Solaryuma girenlerin engin tecrübesi lazım.

Ben cuma sabahı 2. kez solaryuma girdim.Solaryumun açık renk lekeleri koyulaştırıp ben yaptığını tecrübeli çok kişinin ağzından duymuştum.Bu yüzden birşey denemek istedim yüzümde 4 tane açık renk leke vardı ve ben buralara güneş kremi sürdüm lekenin boyutu olan nokta kadar değilde biraz daha taşırarak.Sonuç :((( Yüzümdeki o 4 yer bembeyaz şuan ve gerisi esmer yüzümün :(((bu ton farkını nasıl ve ne zamana dek düzeltebilirim.Solaryuma p.tesi tekrar giricem sanırım olması gereken koyu olan yerlerimin daha çok koyulaşıp beyaz yerlerinde az koyulaşıp yine ton farkı olması.Lütfen dalga geçecekler değilde çözüm onerisi olanlar yazsın.P.tesi tekrar girdiğimde yüzümün koyu olan yerlerine güneş kremi uygulayıp açık yerleri yakmak geliyor aklıma ama yine tutturamazsam çizgiyi alaca olur yüzüm diye korkuyorum.Çok moralim bozuk şimdi pudrasız çıkamayacağım dışarı :((
Güncellemeler
+1 yıl
Köpek ağızlı ısıracaklar yazmasın lütfen.Sırf cevap yazmış olmak için alakasız şeyler yazacaklarda hiç yazmasın boşa umutlanıyorum çünkü, çözüm bilen ve ya düşünenler yazsın.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap yazan herkese teşekkür ederimmm uyuyup uyandıktan sonra yüzümün eski haline döndüğünü gördüm :D ben birazcık abartmışım sanırım :))
Solaryuma girenlerin engin tecrübesi lazım.