Kızlar, Tıp öğrencisi ile sevgili olmak ister miydiniz? utanyorum sevgili yapamyorum tıp okuduğum için mi?
isterim
istemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim bir tip ogtencisiyle ilgili ilk izlenimim cok daha iyi olur hepsi icin belki gecerli degildir ama daha olgun daha bilincli bir insan oldugunu dusunurum bu cocuk bos degil calismis biseyler basarmis gelecegi parlak derim utanilcak bisey degil gurur duyulcak bisey ilerde daha iyi anlarsin tip karizma bisey degilmi ya bana oyle geliyo
haklısın zaten kendime olgun hissettiğim için allahın korkusu var olduğu için her hangi bir kızla çıkıp ilişki kurmadım tek bir kız ömür boyu olsun edyorum
bir profil fotona bakıyorum bir yorumuna bakıyorum sen kesin lisede ünide playboy çocuklarla çıkıp ardından iş evlenmeye gelince bu tür konular açan tipleri bulup evlenirsiniz siz.
balliCikolata sen muhtar mısın soruyu ben sordum sen değilsin neden insanlara laf atyorsun ayıp
isterdim, hep hasta oluyorum doktor dokrot dolanmaz ona sorar dururdum.. :DDD
Istemem akli fikri ders olur onun. Ilgisiz alakasiz olur. Gitsin anatomisine calissin :D gerci bende saglik bolumu okuycam ins. Ama yinede olmaz asla olmaz :D
anlamiyorum bir insan niye istemesin ki ulan tip kazanmissin ne utanmasi annem ayarlamaya calisiyodu bana bir tip ogrencisi yakisikli falan cocuk bakalim ins. olur kisjdjdj 😊
Yaaa ilk aşkım tıp öğrencisi :( oldu mu şimdi bu? özledimmm
Tıp okumakla ne alakası var?
Ben onu tam anlamadım ama coğu kız icin 1-0 önde başlıyorsun tıp okuyorsan benden söylemesi.
İnsan mesleğine göre mi seçilir? Ne saçma.
değil tabi ama meslek te önemli sonuçta anladınız mı
Size göre öyle.
nerden bilyorsun benim için meslek önemli değil dine düşkün olup olmaması önemli benim için sonra bakarım siğer şeyleri ama insanların görüşlerine bakmakta ne var
Senin yazdığından biliyorum. Yazmasan bilmezdim.
benim yazdığımda sevgili kelimesi yanlış evet ama siz türkiyede öyle edyorsunuz aslında benim düşüncelerim burada yazmaktan çekinyorum o yüzden anlayacağınız dilde yazdım
Düşüncelerini açık açık yazmazsan yanlış anlaşılır farklı cevaplar alırsın.
kültür farklı o yüzden yazsam yazmasam da aynı
asosyalsiniz yapmayın. :)
asosyal değilim sadece bu konuda çok utanyorum :/ hiç tecrübem olmadı
Kesinlikle isterim. Zeki erkek en çekicisi bence
Zeka mı çok çalışmak mı? Belki de çok çalışarak o yerdedir.
balli senin derdin ne anlamadım sanki sorunun sahibisin allah allah
zaten tıp öğrencisiyle sevgiliyim
Beyimiz kütüphaneden çıkmışta kız ararmış 😁
bir tıp öğrencisi olarak hayırrr
Ciddi dusunyrsa olmak isterim
Memur ciddi düşünse olmaz mı?
Isterim bilgili ciddi erkek en sevdiğim
fazlasıyla isteirm sdfjsd
tanışmak isterim senle
yoo
sevgili olarak değil tabi sadece merak ettim neden isterdin diye
mani mani
nee
para diyorum tıp öğrencisi doktor felan olcak zengin olcak manasıyla dedim ya sdjhfsd
you mean money it is ok
benim abim ve kız kardeşim amerikada yaşyor para bol bizde ama tıp okuma sebebi bu değil ki para her şeyi sanma
şaka manalı şaka
öyle bir isteğim yok
çok tatlı oluyolar dfsfsa
isterim tabi ki
Ne alaka?
istemem
istemezdimm
Isterim
bilemeyeceğim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar