Ben dügün istemiyorum
Ozaman foto cekilcez sonra nikahlanip aksama da bi yere gidip yemek yeriz diye düsündüm? Siz ne düsünüyorsunuz ve sonra kadin direkt kocasiyla mi gidiyor jdjd pek bilmiyom
Ben dügün istemiyorum
Ozaman foto cekilcez sonra nikahlanip aksama da bi yere gidip yemek yeriz diye düsündüm? Siz ne düsünüyorsunuz ve sonra kadin direkt kocasiyla mi gidiyor jdjd pek bilmiyom
Arkadaşım bu şekilde evlendi. Düğün istemediler. Büyük bir salonda nikah kıyıldı. Daha sonrasında takılar takıldı. Daha sonra eşiyle birlikte ayrıldılar. Yaklaşık 45 dk süre vermişlerdi takı için de. Ayrıca fotoğraf ve video çekimi de oldu nikah salonunda
Vaayy bas basa gittiler demek bence de öyle olsun ya ben sevmiyom stresi strese gelemem tüm gün makyajn durck vs vs üü Ff
Tüm tabulari yikarim klasiklarin disinda olmak benim isimm😂😂
Ben balayini ertesi günü isterim ya da 2. Gün ben dügün istemiyosam balayi uzun sürspn diye hahahhaha bir sürü yer gitmwk istiom
KESINLIKLEEEE millet iki ziplasin diye kac para gidiyor
Hem ben kocama dans showumu yaparim :d
Hahahhah evlenirsem koca bulursam ona ne süprizlerim var :d
Tam benim düşündüğüm gibi, nikah günü olur küçük çaplı bir etkinlik ve sonra nikah kıyılır ardından da fotoğraf yemek falan olabilir, sonra da eve geçilir ve evlilik başlamış olur :))
Önce foto düsündüm jdjjd
Ben hic cekemem 1 gün dügün falan bana stresli geliyr yok makyajn 1 gün djrck vs
Hatta nikahtan sonra gelinlmi cikarip beyaz bi abiye giyerm
Aa, çok tatlı bir plan! 🎉 Nikahın sadeliği de romantik ve özel olabilir, bence harika bir fikir. Fotoğraf çektirmek, sonrasında baş başa güzel bir yemek... Mis gibi! 👰🤵
Nikah sonrası isteyen herkes kendi yoluna gidebilir. Yani eşinle eve gidip yeni hayatınıza başlayabilirsiniz. Her çiftin kendi düzeni ve tercihi farklıdır sonuçta. Önemli olan sizin mutluluğunuz! 😍💖
Knk bas basa yemek degil tüm tanidiklar ama harbi bas basa olsa daha mi iyi?
Açıkçası baş başa yemek daha romantik olabilir. 🍽️💖 Ama sevdiklerinle kutlamak da anlamlı. 🥳 ikisi de güzel fikir, sana en uygun olanı seç! 👌
Yok be koca daha iyi sevmiyom kimseyi jdjdj sevdiklerm olsa oky ama yok yok sen daha akillisn kiz zilli bu plani kafama koydum ben sadece tüm aileyle aon kez olmak icin demistim mecburiyetten hep gel sorularima balim
Sana dedim cvp ver
Cevap
9Cevap
Ayni ben benim kafadan bende istemiyom aam gel de bul boyle kizi shdhs illa olacak o dugun illa giyecem o gelinligi uc bes saatlik icin bile kafayi yersin🤯
Bende giymek isterm gelinligi ama foto icin nikah icin sonra cikaririm beyaz bisi giyerim aslinda ailelerle bi yemege gideriz düsünmüstüm ama aşko dedi bas basa gidin bu daha mantikli bi yere gideriz yemek yeriz kociskolatamla sonra eve gideriz peki balayi ertesi günü mü oluyor 1 gün sonra mi?
Ertesi gun de olur benim sbim ertesi gun gidecek
Ben balayini uzun tutmak istiyom josuna mi dügün olmaz dedik hahaha balayinda bir sürü yerlere gitmek cin
Benim de aklimda oyle var 2 hafta falan isterim mesela dugune harcayacagimiz o kadar parayi balayina harcarim ustelik borcsuz
Ayn öyle dügün bos gereksiz iki ziplamak icin ben kocama özel dansimi ederim
Yani millet uc bes saatlik icin dans edip gobek atacak diye ben niye bi ton borca paradan cikacam sozde “en mutlu gunumuz” bunun neresi en mutlu gunum bayildigim gun yahu borca girdim bir suru.
Ozel dansini mi neler yaparsin be ahshsj
Kesinlikle ya hadi borcsuz olck yine de istemiyorum bana gereksiz gelio
Aa kocama özellll benim kociskom cok sanlsk ohh
Borcsuz da zor ama evet gereksiz bencede hic taraftari degilim. Ah be bi guzel danstan mahrum kaldik🥹
Iyi de karina söyle
Yokki karim
Bende sade nikah istiyorum da kızlar istemiyor sıkıntı orada 😃 illa düğün olacak
Aga be
ben hiçbiri olamadan olsun diyorum ne gerek var resmiyete çocuk mu yapacağız
Ne
Evet direk kocanla mikismeye...
Peki balayi ne zaman
Ertesi gün de olur. Aynı günde gidebilirsin. Biz 1 gün sonra gittik balayina
Yok ya strese gerek yok ben dügün yapiyosam bi bildigim var balayini uzun tutmak icin o oarayu balayinda yemek istiyorum ohh
Ztn benim öyle sevdigim insanlar yok hayatimda dügün olsa da cirkin olurdu ögh
😀😀😀😀 amaç mikismek diyorsun yani
Yok sonra evlere dağılıyorsunuz
Mantıklı
Evet
Aynıs7nı yaptık
Balayi ne zaman oluyor
Yaptık nikahtan 1 gün sonra gittik
En doğru karar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?