Kendimden 10 yaş küçük bir erkekle beraberim... Acil yardım

Herkese selamlar.. Ben şu anda 28 yaşındayım ve erkek arkadaşım 18 yaşında.. yaş konusu yüzünden çok ayrıldık ve sonra aşkımız sevsgimiz o kadar güçlü ki kopamadık tekrar bir araya geldik.. ilişkimizde zaman zaman bu konu sorun oluyor.. o kafasına çok takıyor.. evlilik yaşımın geldiğini ve evlenip onu bırakıcağımı düşünüyor.. kafasına takıyor.. sonumuzun olmadığını düşünüyoruz ve buna rağmen kopamıyoruz çünkü çok seviyoruz ve gerçekten sırılsıklam aşığız.. çok iyi anlaşıyoruz ve beraberken çok mutluyuz.. ben ona anı yaşa geleceği düşünmeden aşkımızı yaşayalım desemde bazen karamsarlığa kapılıyor.. şu anda 18 yaşında olduğunu iki yıl sonra ben evlenmek istesemde 20 yaşında evlenemiyceğini düşünüyor.. ben ise geleceği düşünmeden anı yaşayalım bugünü yaşayalım diyerek onu teselli ediyorum.. mesaj attığında biraz geç cevap versem hemen paniğe kapılıyor vs vs.. size sorum şu arkadaşlar.. biz napıcaz sizce yaş konusu önemli bir sorunmu.. ve onun karamsarlıklarından kurtulması için neler yapabilirim tabi bu karamsarlıklar zaman zaman bendede oluyor.. karmaşık bir haldeyiz ama ayrılamayızda.. çok seviyoruz çok mutluyuz.. yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler
Kendimden 10 yaş küçük bir erkekle beraberim... Acil yardım