AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
448Cevap
Müslüman Erkeğin Müslüman Olmayan Bir Kadınla Evlenmesi Caizdir. Ama Müslüman Olan Kadının Müslüman Olmayan Bir Erkekle Evlenmesi Caiz Değildir.
Ben Demiyorum Kur'an Diyor...
Belki sözlerim de yanlışlık vardır. Siz burdan uzun uzadıya okuyun
www.alirizademircan.net/...enebilir-mi-5-275h.html
Anlaştıkdan sonra müslüman olup olmamasi pek önemli değil benim için
Ben böyle düşünüyorum.
hayır anlaşmazlık çıkar çoçuğu bütürken filan
dinen uygun değil
ailleler anlaşmaz
abi diniylenmi evlenicen önemli olan uyumu yakalayabilen
evlenirim ama o kendi dinini bende kendi dinimi çocuklara öğretmek isterim yani benim derdim din
Hristiyan yahut Yahudi ile olabilir lakin kafalar uyuşmaz, evlenmem.
Evlenirsiniz tabiki. Ama Allah katında kabul olmaz.
Evlenir sonradan müslüman yaparım. Nede olsa kızlar sevdiği erkek için her şeyi yapıyor :)
ilk olarak ulkenin muslumani falan olmaz. ikincisi, tabii ki evlenirim
kusura bakmayın abartıyorum biraz.. Adriana lima dahi olsa müslüman olmadıgı şahadet getirmedigi sürece evlenmem inanmayan inanmasın inananlar için söylüyorum allaha hesap verceksiniz ölüm 1 adım ötemizde demirden yaratılmadık
İnsanla mı evleniyoruz din ile mi? Tabii ki evlenirdim.
Evet ama çocukları kendi dinimden olmasına izi verecek
İsterse uzaydan zembille insin, fark etmez...
Müslüman ım demekle müslüman olduğunu idda etmek için islamın şartlarını yaparak tasdik etmek lazım. İslam ehli kitap biriyle evlenebilirsin diyor fakat müslüman müslüman la evlenmesi uygun görülmüştür.
Zaten bir gün evlenirsem yabancı koca almak isterim
Fark etmez arkadaş olabiliyorken evlenememek için sebep yok
Müslüman olmayan biriyle evlenemem. Evlenmem.
Kismetimde kim varsa artik anlastikdan sonra sotun yok ama müslüman olmasini isterdim
vicdanlı, merhametli, konuşabildiğim biri olduktan sonra önemi yok
Ben Ateistim zaten evlencek olsam benle aynı görüşlere sahip birinden hoşlanırdim heralde
Aynen..
ben müslüman değilim ve bence bir insanın dini veya ırkı degil de onum düşünce sekli ve duyguları önemlidir
Müslüman oldugum için müslüman biriyle evlene bilirim. Aksi taktirde nikah olmaz ve zina yapmış olurum.
evlenılmez cunku musluman olmayan bırıyle evlenmek haramdır.. islam dınınde yoktur bu.. musluman musluman bırılye evlenmek zorunda
Müslüman olacaksa evlenmeden önce , tamam.
Ama yoksa asla evlenmem.
Cok büyük konuştum inşallah evlenmem:D
neden evlenilmesin müslüman olmayanlar insan değil mi ben tanrının varlığına inanmıyorum ama müslümanım diye geçinen birçok insandan daha insanım.
müslüman kimse farklı bir dinden evlenemez dinimizce yasak çünkü. hristiyan birisini sevebilirim ama müslüman olursa müslüman edebilirsem evlenirim
Pek tabii. Asıl öylesiyle evlenirim zaten.
Bu soruyu nerden gördun ya 50 günden fazla oldu sorali :)
Soru önerilerinde çıktı.
Evlenmem.
Ey İman edenler! Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin velileridir. Sizden kim onları veli kabul ederse o da onlardandır. (MAİDE,51)
Gayrimüslim olsa bile kendi dini gereği iman etmiş biriyle evlenirdim yoksa sözde hristiyan sözde yahudi ise evlenmem onun dışında diğer put tarzı şeylere tapan gayrimüslimlerle de evlenmezdim.
Dinime davet eder kabul ederse evlenirim etmese evlenmem çünkü çocuklarınızı o dinin emreti gertirdi biçimde yetiştirisiniz ateislere hava hoş zaten atl buytonu tıklayın:)
Müslüman bir erkek sonradan Müslüman olmak Şartı ile Müslüman olamayan biri ile evlenebilir , ama Müslüman bir koz Müslüman olmayan bir erkek ile evlenemez
Dinime göre evlenemez dinim böyle gerektiriyorsa vardır bir hayır içimde bir yerler aşık olduktan sonra önemli değil diyor fakat dinimin gerekleri önemlidir
büyük konuşmayı sevmem ama aşkımdan ölsemde evlenmem.
Hahhahaha KS de imanı tam bir kadın yok belli Allah beni sizin gibi imansiz laran korusun
Ateistim ama bir müslümanla evlenebileceğimi sanmıyorum kafalar uyuşmuyor hiç bir zaman.
Kesinlikle öyle...
Evlendikten sonra musluman olcaksa seve seve evlenirim rus falan böylr sarışın olsun ama :D
Müslüman bir kadının Müslüman olmayan biriyle evlenmesi doğru değil
mümkünse müslüman olmasın zaten evlenir misiniz ne demek
Birbirimize saygı duyduğumuz sürece hiçbir önemi yok inanç farklılıklarının.
olmaz ki nikah düşmez ki zina olur ki bunu bilmeniz lazım ki :P
Gerçekten sevdikten sonra ne din ne ırk ne de dil. Ne fark eder ki?
Musluman oldugum icin dinimin haram kildigi bir seyi yapamam.
Başıma gelmeden yorum yapamayacağımı düşünüyorum ben.
Evlenmem ille de Müslüman olmalı ☺
Evet evlenirim ve Onu da Müslüman yaparım Elhamdülillah.
ben insanları inancıyla değil insanlığıyla sorgularım müslüman deilim ama saygı duyarım
Müslüman bir kadın bunu diyemez çünkü nikah düşmüyor, bunlar hep cahillik
islami kurallara göre evlenmemem gerek ama aşık olursam evlenirim :(
Müslüman isterim beralde ama şöyle bir soru var kafamda. Ben ne kadar iyi müslümanım?
Evlenirim allaha inanan herkes ile evlenirim. Ama bir ateist ile asla. #D
deistle
Evlenirdimde :D Ben genel olarak evlenmeyi düşünmüyorum :/
dinsiz de olabilir problem yok ama mümkünse alevi olsun ya yunan da olabilir rusta iyi gider :D ama benim bir alyam var kesinlikle o olsun :D
Askim seni yerim 😄
bebeğim TÜRK olsun yaa :D
Türkiyeyi kastediyorsan senin fikrinden çok aileninki önemli! ne kadar yanşlış olsada. Aile dışında çevre bile önemli ki onlara ne
Zaten yabancı bir kızla evlenmek istiyorum alman Fransız İngiliz hiç farketmiyor yabancı olsun güzel olsun :D
Ben ebedi aşk isterim ahirette onunla ayrılcaz o müslüman olmazsa o zaman olmaz evlenmem müslüman isterim
Asla evlenmem. Ayetle sabittir. Aksi küfürdür. Müslüman olmayan biri ile evlenmek sadece günah değildir ayrıca dinden çıkarır.
bence sevdikten sonra dınlerı bır olmasa bıle evlenırler eger cıdden sevıyolarsa zaten dınlerının sonunda elbetkı kız ya da erkek ilerde din degişikligi yapıyorlar
Müslüman biriyle değil aksine dinsiz hiç birşeye inancı olmayan bir adam çıkarsa karşıma evlenicem direkt...
müslüman bir kız gayrimüslimle evleniyosa sürekli zinadır cunku yasak ama yok benim için kalp su bu derse hergün zinanın cezasını ahirette ceker
erkek evlenebilir ama ben evlenmem rahat insalarla
Dogdunuzda dinsiz doguyorsunuz zaten, dünyayı karistiranlar müslümanlar değil mi?
Kafa kesen tecavüz eden vb.
Müslümanlık öyle matah birsey değil. Bir cümle kurarak dine geciyorsun