılamadan önce bir okuyayım dedim. Okuyup ta yargıladım. Çocuğa yazık etme bari, olmamış çocuğu kullanma kendi para aşkın için.
10 Yorumladikkat et de başkasından hamile kalma sonra çöp gibi ortada kalırsın boşanıp para koparıcam derken :D
10 Yorumla- 10 Yorumla
ohaaaaaaaaaa gorgusuzzz ! yapilir mi beee utan utan kendinden ! mal mulk para bu dunyada gecerli topragami goturcen o paralari cok gunah yaptigin sey !!!
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBak pis düşüncelerin gram umrumda değil sadece o çocuga acı. Babasız bir evde yaşamak zor olucak dicemde sen bu yanmayla başına birini getirirsin hemen. Yargılanmayacak yanın mı var iffetinden eser yok.
00 Yorumla
+1 yıl:) para avcısı sana cevap vereceğim. evlilikten sonra edinilmiş mallara yarı yarıya ortaksın. boşanmaya gelince bir sebep olması ve tazminat nafaka almak için ise eşinin kusurlu olması lazım.
07 Yorumla
Soran+1 yılMal cok onemli degil ama cocuk olunca erkekler daha duygusal olur esim isterse ev de alir bana rahat ediyim yalniz olayim cocugum olsun yeterli.
- +1 yıl
mesaj yaz. detaylı anlatayım
- +1 yıl
Yanlız tatlım kocanın durumu senden çok çok dahi iyi olduğu için velayetini onada verebilirler bunu hiç düşünmedin mi sen :) :)
- +1 yıl
@SibelErdem yanlış bilgi. hukukçu olmayanlar yorum yapmasın lütfen. anne sevgisine muhtaç küçük çoçuğun velayetini anneye verirler
Soran+1 yılAynen kucuk cocugu vermezler babaya. Sabah aksam işte kim bakicak dadı mı
- +1 yıl
Evet hukukçu değilim ama yazıyı dikkatli okuyun lütfen büyüyünce diyor. Bebekken demiyor.
Soran+1 yılBiraz buyuyunce dedim mesela 1 yasindayken olabilir.
Yargilamak ne Haddimize. ne varki bunda. eğer doğru soyluyorsan.. adam inşallah bungun kapinin önüne koyar seni. bir kadina yakismiyor !
20 Yorumlabütün çareler tükendiyse.. boşanmak artık elzem olur..
11 Yorumla- +1 yıl
mesaj atamıyorum üyeliğim iptal olmuştu lütfen mesaj atar mısın konuşmayı çok özledim ve izinliyim bugün baya konuşa bilirz aslında zaferi ve seni çok özledim
+1 yılPara için mi yapcan çocuğu ona yazk be kendi cikarn için bir çocuğu anne baba ayrı bir hayata mahkum etmek doğru mu bende mutszm ama cocugm için idare ediyorm
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi kisiliksiz biri daha bulunmadı bide çocuğu alet ediyo para için allah senin cezai versin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adam ne günah işlemiş ki senin gibi bir ceza vermiş Allah. yazık. Acıdım vallahi adama. İnşallah hakettiğini bulursun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaldattığından bahsediyorsun çocuk olsada olmasada bosanma sürecinde haksız olduğun bir sey alamazsın ki. ve bosanmayı isteyen sensin sonuçta
10 Yorumla bu kadar sacma bir düşünce olmaz tamam mutlu değilsin kocanı aldatmışsın oda tamam ama cocuk ne şimdi o cocuk hep eksik büyüyecek anne ve baba olmadıktan sonra ne olacak o cocuqa sacmalıyorsun kocana dava aç alırsın yine ama
02 Yorumla
Soran+1 yılAnne baba yok derken? Yeterince ilgi gosterecegimi dusunuyorum ve refah icinde buyyecek istedigi okula arabaya binicek gidicek.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonunda ne alacağını bilmiyorum ama duyanlardan ne söz aldığını çok iyi biliyorum
00 Yorumla ayyy allahın belası rezil. yatacak yerin yok senin tüüühh sana. yazık ulan. böyle yaptıktan sonra mutluluğu bulacağını mı düşünüyorsun salak!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. evet dogru ama çocuga yazık degilmi parayı aldın diyelim ne olacak sonrası sevkine canının istedigi ilme olacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılevlilğine sadık kalsana adi müsvette! istemeyerek evlensen de onun bunlara maruz kalmasına hakkı yok senin gibi o****** yüzünden korkuyoruz evlenmeye felan ve elimize geçen fırsatta hemcinslerim canınızı okuyor işte. Yargılamayınmış bide!!!
10 Yorumla
+1 yılhey allahım plana bak çocuk yapıp öyle boşanacakmış. İNSAN OLMAK DERİN MESELE...
10 Yorumla
+1 yılAldattığınızı İspatlarsa Bir Şekilde Öğrenip Sen Varya Zırnık Alamazsın!
02 Yorumla
Soran+1 yılBayağı oldu zannetmiyorum anlasmali bosanmayi dusunuyorum tabi esim zorluk cikarmassa ama daha var yani su an aklimda olan bu
- +1 yıl
Yazık..
nafaka alirsin oda esin malini mulkunu baskasina devredip mahkemede birseyi yok gibi gosterirse aykik 300 tl alirsin. d
22 Yorumla
Soran+1 yılEsim oyle birisi degil. kendi cocuguna oyle davranmaz cpk sukur refah icindeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayda, yargilamak ne haddimize sen 4 tane daha dogur adami soy emi..
10 Yorumlaşahsen ben olsam cocuğuda alırım 1 kuruş genede sana vermem paralarımı toplar benzin döker yakarım genede 1 kuruş vermem umarım kocande benim gibi düşünüyordur
10 YorumlaPara icin evladini kullanan cani bir yaratiksin sen.
Yazikk20 Yorumla
+1 yılİnşallah tek kuruş alamazsın yazık ki o adama sana değer vermiş be.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılNeyini begenmiyorsun herifin neden aldattin bosanmak istegin neden
02 Yorumla
Soran+1 yılZevklerimiz uyusmuyor benden daha buyuk olgun duruyor bilmiyorum sevmeyi denedim ama olmadi.
- +1 yıl
Bunlardanmi ayrlcaksin
- Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılKadın milleti harbiden serefsiz. Ama adam da serefsiz se hak etmiş daha çok para alırsın e malları da alırsın
00 Yorumla
+1 yılDoğru demişer
Ama ayrılk sebebi ne olacak o önemli
Eğer o aldattığını ispat ederse havanı alırsın02 Yorumla
SoranEsim is gucten kafasini kaldiramiyor ayrica onceden olan birsey anlasmali olarak ayrilicaz esim kabul ederse.
- +1 yıl
O zaman başka hele birde seni ihmal ediyorsa kendiside anlaşmaya varabilir
+1 yılSenin pilanlarını , hıaaa.
https://www. youtube. com/watch? v=KFHCUWMR-Z000 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demişler. Et ete değsin korundurtma gebe kal doğur ve paralarını al.
00 Yorumla Fahise olmuşsun zaten git keranede çalış güzel para kazanirsin , karakterini s*iktigim
10 Yorumlagaza gelmeyin ya bizim karakol basan mitçiler gibi bu da
00 Yorumla
+1 yılsenin insanlığına, vicdanına, şerefine sen anladın gerisini...
00 Yorumla
+1 yılNiye boyle bise yapiyosunn sevsene sende adamin parasini niye yiyosun birlikte yiyin mutlu olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek akıllı sensin ya 😁 o adam sana bir kuruş verirse maldır
40 YorumlaOrtada Hicbir şey yokken boşanmak isteyen sensin. Anca kafasını alırsın sen.
10 YorumlaMigdem bulandi "parayi sevdigimi biliyordu" nedir :/ Allah seni iflah etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıle zaten aldatıyosun, üstüne eşinin parası puluda var madem neden boşanıp çocuğunu babasız büyüteceksinki?
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha once aldattim da artik yurutemiyorum bunaldim.
Cevap sahibi+1 yılfiziksel bir aldatmadan mı söz ediyoruz duygusal mı?
Soran+1 yılIkiside oldu,
Cevap sahibi+1 yılzaten olan olmuş bunalınca rahatlamanın yolunuda bulmuşsun aynen devam et
+1 yılBöyle bir düşünce yapısı olamaz para insanlara neler yaptırıyor.
10 Yorumla
+1 yılneden yargılayacağız ki?
çok masumsun:D80 Yorumlaaslında bu konu yorum yapılıp geçilecek bir konu degil bunun kanunen bir çok prosüdürü var canım
02 Yorumla
SoranMesela ne gibi? Anlasmali olarak bosanmak istiyorum ben.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@RememberUS
Zaten beğendim de cevabını. Yine belirtiyor dedim. Cidden mantıklı. Bravo.10 Yorumla
+1 yılbana ulaş sen ben sana tüyoları vereyim çok yakın arkadaşım iyi para kaldırdı :)
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem