Hemcinsime aşığım ve o en yakın arkadaşım napmam gerek?

Bunun ne demek olduğunu burada en iyi ben anlıyorum sanırım. Ben de en yakın arkadaşıma aşığım ve o da bir kız. Naparsam yapayım ondan uzak kalamıyordum deliler gibi kıskanıyordum. Şu anda konuşmuyoruz. Asla böyle bir ilişkinin olmayacağını bildiğim için saçma bir sebepten dolayı mesafe koydum aramıza. O barışmak istiyor ama ona aşık olduğumu bilmiyor tabi. Oysa ben acı çekiyorum onun yanındayken. Şimdi diyorum ki acaba bu sebepten arkadaşlığımıza yazık etmek haksızlık mı? Çünkü çok iyi anlaşıyorduk. Bir de başka kimseyi sevemiyorum. Deniyorum erkeklerle ama hep bir darbe görüyorum düzgün bir ilişkim olmadı hiç.
Güncellemeler
+1 yıl
en yakın arkadaşıma aşığım ve o da bir kız. Naparsam yapayım ondan uzak kalamıyordum deliler gibi kıskanıyordum. Şu anda konuşmuyoruz. Asla böyle bir ilişkinin olmayacağını bildiğim için saçma bir sebepten dolayı mesafe koydum aramıza. O barışmak istiyor ama ona aşık olduğumu bilmiyor tabi. Oysa ben acı çekiyorum onun yanındayken. Şimdi diyorum ki acaba bu sebepten arkadaşlığımıza yazık etmek haksızlık mı? Çünkü çok iyi anlaşıyorduk. Bir de başka kimseyi sevemiyorum. Deniyorum erkeklerle ama hep
Güncellemeler
+1 yıl
en yakın arkadaşıma aşığım ve o da bir kız. Naparsam yapayım ondan uzak kalamıyordum deliler gibi kıskanıyordum. Şu anda konuşmuyoruz. Asla böyle bir ilişkinin olmayacağını bildiğim için saçma bir sebepten dolayı mesafe koydum aramıza. O barışmak istiyor ama ona aşık olduğumu bilmiyor tabi. Oysa ben acı çekiyorum onun yanındayken. Şimdi diyorum ki acaba bu sebepten arkadaşlığımıza yazık etmek haksızlık mı? Çünkü çok iyi anlaşıyorduk. Bir de başka kimseyi sevemiyorum. Erkeklerle hep kısa sürüyor
Hemcinsime aşığım ve o en yakın arkadaşım napmam gerek?