Çok sinirli ve agresif. Ailesi yurt dışında tek kalıyor. Öğrenciyiz ikimizde. Bir insan niye silah taşır ki yanında .
Başka şeylere mi bulaştı acaba? Soramıyorum da
Başka şeylere mi bulaştı acaba? Soramıyorum da
Adamlar altta neler soylemisler, elerindne gelse 10 yilda hukum verecekler, Bir anlik hevestir guzel kardesim, çabuk geçer merak etme, kimseyide vuracagindan degil zaten vuramazda o got olsaydi simdiye vururdu ve içerdeydi. rahat ol.
Kardeş ben yıllardar taşıyorum, senin tabirinle got olsaydı yapardı kelimesini kullanmışsın. Her taşıyanın amacı bumu. Küpe takmıyoruz bilader belimize. Hava için takanmıdır o arkadaş bilemem haklı olabirisin. Ama got muhabbeti iyi yerlere taş atmamış.
Pis işlerle uğraşıyor.. Muhtemelen de uyuşturucu saticisi ya da kacakci adamlarla icicedir... Onlar silah taşır.. Genelde de er geç vurulurlar sokak ortasında.. Adam gibi anlat de ya da bana eyvallah de..
Acikcana sorman lazim, ondan haric kimse bilemez. Biz simdi anca burada spekülasyon yapabiliriz, ama dogruyu bulamayiz.
Tek kaldığı için korkuyo kendini güvende hissediyodur onunla :)
Cevap
11Cevap
Allah bilir ne yaptı da gtunden korkuyor silah tasiyor
Silah taşıyor olması kötü şeylere bulastığı anlamına gelmez
Sor, neden soramıyorsun ki? Daha soru soramadığın birisine "sevgilim" diyorsun..
belki hasmı vardır olamazmı ya da pislik bir tiptir
Dikkat et ondan kurtulmaya bak dusmanlari vardir kesin. Silah tssiyan adam tehlikelidir
ayrılcam deme bu aralar ki topuklarına sıkmasn :))))))))
sevgilin yakında birini vuracak büyük ihtimalle.
aşk yaşıyorlardır belki
Korkakta ondan korkak adam taşır demekki yürek yok
Olabilir. Belalisi varsir
Hevesleniyordur kesin
Oda öyle bir delikanlı işte..
kuru sıkı mı
g*t korkusundan.
Troll yeter ama ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar