Erkek arkadaşım, kız arkadaşıyla tatile gitmek istiyor?

1,5 senelik erkek arkadaşım, (2 senedir tanıyorum), hiç tanımadığım isminin bile 1 kere geçmediği bir kızla tatile gitmek istiyor. 2 ay önce tekrar konuşmaya başlamışlar ama senelerdir görüşmüyorlar oysa evleri birbirine yakın ve teknoloji çağındayız. Öncesinde çok yakın arkadaş olduklarını dile getiriyor, ailesi de tanıyormuş kızı. Ablası bana kızdan zarar gelmeyeceğini dile getirdi falan.. Kız birden üredi, tatil planları falan başladı. Ben çalıştığım için planda yokum tabii. Erkek arkadaşım, ablası, kız tatile gideceklermiş. Ben tabi köpürdüm. 'Ya ben, ya o tatil.' dedim. Aramız bir iyi bir kötü hatta bazen berbat. Birde kız bizim instagram'daki fotoğraflarımızı hiç beğenmiyor. Hep erkek arkadaşımın tek olduğu ya da benim olmadığım fotoğrafları beğeniyor. Bana çok fazla değer veren insan şimdi sürekli arkadaşını koruyor ve benim tam bir manyak olduğumu düşünüyor. Benim çevremde bir tane erkek arkadaşımı bırakmadı. Hepsiyle aramı açtı, ben yinede saygı duydum ses çıkarmadım ama şimdi abuk subuk bir arkadaşını bana sürekli koruyor ediyor. Ben bişey diyince köpürüyor. Ne diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
ben tatile engel oldum.. memleketime bayramda 3 günlüğüne gittim, düğünümüz vardı. sen o sırada ablası o kız bu havuza git?
ablamla gidiyoruz dedi. ablası instagrama foto koydu kızla!
ben direk ayrıldım hem de ne ayrılmak!!!
hala sne haksızlık diyorlar kendini kanıtlamaya çalışıyor babası bile beni aradı sen haksızsın diyor ablası da öyle. bir tek annesi kızım sen haklısın dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
o babama kadar aramış babamda ben kızımla konuşayım öyle buluşuruz olayı ilk ondan dinlemem lazım diye düşünmüş. durumu anlattım. ben de görüşmeyeceğim gerek yok seni ararsa müsait değilim de telefonu kapat bir dahada muhattap olma dedi.
Erkek arkadaşım, kız arkadaşıyla tatile gitmek istiyor?