Cok uzgunum kulun kolen oluyum affet diyoooor. offf
Sevgilim doğumgünümü unuttu!!!
Cok uzgunum kulun kolen oluyum affet diyoooor. offf
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya canım bu erkeklerin kanında var ama seni üzmek istemem anlasılan değer vermiyor kendimden biliyorum erkek gecen yıl arkdslarm doum gunumde surpriz hazırlamıslardı ve sevgilimde yanımdaydı pasta kesildi mumlar uflendi arkdslarm doğum gunun kutlu olsn falan filan derken sevgilim ağzını açıp bişe soylemedi bende eve gttiğimde msj atmasını bekledim oda attı tabi ama yine doğum günüm ile alakalı değildi bende ddim sağol ya tesekkür ederim doğum günümü kutladın dalgındım gibi sacma sapan bahaneler uydurdu ben de hemen affetim her trtsmamızda yaranmak icin doum gununu kutlucam biran once diyor ama neredeyse doğum gunum geceli 1 yıl olucak he birde unutmadan benim doum gunumdem 3gun sonra annesinin doğum gunuymus ona bir cuzdan hediye etmisti isine geldiği zaman unutmuyorlar ani hiç affetme burnuı surtsun derim :)
tabi her iliski aynı değil ama sonucta onun doğum gununu unutmazdın değilmi ama tabi secim senin ayrıl demiyorum ağırdn sat anlasın senin nekadar uzulduğünü .
Senin kararın o ama ben hiç soğuk olmadım simdi umrunda bile değilim .. tabi herkes farklı .
iyi olmuş sana diycem kızıcaksın şimdi bana.ben burda yüz defa diyorumki erkeklerin doğum gününü kutlamayın onlara süpriz yapmayın 2 adım geriden gelin ulaşılmaz davranın.mesaj atmayın sevgi dolu mesajlar.her aradığında telefona çıkmayın.haa bana kızanlar görsünler işte bu erkek türünü hep siz itelemeyle ilişkiyi canlı tutarsınız peşinizden koşturmazsanız peşinden koşan olursunuz.ne diye kutladın onun doğum gününü bak o seninkini unutarak sana teşekkür etti.yapmayın diyorum romantik olmayın gizemli olun siz unutun onun doğum gününü özür dileyen siz olun.kusura bakma ama hakediyosun neden biliyomusun fazla iyisin.bi gün sana sen benden daha iyilerine layıksın palavrasıyla ayrılmak istersede şaşırma.
haklisin.bir keresinde cok kavga etmistik,ben seni mutlu edemiyorsam senin birlikte olacagin kisi ben degilim demisti.
Soylediklerine hep katiliyorum,cok onemsiyorum onu. aklimdan cikmiyor ya resmen. simdi bana fikir verebilirmisin, su anda nasil davranmaliyim? dun gece birsuru mesaj atti, affet beni, cok uzuldum, buyuk bir supriz yapacam :( seni cok seviyorum, tarihleri karistirmissim, affet yazdi(beaberken ilk dogum gunumdu), sonra ben birsey demedim iyi geceler yazdim. simdilik ses soluk yok
sen ne bi şey yap de nede deme adam gibi adamsa sen cevap yazmadığından kırıldığını düşünüp senden bi cevap beklemeden her ne süpriz yapacaksa yapar.ozaman bu defaya mahsus affedersin ama senin genel tavrın yanlış kolay elde edilir kız rolündesin.bunu tersine çevirmek elinde.önce bunu ruhunda hisset sonra ona hissettir.yukarda sölediklerimi uygula randevularına geç git bazen son 1 saat kala iptal et.sinirlensin aklı karışsın.neden böle davrandığını çözmeye çalışsın.biraz kafa yorsun sana yani.
evet super. zor bir donem olacak .( ama boyle oldugundada hep ben aci cekiyordum.. belki gozunde bir degerim olur bu sekilde. ozaman dedigin gibi hic cevap bile yazmayim.. ee yarin bulusacaktik, onu iptalmi ediyim ? (uzun zamandir gormedik birbirimizi :( o sormustu dun bulusalim ozledim diye)
yok yarın buluş bakalım süprzini yapma fırsatı ver.ama yarınki buluşmaya eli boş gelirse yada bi süprizi olmazsa.dur orda bakalım işte hiç bozuntuya verme sorma bile eminim sorma isteğin olacak ama sakına sorma.hatta herşey yolunda davran çünkü artık bundan sonra onu buna pişman edeceksin hemde ona farkettirmeden sana deli gibi aşık edeceksin .bi sonraki buluşmanda şunu yap randevulaş ama randvudan 1 saat önce msj at 'canım kusura bakma önemli bir işim çıktı gelemicem başka zaman görüşelim' diye
Tamamdir! ozaman ben bugun yazmayim hic, o yazarsada kisa kisa gecistiriyim, cunku hiic cevap yazmassam merak ediyor, annesine telefon ettiriyor evimize ben iyiyimiyim diye. yarinde kisa kisa gecistiririm, bulusmada dedigin gibi olurum, ama o kesin yapar surpriz, huyunu biliyorum. o yuzden bir yonden gitmesemmi, surprizi gormek icin gidiyormus gibide gorunmek istemem
tabiki görmek isticeksin sen kendine değer veren birisin okeymi sen bunu hakediyosun.evet görmende lazım bunun içinde gideceksin.aksi halde hem sitem ediyo hemde gelmiyo der demekki önemli değilmiş unutmam sadece aksilik çıkarmak içinmiş der bida yine unutur.git ve süpriz yapsın mutlu ol teşekkür et.ama bundan sonra o 2 adım gelince sen 1 adım geriden gel.o seni 5 ararasa sen 1 ara buluşmalara ondan önce gitme.ve sen onun doğum gününde sadece msj at kutla hediye alma..anladın sen onu:)
Ben hediyeyi almamaya karar vermistim, sence daha iyi degilmi.. yani yok istemiyorum, dogumgunumu hatirlaman bana yeterdi derim.. cunku zaten kirildim ona, birde birsey olmamis gibi hediyeyi almak istemem :( oda herseyi haletti sanacak. yani gonlumu hemencik aldi bitti.
Bu arada cok sagol yardimin icin :)
hayır neden almıcaksın neden sadece kutlaması yeerdi yapma böyle o en değerli hediyeler alınan kızlar senden çokmu üstünler hayır.tabiki alacaktı sende alacaksın hediyeni.ama şunuda söle tamam bunda günü şaşırdın o yüzden affettim ama bundan sonra şaşırırsan.bu ilişkiye yeterince değer vermediğini düşünücem de.o zaten zaman içinde bida yaparsa seni kaybedebilceni anlıcaktır.yeterki sen hep kendine çok değer ver.ve kendini hediyeyeyi alıyosun diye kötü hissetme .sen buna zaten layıksın.
önemsemediği anlamına gelmesi, doğum gününü unutmasıyla eşdeğer mi ya. bu kadar çabuk kaybedilen ya da kazanılan bi önemsenme durumu da varmıs galba.
hatırlasaydı; ay canım ya, nasıl da unutmamıs, bak dogum günümü de unutmamıs, kesın sevıyor bu cocuk, diğerlerıne hiç benzemiyor, canım benım ya, ne tatlısın, ne güzel de, gelecekte ilikşimizin ne kadar güzel olacağı hakkında ne güzel bi dogum mesajıydı bu böyle, hiç daha önce böyle dogum günü kutlayan bi sevdiceğim olmamıstı.
kesin önemsiyor yoksa kesin unuturdu ya da tarihlerı karıstırırdı.
birine verdiğin değer bu kadar çabuk mu kaybediliyomuş.
hehehe evet bende anlamadim, yoksa taniyormusun diyecem :P
dun kisa kestim iyi geceler ben uyuyuorum dedim, oda allah rahatlik versin dedi, bi suru mesaj yazdi, affet beni seni cok seviyorum, uzuldum cok, gibi seyler. ama bugunde naz yapmam lazim, yarin bulusacaktik. bulusmasammi napsam :)
valla tanısam kesin severim ben bu cocugu, ciddi iyi niyetli bu cocuk ya, yüzünden, duruşundan falan bellıdır zaten bu cocugu kaybetmeyelim, fazla naz yapmadan elimizde tutalım cocugu, daha iyisini bulamazsın :) üzmeyelim bu cocuğu lütfen, kıyamam ben ona ki, sen nasıl kıyıyon bilmiyorum ki ehe.)
unutmuş, günleri karıstırmıs, bu olaydan sonra bi daha unutcagını da zannetmıyorum. naz yapınca daha cok kendine bağlıyomusun cocugu ki sen:) buluş cocukla bize de anlat, merak ederiz, ederim, ederler:)
yorumun cok hosuma gitti yaa.. aynen anlattigin gibi... bulustuuuuuuk, o gun isten sonra geldi, moralide pek yoktu, arkadasini isten kovmuslar, ama ben onun moralini duzelttim, bana uzgun oldugunu soyledi, hic ip ucuda vermedin o gun, ben onuncu ayda saniyordum dedi, sana guzel surpriz yapcam, bugun olmasini isterdim dedi, ama isten direkt geldi, bende istemem seneye kalsin dedim, itiraz etti. yaaaaaa cok tatli ben naz bile yapamiyom ona.dun duygularini cok guzel ifade etti. bazen edemiyor cunku
kendını iyi ıfade eden, güvenlı bı adama bayılıyosunz zateyn. bı de bunu yaprken tatlıysa. ben bile şimdi, neyse:) hatırlat cocuga hem, unutcagını anladıgın durumları, ama sen gene yapıcan tabı bunları, böyle bı sey olcak gene, sen gene naz yapıcan. cabuk bulsumucan, cabuk cevap yazmıcan. ne kdr kolay senaryo yazabılıyomusum ki ben.D cocuk kaybetmekten korkuyor ıste. kalbıne ındırıcen cocugun:) szi güzelsınız ya ikili, böyle devam etsın.
bence burda büyütülecek bir sey yok unutabilir insanoglu sasar beserdir ne olacak dünyanin sonu gelmedi ya bir güne takma bence geriye kalan 364 günü degerlendiri ,büyütme yüzünede vurma bence adamin, is güc kosturmaca aile bakkal kasap hangi birini aklinda tutsun yaf el insaf bu arada dogum gününde kutlu olsun
Cevap
21Cevap
gayet dogal unutmasi. daha bir sene olmamis siz beraber olali.
dogumunda ebenmiydi ki bu ani nasil unutur diyesin? ki öyle olsa dahi unutmasi dogal. (:
ister kiz ister kizma ama benim karsimda böyle dogum gününü unuttum diye trip yapan birisi olsa bidaha yüzüne bakmam. o ne öyle ya ''aa dogum günümü unuttun bana deger vermiyorsun!''
ee madem deger vermiyor o tirp kime ozaman? deger vermeyen tribine de ''cokta tindi'' der yani.
sacma sapan triplerle karsidaki insani bunaltmaktan baska birsey degil bu.
napçan hep aynı durumlardı bizde senle biliyorsun önceden de konuşmuştuk...bu durum da gelmişti benim başıma..ve biz ayrıldık.bana sevgisi bitmiş.önemsizmişim itiraf etti sonunda ayrılınca...şimdi daha rahatım eski halimden.hatta o ilk doğumgünümü unuttuğu gün basıp gitseydim yeri vardı...kanma bence sen de bitir sürekli sorun sorun sorun nereye kadar...
Ay canim uzuldum, ama iyi olmus, oylede cekilmez. Canim bizimkisi cok guzel gidiyor, onceleri cok takinti edip hep kusur ariyordum, simdi oda cok ilgileniyor benimle, kayip etmekten korkuyor, birbirimize cok daha iyi aciliyoruz simdi, 6 ay oldu iliskimize,oda zaten cok uzuldu unuttuguna, neden ip ucu vermedin dedi, stressli bir insan oldugu icinde,iki gun naz yapmkatan baska bisey yapamadim, bunu cok guzel bi sekilde telafi edecem dedi,okadar uzulduki hic yazmayan adam 100lerce sms atti durdu:)
tarih hafızam sıfırın altındadır. insanları defalarca doğum günlerinde arayıp havadan sudan konuştuktan sonra telefonu kapatmışımdır. olaya aylar sonra uyandığım da çoktur. o yüzden büyütme sen de, altı üstü bir doğum günü. benim de sevgilimin doğum gününü unutmuşluğum var, eğer kendisi hatırlatmasa sittinsene de hatırlamazdım o günün ne olduğunu...
hayır senı önemsemeseydı unutmazdı deme bıkere sana bırsey dıyımmı sevgılın eger yogun bır meslekteyse ınan unutuyor 12 eylul dogumgunumdu ve ben kendı dogumgunumu unuttum dusun artık mesajlar gelınce aklıma geldı.ondan bence kızma ınan telafı edıcektır(ınsallah)üzülme hem erkekler bız kızlar gıbı degıllerkı bız 4 hafta onceden dogumgununu hatırlamaya baslarız ama onlar oyle degıller
aynen canim, haklisin galiba. cokta yogun, surekli okul is. ve bugun onu affetmem icin cok cabaladi, sevmese bukadar cabalamazdi, ve sen buyuk bir surprizi hak ettin dedi. seni seviyorum yazmis bir kgit parcasina, fotografini cekip bana gonderdi. affettim bende. trip'i uzatamiyorum
tamam canim benim, inan varya onceleri herseyi takinti, kusur olarak goruyordum, ama simdi oyle degilim, 6 ay oldu tam beraber olali, simdi birbirimize daha iyi aciliyoruz, o beni kayip etmekten korkuyor, iliskimize degeri artti, (hep boyledi aslinda) ama biraz icine kapanik biiri, yani duygularini kolay ifade edemiyordu, cok guzel degisti, bir gun yazmasa bana, aklima suphe girmez okadar yani:) (masallah diyimde noldu nolmaz:P) yorumlarin icin sagol canim
Çocuk unutmuş olabilir iyi tarafından bakmak lazım. Bence biraz süründür. bir daha unutmasın. Unutmaması lazım böyle bir şeyi bence. Ama birde artık önemsemiyor olablir. Unutması demek artık sennle çok ilgili olmadığı anlamına da gelebilir. Kısacası biraz sürtsün. Bakma bir süre. Hatasını anlamalı.
İnsan kendisi için önemli olan şeyleri unutmaz. Mesela ben ne zaman aşık olduğumu unutmam. 4 Aralık 2007 hatta saati ve dakikayı biliyorum Saat 14:58 :) :) :) Bu kadar iyi hatırlıyorum çünkü bbu benim için çok öenmli sevgiliniz de sizi gerçekten sevmiş olsaydı doğum tarihinizi unutmazdı. Sevgilinizi kınıyorum!
N'apçan?
Yahu takma öyle şeylere. Erkek beyni tarihleri aklında TUTAMAZ. Kız arkadaşın değil ki bu? Kız olsa vur ***üne tekmeyi, sen ne biçim arkadaşsın diye. :)
En azından geç de olsa kutlayacak sevgilin olması ve seni seviyor olması mutlu olman için yeterli değilmi ? Yetinmeyi bilmelisin küçük hanım ..
Ahhh be güzelimm nelerle uğraşıyorsun :)) yarın git yanına ,erteleme
Bayanlar açısından bunun önemli olduğunu biliyorum bugünde benim doğum günüm bakalım kimler hatırıycak bende merak ediyorum.
yok yok önemsiyor yoksa sabahtan beri bu 5 ci sms tir cekiyor sana bence bu sefer affet yada cezalandir cezasi yine ikinizin basbasa kalmasiyla ilgili olsun
... Sevgilin doğum gününü mesajla kutlamasına bu kadar önem verirsen,bir gün akıllı bir sevgilin olur,doğum gününü telefonunda gönderim ayarları ile oluşturarak,kendi orda burda koparken,sana bir doğum günü mesajı emin ol gelir.
Bir daha düşün !
Takma, işi kendi lehine çevir. Bırak sana yaranmak için taklalar atsın dursun
ne önemi var doğum gününün? karşındaki insanın kalbini kırıyorsun bu yüzden. ben kendi doğum günümü unutuyorum ona rağmen hayatım çok güzel.
Onun ağzına tükürürdüm :).. Yok cidden 2 3 hafta konuşmazdım cünkü bu cok ciddi birşey.
bencede ciddi bir durum. oda farkinda cunku oda onemveriyor dogumgunune. benim bu ciktigimizdan ilk dogumgunum oldugu icin pek tutmadi heralde aklinda. ben daha var saniyordum, diyo.. ama cok uzuldu, ilk defa goruyorum onu boyle, acidim, ama yinede naz yapacam, yarin bulusacaktik, bulusmam heralde. eger hediye verecek olursa almam!
Ayy kızz, bu chocuk seni aldatıyoo bencaa.
Unutmuş, ne var bunda?
En iyisi; sen ona bi' ceza ver, sonra ona seni cezalandırsın, sonra yine sıra sende... Böyle yaparak ilşkinizi öldürün aferin size.
ben o nu da ailemden biri olarak görürüm ve ailemden biri unuttğunda ne kdar kızsamda sonunda bir şekilde kızgınlığım geçer... böyle şeylere fazla takmayın ...
Neleri unutmuyoruzki ben bazen kendi doğum günümü bile unuttuğum olur endişe etme o kadarda önemli değil bunlar.
geçmıs dogum gununu kutlar yenı yasının sana mutluluk ve yenı bir aşk getirmesını temenlı ederım...:
Uzatmanın anlamı yok bence bu tür durumlarda insanlık halidir. Nazını yap geç :)
biz öküzüz tamam da bu kadarda değil sanıyordum bu kadar da oluyrsa kızlar işinniz zor artık yapcak bişi yok .
İnsanlık hali. Ben doğum gununde senı ıstemıyorum artık demıstım, dayanamayıp ertesı gunde ozur dıledım. Dua et unutmuş.
Affet canım fazla uzatmana luzum yok, sen de en yakın özel gününüzü önemseme, ödeşin:)
fazla büyütülecek bi konu değilki. altı üstü bi doğum günü...
Unutmuş olabilir ne var bunda...Fazla büyütme bence.
Hiç sevmem doğum günlerini
Ben tam anlamıyla sevmem ilgi beklemem kutlamasını istemem.Sen sevmem diyosun ama ilgi beklerim diyosun bu çelişkiden kurtul ve böyle şeyleri fazla takma.Bayan olarak bu tarz beklentileriniz var ama fazla büyütmemek gerek.Sevgilinin de doğum günlerini sevmeme ihtimali var eğer seviyoda kutlamıyosa sorun onda.Belki yapı gereği böledir ama gerçektende seni seviyodur.Bunlar basit şeyler
seni önemsemesede böyle yalvarmazdı
Sanada hak veriyorum.. cunku cok uzuldugunu belirtti surekli yazdi, yoksa mesaj yazmayi sevmeyen biri. telafi edecem bunu ozurdilerim affet dedi, bende soguk iyi geceler dedim uyudum.. bakalim ne olacak.. ama ben hala kirginim:( onunkini ben tatilde oldugum halde kutlamistim, tatile gitmeden once hediyesini vermistimki tatilde beni hatirlasin diye. yani gunler incesi biseyler yapaya cabaladim. bende onunkini unutacam! odesmis oluruz.
sende onunkini unut odesirsiniz
sende onun doğumgününü unutursun p
: )
Acıdım cocuga:(
NAPCAN ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar