Yureginiz pis sizin.. Allah korkusu yok hiçbirinizde.. Karakteriniz güzel değil..
Evlenmek istiyorum.. nasıl olacak bu işler?
Yureginiz pis sizin.. Allah korkusu yok hiçbirinizde.. Karakteriniz güzel değil..
Bunları açıktan yazdığın için sanalda istediğin cevapları alman muhtemel. Yani soru şu şekilde olsaydı " 27 Yaşındayım ama henüz güvenebileceğim birini tanımadım ve şu sebeplerden vs " gibi ; o zaman daha samimi cevaplar olurdu belki. Çünkü geç kalınmışlık hissi vermişsin halbuki hiç te geç değil. Ne kadar olgunluk, o kadar daha sağlam ve emin adımlar. Evlilik sadece iki tarafın birbirini güzel bulması değil , yani tarif etmenize gerek yok. İki günde adını aşk koymaktansa hala çok fazla zamanınız var çevrenin ya da kendi gözlemlerinizin olumsuz etkilerine aldırış etmeyin. Bir karar ömrünüz, kaderiniz olsun inşallah :)
mülk onun... ne nasip eder biz bilemeyiz.. ama dilerim ALLAH gönlüne göre verir
Biraz göz attım da saçma sapan görüşler atmış bazıları. Sonuçta onlar için sadece yüzlerce sorudan birisin hergün cevapladıkları ve onlara xper getiren. O yüzden fazla takılma buradakilerin her söylediği şeye. Hatta bana bilr fazla takılma :) İnşallah Allah sana iyi birini nasip eder :)
hahahahhaaa bende evlenemedim kız. bu işler isteyince değil istemeynce oluyo genelde. evde kaldık sanki biraz
Cevap
69Cevap
Kafadan vicudunu anlatarak kendini bitirdin zaten. İstediğin gibi ilişki için öncesinde senin kafa yapını değiştirmen lazım. Güven verecek bir erkek istiyorsan beş vakit namazını kıl yolda yürürken kafanı kaldırma asaletinden asla ödün verme dini vecibelerini eksiksiz yerine getir. Allah sana hayırlı bir eş verir. Ama benim vicüt ölçülerim şu kilom şu'dan konuya girersen erkeklerde ister istemez vicuduna yönelir. Söyle bakayım yemek yapmayı biliormusun erkeğim dediğin kişi iflas etse ne yaparsın.
Benim yuregimi içimi Allah biliyor kimseye bisey açıklama zorunluluğum yok..
Açıklama zorunluluğun yoksa vücut ölçülerin falan filan sende kalsın o zaman. :)
kusuruma bakma ama bu tarifine göre gerçekten hoş ve narin güzelliğiniz var konuşmalarınızda kültürlü olduğunuzu gösteriyor ama hala bulamadıysanız burada paylaşmadığınız başka birşeyi gösteriyor yoksa şu an evlenmiş cocuğunuz olurdu bu anlattığınız görünüş ve sohbetle
Kısmet herşey.. Hayattan kendimi çektim sadece çalışıp borçlarını kapatmaya anneme bakmaya adadim kendimi ondan olabilir.. Pek arkadaşım yok gorustugum.. Uç beş kişi var.. Onlarla da iki haftada bir bulusuyorum.. Sanırım hayatın içinde biraz daha aktif olmalıyım..
bende işlerimden dolayı sosyalim ama benim evlenmeme nedenim güven sorunu mesela o nedenle evlenemiyorum çevremde gelen maddiyatcı ya da baska amaçlı umarım bulursun sende
Umarım tesekkur ederim :/
eder canım kardesim eder kısmet bu işler kısmetın bekliyordur herhalde bir yerlerde ben buldum galiba burada sanırım gormedim ama nasıl biri buldum sanırım @Sakaryalim
Haydaaa. Allahım ya 😄 😄
:D :D :D
hoş geldin nur ayunum :D
Güncellemeye baktığımda burada da aradığını bulamadığını çıkaryrum :)
Boşver be mutlaka o da bir yerlerde seni arıyodur. Daha mantıklı öneri olarak bulmak istediğin kişiyi olabileceği yerlerde aramalısın.
Yarın 1000 tane ihlas sûresini oku Cenab'ı Allah'a dua et sana hayırlı bir Eş versin evlen arefeyi iyi değerlendir
bu tarz tipler sevgilin oluyorsa sende cok. edepli efendi kiz sayilmazsin. umarim temiz edebli bir cocuk sana. denk gelip heba olmaz.5 kisinin elinden gecmissin. senin adin ilknur mu? tanidigim oyle biri vardida. her onune gelene mavi boncuk dagitan
27 yaşındayım, Tahsilliyim, kendi işim ve şirketim var, sempatik güler yüzlüyüm, Bekarım, Adaylara başarılar dilerim :)
Ahah :)
Kısmet bu işler, hayırlısını dileyin.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizi.
annene söyle komşulara fısılda arkadaşlara göz açtır ve otur bekle :) Elbet aday gelicektir
elbet eder neden olmasın da yanlış yer. ailene çevrene falan duyur biriyle baş göz ederler belki
Merhaba ben de 27 yaşındayım işim gücüm evim arabam var artık evlenip yuva kurmak istiyorum seni tanımak istiyorum bu hissettiklerini nem de hissediyorum ve istiyorum ciddiyim
Gizliden yzdin ben de gizliyim ne güzel :)
konuşmak istersen açarım :)
İnşallah gönlüne göre birini bulursun... Benimde yaşım geçiyor ama korkuları yenemiyorsun... Sen cesaretlenmişsin yine tebrikler sana.. ben bir erkek olarak bu kadar cesaretimi toplayamadım :D
Geç olsun güç Olmasın, hayırlısını iste en Güzeli, sonra imzayı atarsın pişmanlıklar silsilesi peşini bırakmaz. Benden söylemesi...
eder inşallah da sanıırm sen bizle dalga geçiyorsun sanırım
Vallahi gecmiyorum.. Yuregimden gelerek yazdım :/
izmirlimisin
zaten size göre adam hiç yok gözünüz sadece tek erkek tipine bakıyo nırmaldir adam yok demeniz bize görede evlencek kız yok nerde menfaatci kız var bizi bulur bu arada yaşımda 29 cocuk değilim
Bulursun bir enayi , ama herkez yemez o 5 gibi gibi olanlar işi bilenler almaz seni almamışta zaten :) bulursun bir enayi seni kabul edecek. ama mutlu olurmusun bilmemç
Bence artık evlen çünkü 25 inden sonra koca bulmak zorlaşıyor kriter arama hemen evlen
Kriter aramak zorundayım hayatimi geçireceğini çocuklarımı kendimi emanet edeceğim..
Karakter bazında kriter aramak zorundayım :(
Sen bilirsin o Zaman
Bende senin gibiyim aradığım güzellik değil bir ruh eşi sevgi sadakat aşk gibi şeyler eğer düşünür seninle ciddi ve samimi olarak konuşmak isterim ins adresim sahin_black_9 lütfen bul beni
Hala kimse anlayamıyor, evliliğin güzellikten ibaret olmadığını. Bu işler öyle olmuyor.
Hayırlısı bacım bu işerden gökte kıyılmayınca yerde kıyılmazmış Rabbimden Hayırlısını dile..
tamam hadi gel:))
gözüm dışarda diil:))
zaten bu tiple bana kimse bakmaz.
Bekle sakin evlenmek için evlenme sonra pişman olursun
bende aynıyım bende evlilik vakti geldi aday yok bekliyorum
Dua ettiğin sürece sabır edip beklediğin sürece allah sana doğru kişiyi karşına vericektir..
kendi fizigini yazarak buradan mi bulmak istiyorsun? Merakimdan sordum yanlis anlama
Allah'ın dediği olur... senin kısmetinde var ise olur zaten. sıkıntı yapma...
samsundaysan bir arkadaşım var... tamda seni arıor diebilirim..:D
sanırsın izdivaç programına katılmış :D bir çay içelim istersen :D
Neden etmesin olur zamanla ama bunun icin biseyler yap
Benimle tanışmak istermisin bende evlenmek istiyorum. Fırlama değilim
Allah sana hayırlı ve yakışıklı bir eş nasip etsin amin :)
Allah'ın emri peygamberin kavri ile kendime seni senden istorum.
Mesela yani :)
Tek derdiniz sevgilim neden yok? Neden kocam yok bla bla bla. Aç mısın açıkta mısın? Kolun bacağın sağlam mı? Kafan kırık mı sağlık sorunun var mı? Hiç bunlara şükretmeyin olur mu?
Çok biliyorsun..
Ne oldu güya 27 yaşında olan ama aslında ergen zekaya sahip bayan?
senin için zor, anca görücü usulü ile o da zaten geç kalmışsın
düşüncen çok güzelmiş yalnız
hade gııız evlenek bari
Bende evlenmek istiyorummmm 05534762451
Hadi sana eş buldum nerden ulaşacağım?
Elini çabuk tutmazsan zor ileride hiç bulamazsın.
Çevrende biri yok mu? Iş yerinde?
Suanlik yok :) inş çıkar yakında..
50 yaşında amca var onunla evlen
Sen varsın hem askersinde alıver bu kızı hayrına: )
Tesekkur ederim.. 50 yasında amcayi ne yapayım ben?
Senden çıtır valla hatun: ) hem öyle deme bende evde kaldım 😂
Daha 27 yaşındasın ya ne bu acele
Olgunlar iyidir :)
ALLAH Hayırlısını Versin.
özelden mesaj atar mısın konuşalm :)
kısmet işi bunlar hayırlısı olsun
Umarım hakkında hayırlısı olut
Esra Erol'a git. 😂😂😂
Sanmam :D harcarlar orda beni :)
😂😂😂 Seda Sayan var bir de onu dene :D :D
evlendirme programına çık :D
Almiim madara olan kimseye :)
niye ki burada bulamazsın ama :)
bulamazsın öyle bir erkek yok...
yaşım küçük mü kriterlerin arasında mı 21 im :)
Atletikmi vücudun kaslımı yani?
allah dua et neden olmasın
eder eder çok geç kaldın
Gorucuye gelen yok mi
ben de istiyorum İzmirliyim siz?
İzmirliyim :)
neresindesiniz ciddi iseniz tanışalım
cevabınız var mı 87 liyim izmirde çalışıyorum bankacıyım
88 liyim.. Ben de ama diyorum ya ikimiz de gizliyim nasıl olçak?
çıkayım gizliden neresinden izmirin?
ulaşın
Allah gönlüne göre versin
Amin :/
Evde kalmışsın izdivaç programlarını dene.
Şakacı :)
27 yaşındadır valla işin zor 30 yasında evlenmemiş biri normal olabilir mi sence? Ya çok tipsiz olacak ya çok fırlama ya da benim gibi denizci olur :D işin zor.
Yani seni isteyecek adaylar böyle olur dedim en az 30 yaş.
Bulursun elbet kendine gore birini
ilk cümlenden anlaşılır bence neden olmadıgı
Bende istiyorum. Olbilir mi?
Hocam özelden iletişime geçebilir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar