Arkadaşlar bitmek bilmeyen nedensiz diz ağrısı yaşayan oldu mu aranızda.Benim bu sabah artık canıma tak etti.Küçüklüğümden beri diz ağrım vardı doktorlar hep kan testinden değerleri incelediler,hormon değerlerine baktılar birşey yok.Geçen senede aynısını yaşadım doktora peki neden bu kadar şiddetli ağrı var dediğimde bünyeniz ağrıya meyilli dedi ne demekse artık!Bu sabah üzeride 5 gibide yine diz ağrısıyla uyandım ama nasıl şiddetli anlatamam oturdum ağladım artık krem sürdüm ama ağrı geçene kadar nasıl acı çektim anlatamam sanki dizimin içini oyuyorlarda da bütün sinirler zarar görüyorçÖyle birşey ki aya bileğime ve kalçalarıma kadar ağrı gidiyor :( Ayağa kalktığımda ağrıyan ayağımın üstüne resmen basamıyorum,zorla hareket edebiliyrum,düşücek gibi oluyorum.Bunların sebebide vücudumun ağrıya meyilli olmasıymış!
Arkadaşlar sizde de var mıydı böyle bir durum veya yakınlarınızda?Doktor ne teşhisi koydu merak ediyorum.Artık korkuyorum doktora gitmeye yine kan tahlili verip birşey çıkmayacak geri gönderecek bir tane kas gevşetici krem yazıp diye :(
Arkadaşlar sizde de var mıydı böyle bir durum veya yakınlarınızda?Doktor ne teşhisi koydu merak ediyorum.Artık korkuyorum doktora gitmeye yine kan tahlili verip birşey çıkmayacak geri gönderecek bir tane kas gevşetici krem yazıp diye :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer