Soruma beni yargilamayip fikir olacaklar cevaplasin oncelikle , arkadaslae ben 5 yillik evliyim ve 1 yasinda oglumuz var fakat esim hic benle ilgilenmedi hep disarida isi vardi hep is dedi vakit ayirmadi bir kere bile ona cok kizmistim hamileyken 2 kere internnetn biriyle tanistim aldattim ve daha oncesinde de aldatmistim ama esim eve hep gec geliyordu ve uluslararasi bir sirket lojistik calistigi icin bazen y. disinda 2 ay kaldigi oluyordu ama artik pismanim ve esimle samini olmak aile olmak istiyorum sizce ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılLafa bak Allah aşkına. Bütün kadınlar da bunu der. Benimle ilgilenmiyordu. Bana güzel sözler söylemiyordu. Ben yoktum sanki onun yanında. O yüzden başkasının orasını burasını bir taraflarıma sokturdum !
Madem yürümüyordu kendini tutsaydın sonra da boşansaydın ondan sonra ne halt edeceksen edersin.
Hem sizin bu bitmek bilmeyen ilgi hastalığınızın bir çaresi yok mu?
Adam azıcık hasta olsa, yurt dışında çalışmak zorunda olsa hemen birilerini mi yalayacaksınız? Birde haklıymıi gibi "benimle ilgilenmiyooo" dersiniz.
Allah yardımcınız olsun yine de.12 Yorumla
Soran+1 yılBen 5 yildir yalnizdim sen ne sacmaliyosunuz ayrilmayi denedim ama gonlum el vermedi sonra hamile akldim şu an tutunucak tek oglum var ve sadece ona ben bakiyorum esim evde yabanci gibi ayni sadece maddi olarak destek oluyor bende iatemezdim boyle olmasini
- +1 yıl
İşte gönlünüzü dinlemeyecektiniz o zaman. Belli ki o da sizden pek hazzettmiş değil. Çünkü yanınızda olmaya daha fazla çalışırdı. Bilemiyorum, bilemem de neler yaşadığınızı ama bence yine de kendinizi tutabilir diniz. Olmadı ailenizin yanında dururdunuz, olmadı sıkardınız dişinizi geldiğinde konuşur ayrılırdınız. Sizin içiniz vermedi diye karşınızdaki insanın gururu ile oynamak kabul edilecek bir şey değil. Hem ayrıca bilinçaltınızda "nasılsa para geliyor, benimle ilgilenmiyor da o zaman bende başka tatlar tadabilirim" düşüncesi de olabilir. Bilemeyiz dediğim gibi. Kendini tutabilen erkekler olduğuna göre kadınların daha kolay tutabileceğini düşünüyorum ben.
En İyi Cevaplar
+1 yılen güzeli her şeyi unutup tövbe etmektir eşinle konuşursan sen çok zararlı çıkarsın çünki eşinin ne tepki verecegi belli olmaz ya şiddete başvurur ya da öldürür ama her şeyden önce o küçücük çocuğu düşünsene :) şimdi küçük ya yarın büyüyünce aklı herşeye yetmeye başlayınca o çocukta sana kötü kadın gözüyle bakmaya başlayacaktır en güzeli geçmişi unutup eşinle mutlu bir şekilde yaşamaya devam et sakın eşinle bu durumu konuşma
01 Yorumla
Soran+1 yılDeneeim ama esim bana soguk is sebebiyle oldugunu soyluyor ama napcam bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle eşini karşına al ve konuş. Ona bunlardan bahset. Bunlardan derken aldatma olayları değil tabikide. Mesela artık bizimle ilgilensen biraz oğlun büyüyo ama sen farktmiyosun bile işlerin elbet yogun farkındayım ama bizimde sana ihityacımız var, biraz bize zaman ayırmaya ne dersin özlüyorum seni fazlasıyla gibi cümleler kurabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılgeçmişi çöpe at unut gitsin eşine anlatırsan eğer boşanırsınız çocuğa yazık olur garanti yani bir daha ister aldat ister aldatma ama sakın boşanacak duruma gelmeyin çocuğun psikolojisini fena etkiler
333 Yorumla- +1 yıl
ne yani her şeyi itiraf mı etsin
bak kadın kendi hayatını yakacağı kadar yakmış bari çocuk bilmesin olanları boşansalar çocuk büyük ihtimalle annesine verilir çünkü kadın dedi eşimin yurt dışına gitmesi gerekiyor falan diye yani düzenli bir hayatı yok ve anne babasının boşanması yetmezmiş gibi babasını aldatan annesinin yanında büyücek o çocuk @siyah21 - +1 yıl
Soran+1 yılEvet biliyorum zaten cocugum icin korkuyorum ama babasinia riyor agliyor hep yalniz kaldim hamilelikte de boyleydi bosanmak istedim ama gonlum el vermedi
- +1 yıl
ayrıca sen kime ahlaksız diyorsun be!
gereksiz @RihwarL - +1 yıl
boşanmak için iş işten geçmiş onu evlenmeden önce düşüncektin bir şey yaptın madem o halde saklamasını bil
- +1 yıl
@Euphoria564 ne olursa olsun, o adam bunu haketmiyor yıllarca herşeyden bir haber boynuzlanmayı haketmiyor kadından duymaz sonradan öğrenirse ne olucak o kadını öldürürse sen nasıl hissedersin? hiç değilse itiraf ederse belki daha az gerginlik olur boşanmayla biter. şahsen ben böyle bişi ögrensem yıllar sonra başkasından o kadını öldürebilirim şeref bu hayattaki herşeyden üstte gelir.
- +1 yıl
öldür banane o senin sorunun
çok bencil düşünüyorsun burada henüz hayata başlamamış küçücük bir bebek var onun başlayacak olan hayatı mı önemli adamın başarısızlıkla sürdürdüğü hayatı mı @siyah21
hem sanane benim yorumumdan git başkalarına ahlak bekçiliği yap BENCİL ŞEY!
Soran+1 yılBen zaten artik aldatmiyorum ama cok mtsuzum evli oldugumuzdan beri hep soguktu huylari degisti ama bosanicaktim gonlum el vermedi ben mutlu olsam neden aldatiyim ki birilerine ibtiyac duydum ve intihar etmeyi bile dusundum oglum beni hayata bagladii hastalndi heo onu tek basima buyuttum halen daha esim maddi disinda hic destek olmadi
- +1 yıl
Artik herseyin bahanesini buluyorsunuz bakin be Turkiyede bisanma orani avrupayi gecti be cocugu dusunsunmus adamda keriz dime o kadar kisi ile aldatsin ya da devam etsin gitsin oyle serefsize ekmek getirmeye devam etsin varsin Annesi buyusun o cocuk oyle pislikle buyumesin madem psikoloji bunlar cocugun psikolojisini bozar :) Turkiyede bayablar rayindan cok cikmaya basladi Devletin sert onlemler almasi lazim
- +1 yıl
eşinle paylaştın mı bu durumu o ne diyor?
- +1 yıl
@Euphoria564 benmi bencilim? alışmış kudurmuştan beterdir canım o kadın bir kere aldattıysa gene yapacaktır ilerde o çocuk büyüdüğündede yapacak ya o çocuk buna tanık olursa ne olucak asıl o zaman gör sen bozulan piskolojiyi çok yanlış düşünüyorsun bakış açını değiş bazı hataların kurtuluşu yoktur!
Soran+1 yılEsimle dogru duzgun konusmuyoruz bile gecen gun de aradim isim var diip kapatti bazen y, disina gidiyor 2 3 ay kaliyor nornalde eve arada geliyor dayaniyorum en azindan maddi olarak rahatim cocugum var baska kimsem yok cok mutsuzum ama yapmak da istemiyorum artik
- +1 yıl
Abi bir git görüşümden sanane yaa seni mi ikna edicem ben işim gücüm yokta!
Ve bence konuşma Türkiyede erkeklerin yediği boklarıda biliyoruz :) - +1 yıl
- +1 yıl
nerden biliyorsun belki değişecek @siyah21
bak eğer itiraf edecekse de çocuk büyüdükten sonra itiraf etsin kendi aralarında anlaşsınlar çocuğun gerçekelrden haberi olmasın sadece anlaşamayıp boşandıklarını düşünsün - +1 yıl
Euphoia senin gibi zihniyetler bu ulkede oldugu surece Ahlak her zaman yerlerde Aldatma her zaman devam edecektir? senin Ailenden biri boyle yapsa ne yapardiniz cocugu dusunurmuydunuz gec bu isleri simdi Bosanma avrupayi gecti Ahlak yapisi cokertildi senin gibi kafalar bu yorumu birak ulkeden gitsin
- +1 yıl
@Euphoria564 amaaaan neyse ya bizemi kaldı bizde tartışıyoruz kadının kocası ekmek getircek hamile bebeği var eve erkek atıyor bu insanın sorusunda bile durmak miğdemi bulandırıyor
- +1 yıl
- +1 yıl
sen cevap ver senin ailenden birine olsa boyle konusabilir miydin uc kagitci? senin ailendek biri yengeni abini aldataa bublari diye bilcek miydin anca burdan rokan yazarsin sen ama devlet devlet degil iste yaziklar olsun bu devlete bu suclara adam akilli ceza yok Osmanli doneminde taslanarak oldurulurlerdi o ceza tekrar keske gelse bak bakim bir daha kimse aldatabiliyor mu siz Avrupayi gectiniz Ahlaksizlikta pislikte :)
- +1 yıl
kes lan! düzgün konuş! başlatma çarkına!
eğer aynı şey benim abime yapılsaydı düşüncem yine aynı olurdu tabi yengeme karşı bu kadar yumuşak olmazdım ve bir daha böyle bir şey yapmasına asla izin vermezdim - +1 yıl
- +1 yıl
öğrenmemesi için bu yalandan aile şart @mertbkl
- +1 yıl
bunun gibiler ilerde anne olucak yazık
- +1 yıl
Peki çocuğun annesinin babasına yaptığını pskikolojisini bozmaz sen o çocuğun yerinde olsan ne düşünürdün?
- +1 yıl
Abi bir basın gidin işinize yaa ben yıkıcı olmaktan çok kurucu olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Türk kızları harbiden namussuzlukta ahlaksızlıkta bir numara yemin ederim. Aklı olan Türk olmayan kızlarla evlensin Türk kızı ruhu fahişe su gibi oynak
- +1 yıl
Kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin derler.. Bu kadar eleştiriyosunuz, tabii ki umarım başınıza gelmez ama olur da bir gün kendi başınıza gelirse umarım bu günü buraya yazdıklarınızı hatırlarsınız. Yaptığı şeyi onaylamıyorum hatta çok kötü buluyorum ben de. Ama kadın zaten pişman ve siz onu cidden kırıyosunuz. Tamam belki hak ediyo diyeceksiniz ama senin söylediğin bir başkasının söylediği hepsi bir araya gelip bu kadın canına kıysa me yapacaksınız? Bunun vebalini kaldıramazsınız. Madem burada yazmak bile istemiyorsanız yazmayın, zorla elinize klavyeyi mi tutuşturuyorlar kardeşim! @siyah21 @RigwarL @Yuhanna3535
- +1 yıl
sen evlenmezsin olur biter kardeşim gelip burada gereksiz hakaretler yağdırmana lüzum yok
umarım ileride kızın ya da karın aynı şeyi yapmaz Yuhanna3535
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
73Cevap
Adam eve ekmek taşıyacağım karım evladım aç kalmasın daha iyi şartlarda yaşasın deyip çalışıp didinirken senin yaptığın ağır karaktersizlik be cidden kelime yok yani
Allah islah etsin190 YorumlaYaaa sizin gibi ahlak yoksunu insanlar yüzünden hayatlar kararıyor insanlar en büyük günah olan Allahın verdigi cana kast suçunu işliyor çocuklar anne ya da babasından ayrı büyümek zorunda kalıyor bir et parçası için evlenmeden o adamın ne iş yaptığını bilmiyormuydun ilgi göstermemek şerefsiz olmaya kılıf olabilirmi yediğiniz b*k boyunuzu aşıyor inşallah bokunuzda boğulun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben bu işte kocanı hatalı buldum..
Ya birader sen niye öyle evden 2 ay uzak kalacağın bir işe giriyorsun? Niye gece geç saatlere kadar çalışıyorsun? Eve biraz daha fazla para getirmek uğruna değer mi?
Halbuki gireceksin 900 TL maaşlı uyduruk bir işe, akşam oldu mu evine döneceksin..
Karın da o parayla kuru ekmeği zor bulacak.. Evde internet de olmayacağı için öyle aldatılma gibi bir durum da olmayacak..00 YorumlaPişman isen bu yaptıklarından şayet yanlış bir şey yapmışsın. Hatanı anlamak da bir erdemdir. Belki oda seni aldatmıştır bilemezsin. Fakat yaptığın şey bence üzücü bir şey onun için. Belki onun da hatası olduğunu düşünüyorsundur fakat bence ne olursa olsun hiçbir erkek bunu hak etmiyordur bence...
00 Yorumla
+1 yılaldatmaya devam edin. oda çalışmaya devam etsin. 2 ay yurtdışında kalıyormuş zaten. seninlede ilgilenmiyormuş ne kaldı geriye? kesin eve yorgunda geliyor tv izleyip yemek yiyip yatıyordur. yine seninle ilgilenmiyordur. bu evlilik bence boşuna olmuş galiba. kocan baya meşkul biri.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef oyle.
18-19 yaşında çocukları evlendirirsen böyle olur.
Aile kurmak ciddi bir müessesedir o sorumluluğu alamayacak yaşta evlenilmez.
Çevrenizde 18-19-20 yaşlarında evlenmeyi düşünen varsa mani olun sayın ks üyeleri.40 YorumlaBenim çevremde o kadar dul varki görmen gerekir? ve hiçbiri de senin yaptığını yapacağını zannetmiyorum. İlgilenmedi ya da boşandım diye aldatma zorunluluğu anayasanın hangi maddesinde yazıyor? bide yargılamayın deme işte tüm deli oluyorum o lafa sen en iyisi yargılatma!
10 Yorumlaitiraf et büyük ihtimalle boşanacaksınız ama hiç değilse belki helallik alabilirsin yoksa istediğin kadar çaktırmadan yaşayın diğer tarafta ortaya çıkacak ve cehhennemden kurtulamıcaksın yaptıgın şeyin bahanesi yok iradesizliğini kabul ediğ itiraf ediceksin ve belkide terkediliceksin ama hiç değilse erdemli bir şekilde hatanı ettiğini anlamış olucaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyleyemem cunku oglumu dusunuyorum
- 00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Kocana anlatma sakın adama yazık öldürmesin seni :) Ama ondada suç var ilgisiz duyarsız olursa bu şekilde olur sende haklısın, aldatmak çözüm değilmiş demek ki senden bu sonuç çıkıyor. İnsan hata yapar bu hatalardan ders al, Allah'a sığın günahlarını umarım affeder, ama eşinin hakkını nasıl ödersin bilemem, çocuğuna sahip çık eğer bir daha aldatmaya meyilli olursan eşinden ayrıl adamada yazık, haksızlık etme.
00 YorumlaBen bir 16 yaşında genç olarak yazık diyorum bu devir yüzünden kendi anneme bile güvenemiyorum o adam sizi doyurmak için çalışıyor, ilgisizlik demişsin kocana anlatsaydın durumu benimle ilgilenmiyeceksen ayrılalım diye yav inanmıyorum yemin ederim ya nasıl aldatırsınız abi birde çocuğunuz var Allah hepinizin belasını versin cehennemlerde yan beter ol inşallah kendinede annelik sıfatını yakıştırma.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden babana guvenemiyorsun? Erkeklerin bircogu yapiyor hemde sebepsiz yere ama ben 5 yil boyunca yalnizdim kendini benim yerime koy ve yorum yap beddua etmeden once dusunun benim 1 yasinda oglum var
+1 yılbu videoyu kesinlikle izle sabırla sonra uygula.
https://www.youtube.com/watch?v=3auS1Y51Quo00 YorumlaBakma insanların sana burada böyle yüklendiklerine. Bu çok yaygın bir durum. Nerdeyse herkesin yaptığı birşey. Geçmişte bırakmak istiyorsan geçmişe gömlek gitsin. Burdan ahkam kesen erkeklere bir yem at. Bak nasıl atlıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcısın gerçekten de adam senin ve cocugunuz için çalışıyor sen ise benimle ilgilenmiyor diye üstelik hamileyken aldatıyorsun cocuktan da mı utanmadın... Offf kapat pc kübra kapat.
32 Yorumla
Soran+1 yılYasadiklarimi bilmiyorsunuz mutlu olsam neden aldatiyim
- +1 yıl
:D )))))))))))
Eşinin sana zaman ayıramaması aldatman için sebep mi? Zaman ayıramıyorsa ayrılırsın olur biter. Sadakatsizliğin bahanesi olmaz. Önce eşine suç atmayı bırakıp yaptığın hatanın farkına var. Bana kalırsa sizden aile olmaz.
25 Yorumla
Soran+1 yıl5 yil ya koskoca 5 yil kolaymi sandin benim yanimda ailem yoktu Ve hamile kaldim hayata oglum sayesinde tutundum esinle dogru duzgun cinsel hayatimiz bile olmadi bosansaydim gidicek yerim yoktu babami zaten sevmezdim ve esim beni seviyordu belki ama belli etmiyordu hep isleriyke ilgiliydi
- +1 yıl
Kardeşim, o zaman bencil davranmayacaksın. İlgi istiyorsan ve göremiyorsan boşanacaksın. Ama sen bencillik yapıyorsun. Boşanırsam baba evine dönmek zorunda kalırım diyip o hiçe sayıyorsun ve en iyi ihtimal kocamın himayesinde kalıp başkasının altına girmek diyorsun. bir de bizim sana hak vermemezi istiyorsun. Ben evliliğine dvam et adam hatasız demiyorum ki. Sen adamdan memnun değilsin ama mantık olarak evliliği sürdürüp başkasının altına giriyorsun. Sonra da oğlum için hayatta kaldım bilmem ne. 20 yaşına gelince söyle bakayım oğluna senin hayatta kalmanı isteyecek mi?
Soran+1 yılDavulun sesi karsidan hos gelir sizde haklisiniz , baba eviyle ilgisi yok ben onu gercekten sevmistim ben hak verin demiyorum ama duygusal birliktelik de yasadim ilgi goremedim aenin 5 yil kiz arkadasin olmasa ne dusunursun bazen hayat toz pembe olmayabiliyor iste ama artik pismanim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte Türkiye deki beyin yapısına bir örnegide sorundaki cevaplarda görüyoruz. Erkek aldatınca erkektir yapar affet gitsin zaten çocuğun varmış bacım derler, kadın aldatınca sizin gibileri ipte sallandırmalı derler. Her aldatan erkek kadınla aynı muameleyi görse aldatacak cesareti kendinde bulumazdı zaten. Sana gelince ablam, bence kocana her şeyi anlat.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok ustume geliyorlar bela okuyorlar agliycam artik dayanamiyorum ben bir erkek olsaydim bu kadar tepki vermezlerei sadece oglum icin yasiyorum ve pisman oldugumu da soykedim
Senin gibi bayanlar aciz bayanlar yazik be kendine acimadi. Bari o adama acisaydn cocugun var yaprin yanlis en azindan boyle bisey yapcaktin adamin namusu u kirletmeseydin soyisminden dusup ne yaparsan yapaydi. Aslinda sizin gibi bayanlari ipte sallandiracaklar allah islah etsin
00 Yorumla
+1 yılKan bozuk olunca,
Davranış da dürüst olmuyor.
Hep aynı hikaye.
Benimle ilgilenmiyordu da bilmem ne de...
Bu bir sorun ise - ki sorun - oturur konuşursun.
olmadı ayrilirsin.
Evli iken ona buna vermek de ne l@n?
Hep domuz etinden bunlar...10 Yorumla
+1 yılHayatında bir kezde olsun iyi bir şey yap ve adama doğruyu söyle bir an önce senin gibi birinden kurtulmalı !
31 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla.
Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. Bence boşa ki adami mutlu olsun bide Annesin yaziklar olsun senin gibi anneye Devlet Devlet degil ki su suclara adam akilli ceza verse Ah Ah o cocuga bakincada utanmiyosun dime
15 Yorumla
Soran+1 yılCocugumla hep ben i, gilendim anneligume laf soyleyemezsiniz
- +1 yıl
Tukururum oyle Anneye Anneliğe cocuga bile saygın yok senin bana bir Anne soyle gitsin hamileyken aldatiosn ve oncesinde Anne saf temizdir sen ise o kadar pislenmissin ki seni temizliyecek sabun hatta camasur suyu yok senin gibileein sonu taşlanıp olmektir aslinda Osmanli Doneminde boyleydi ama devlet devlet degil iste.
Soran+1 yılOyle mi esim benle hic ilgilenmedi cocugum babasini ariyir ve adamin derdi hep is guc agliyor o hastalandi ben vardim hep esimi alttan aldim heo davranislarini ama 5 yildir hic mutlu olmadim hep soguk davrandj ne taslanmasi ya nerde yasiyosunuz siz
- +1 yıl
Iste bu ulke de yasioz o yuzden sen boyle rahat aldatiosn hepsi bahane bunlarin eger biraz serefin varsa bosanirsin zaten Anne olsaydin gercekten cocugun psikolojisini dusunurdun o coxuk Senin o seylerini yaptini orense suratina tukurur seni Annelikten reddeder biliosun dime? Allah yukarda goruyor kimse gormuyor sanma heaabini nasil vercen bu zinalarin Yalancinin Mumu yatsiya kadar yanar
Soran+1 yılEsim de ilgilenseydi o zaman
+1 yılGeçmişe perde çek kocana sadık ol ve onunla ilgilen senin yanındayken kendini mutlu hissetmesini sagla.
00 Yorumla
+1 yılVicdan azabi cekmeyecek misin esin madem ilgilenmiyodu bosanabilirdin cocuk dogduktan sonra nasıl aldattin ona sasiriyorum
00 Yorumla
+1 yılKocam ilgilenmiyordu diye bunun arkasına sığınamazsın.. Boşan ne halt yersen ye tutan mı vardı seni.. Çocuğundan utanmadın mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılOglumla sadece ben ilgileniyorum bazen agliyor babasini istiyor telefonla ariyorum sesini duysun diye isim var diyor hep bahane yaratiyor
- +1 yıl
Hepsini geçççç bir kenara bırak aldatırken çocuğundan hiç utanmadın mı aklına gelmedi mi?
Soran+1 yılHamileyken aldattim su an hayata oglum sayesinde tutundum intihari bile dusundum ama pisman oldum esim halen daha hic bizimle ilgilenmiyor maddi yardim yapiyor sadece oglum mutlu ediyir ama esimle tekrar birlikte olmak istiyorum sizce ne yaomaliyim
- +1 yıl
Geçmişi unutup kendini eşine ve oğluna adamalısın.. Seninle ilgilenmiyorsa ilgilenmesini sağla çıldırt onu kudurt ne bileyim göster ama elletme derler ya öyle bişeyler işte..
Soran+1 yılDeniycem
- +1 yıl
Ne olursa olsun aldatma onu.. Eğer gerçekten ilgilenmezse boşan alırsın nafakanı merak etme..
Eğer hata yaptığını anladinsa bu bir başlangıç senin için. Kendine yeni bir başlangıç yapabilirsin kocanla ilgilenmeye baslayarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılEsim hic benle ilgikenmiyorki cok nadir iliskiye girdik ve hep soguktu bana karsi oglunla hic ilgilenmiyir varsa yoksa isi
+1 yılKocan çalışıyor, yurtdisina çıkıyor. Ne için sen ve oğlunun karnını doyurabilmek icin. Sende onu aldatiyorsun benimle ilgilenmiyor diye. Yazık, yazık.
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye insan hic mi ilgilenmez oglunu ve karisini alip gezdirmez bende mal esya degilim 5 yil yalnizdim ve cok sorunla karsilastim oglum beni hayata bagliyor
Adam seni başka bir kadınla aldatmamışki ailesine ekmek parası kazanmak için ömrünü vermiş çalışmış. Aldatılmayı hak ettiğini düşünüp adamı aldatman doğru değil. Bunun pişmanlığı olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yapmışsınız ya işte
yaptıysan aldatmayacan kardeşim yapmadan da aldatacaksan boşanacan saçma sapan işler yapıyonuz sonra gerçek aşkı falan sorguluyonuz...10 Yorumla bu saatten sonra samimi olacağını sanmıyorum kardeşim 5 yılık eşini aldatmışsan yazık diyorum yargılamıyorum seni rabbim sana doğru yolu nasip etsin bu sanal ilşki ve internet çok yuva yıkıyor kardeşim yerinde olsam şimdi burdan da çıkarım kardeşim
00 Yorumla
+1 yılbir kere yaptıysan aşık olduysan anlarım da fazlası akıllara zarar bacım
16 Yorumla- +1 yıl
bir kere yaptıysan anlarım :D bu nasıl zihniyet merak ettim
- +1 yıl
aldatmanın izahı yoktur bence ya boşan özgür ol ya namusuna sahip çık görüşündeyim kocam ilgilenmese ne olur ki ailem yok mu benim düşünmek lazım bunları ama arkadaşın kasteddiği de psikolojik boşluk bence hani şeytan kandırdı derler ya onıu kastediyor keşke çocuk olmasa hep onlar arada kalıyor bu yüzden toplum olarak eli kolu bağlıyız ardından gelsin kadın cinayetleri hikaye hiç değişmiyor hiç :/
- +1 yıl
o bir kere hata oluyor ya hani işte :))
kocanı bilmiyorum da cidden hakeden adamlar var beni boynuzla diye bağıran tabi inmemeli o seviyeye - +1 yıl
para olup olmaması farketmiyor
Genelevindeki kadinlar hic degilse kocasina, cocuguna ihanet etmiyor.
00 Yorumlasen önce kocanı aldat sonra pişmanım eşimle samimi olmak aile olmak istiyorum de aldatmadan önce aklın nerdeydi?
00 Yorumlabence hayatına yeni başlamış gibi yap eskiyi unutup geleceğine sarıl bu daha iyi olur senin için..
00 YorumlaSeninkisi aldat tadini cikar sonra ya ben eniysi esime sadik kalim boyle olmaz ki haci git tobe et yav bulasma ole seye esine anlat durmu ilglen de alttan alarak guzelliklee
00 YorumlaGecmisini cope at unut gitsin gercektn unut ama hatrlama ki hata yapip kendini ele vermeyesin suclulk duyup esine fazla ilgi gostrme kendini desifre edersn suphe duyar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yargilamadan duramam ki o kocan sana para getirebilmek için çalışıyor bir eksiginiz olmasın diye Rabbim inşallah öğrenir de kapının önüne koyar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hic eve gelmiyor dogru duzgun aile degiliz oglumla heo ben ilgilendim ailem y. disinda zaten
hiçbişey olmamış gibi başdan başla eğer eşine soylersen seni boşar yapmışsın bir hata unutulsun
00 YorumlaNormal değilsin. Boşan da önce sonra ne b*k yersen ye troll soru değilse.
10 Yorumla
+1 yılAllah belki seni onunla sınamıştır veya sınamaya devam ediyordur. Gel bu kötü haydan vaz geç. Biz yürürüz hak ile hakkı an hep dil ile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu iş durumu böyle olduğu sürece sen vazgeçmeyeceksin😪 eşine sürekli yanında olabileceği yani sabah gidip akşam eve geleceği bir iş bulmasını söyle.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılyazık kendine nasıl insan diyorsun merak ediyorum her şeyi anlat hemen ayrıl çocukta eşindense çocuğu eşine ver sana benzemesin
20 Yorumla
+1 yılEvlenirken yüzünde göz kafanda beyin yok muydu? gerçi olsa sizin için çalışan bir adamı yok soğukmuş diye defalarca aldatmazdın
10 YorumlaArtık zor olursun canım alişmiş kudurmuştan beterdr diye bir laf var tam sana göre allah eşin en hyırlısını nasip etsin...
00 Yorumla
+1 yılAhh gizli kullanıcı ahh emin ol oda seni aldatıyordur 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılBunu 2 kere yapan,3'de yapar 4'de.
Bunu kocanla konuş ve sağlıklı bir şekilde ayrılın.01 Yorumla
Soran+1 yılCocugumuz nolucak peki
Bazi seylerin telafisi yoktur, bir kere yapan bir daha yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabi ne kadar azgın bir toplum olduk kadına bak ya utanmadan bide yazıyor buraya burada erkek kadın ayırmıyoruz toplum azmış Rabbim yardımcımız olsun kıyamet yakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle ve ayrıl.
Kendisi bulursa kendini ölü bil çünkü geçen haberde gördüm senin gibi şırfıntılar yüzünden hapislerde çürüyor delikanlı erkekler.04 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgilenseydi aldatmazdim hep yalnizdim ben sadece oglum var.
Cevap sahibi+1 yılBu bahane geçerli değil.
Eğer onu eş olarak yetersiz görüyorsan boşansaydın. Hiç kimse karısının ırıspı gibi milletin kollarında görmeyi haketmez.
Düzgünce boşanmak istediğini söyle ve boşan. Onun gece gündüz çalışarak kazandığı parayı da isteme.
Üzgünüm pişmanım ağlıyorum gibi aptallıkları unut ve boşan. Sen alışmışsın yine yaparsın bari adam temiz bir ilişki yaşasın.
Soran+1 yılHayir asla bosanmam kendi iatiyorsa bosansin ben aldattigimi soyleyemem ama tekrar aile olmak icin elimden geleni yapicam
Cevap sahibi+1 yılKendine daha ilgili koca bulmak için önce ayrılman gerekiyor?
Sen haketmiyorsun bence. Aldattın.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılahlaksız kadın
Allah o adamı kurtarsın senin gibi bir kaşardan00 Yorumla
+1 yılALLAH ISLAH EYLESİN SIZIN GIBI INSANLARI. ..
BIR AN ÖNCE KENDİNE GEL VE BEN NAPIYORUM ALLAH 'IM DE KI AF KAPILARI SONUNA KADAR AÇIKTIR UNUTMA...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ıslah etsin ne diyeyim. İnsan o bebeğinden utanır.
10 Yorumla Başkalarının altına yatmaktan vazgeçerek başlayabilirsin
10 Yorumlakendını suçla ona kesınlıkle anlatma ve Allah affetsın
00 Yorumla
+1 yılO... punun yemini Yaprağı görene kadardır demişler...
00 YorumlaNe diyeyim azginlik kafana vurmus senide suclamiyorum seninde kendince isteklerin var bunlari kocan kardilymrsa seninkide mecburi. bence
00 Yorumla
+1 yılunutmalısın geçmişi interneti bırakmalısın bir kere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam sana mahcup dusmemek icin istedigini alamiyom dememek icin sana bakabilmk icin para kazansin sen ona isyan et aldat yatcak yerin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav senin yüzüne tüküreyim sen. Ne yüzle buraya gelip yazıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye herkez bana yukleniyor
bişey olmaz anlamaz devam et , çoğu kadında senin gibi ,
00 Yorumlapişmansan tövbe et sonrasında yargılamak kimseye düşmez
00 Yorumlabosver sen aldırma kımseyı bn sana yardmcı olabılırm aslında
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi