bir Kızın sizi sevmesi neden hiç bir zaman yeterli olmuyor odak noktanız neden çok farklı anlayamayacağım tek soru bu heralde?
Cevabın nedir?
+1 yılerkek neden ilişkide sen solesin sen bolesin degissene dırdırını yapmaz biliyormusun. neden sürekli kadınlar erkegi şikayet eder. çünkü bizim bilinçaltımızda seks buyuk onem teskil etmekte. oyuzden dırdırlara eyvallah çekebilioruz. bunun size olan avantajlı yanalrıda var yani. tek sevmek yetmez erkege bir müddet sonra. kızı arzulamaya istemeye fazlasıyla baslar. ilişki uzadıkca adam ister yani. hersey zamanında guzel dioalrya. ilişkiyi senelre uzatmadan nihayete erdirmke gerekir.
00 Yorumla
+1 yılbazı insanların yapısından kaynaklı olan birşeydir. buna düşünsende anlam çıkartamazsın. çünkü odak noktası sevmek değil sadece başka şeylere yönelmektir. sevmek sonra gelir. benim için çokta önemli değil seks, önce sevmektir. herşeyi sadece bacak arası görmek moda oldu galiba?
00 Yorumla
Erkeklerin çoğu öyle değil. Şimdiki kızlarımız da az değil erkeklerden azgınlar ve bazı erkeklerimiz ona gore muamele yapıyorlar. Cinsellikten daha önemli şeyler var. Sevgi, saygı, dost kazığı, aileni kaybetmek gibi. Insan bunların tadını bir kere tattigi zaman bak bakalim cinsellik düşünüyorlar mi. Bazi insanlara hersey toz pembe
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha gece gün yaşadım bununla ılgılı bır olay , erkek arkadasım cinsellik istedi benden bir tık goremeyınce ilgisini Bıraktı , ve 2 gündür de konuşmuyoruz ne o yazıyo ne de ben , akılları sadece orda bır cogunun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 15,2b cevap paylaştı. Seks herşeyden ibaret olmamalı. Spontan olarak gelişen bir olgudur. Hissetmek, sevmek, saygı duymak, aşık olmak lazımdır. Seksten ibaret ise o ilişki olmaz. İlişki başlamadan bitmelidir.
10 YorumlaYoo kız beni sevsin güzel bir yaşamım olsun arada seks de olmalı sevgicim sen hiç yapmadınmı yapmıcanmı? seks te normal birşey ki artık öyle ayrı bir dal değil yani su içmek yemek yemek gibi birşey oldu sen ne düşünüyorsun bu yorumuma?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Sevgi olmadan aşk meşk olmaz ki zaten :) Bayanların odak noktası tek sevgi mi? Seksi hiç mi düşünmüyorsunuz, bence siz erkeklerden daha çok seksi düşünüp herşeyi arzuluyorsunuz, hayal gücünüz bizden kat kat daha fazla :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Aşk çok ağlatıyor be ablası, belki gözünden yaş gelmiyor ama yüreğin acıyor, bu kadar acı yazık değilmi şu kısacık ömüre
00 Yorumlabu benim için geçerli bişe değil odak noktam önce kadının benim ruhuma dokunması eğer ki dokunursa ben onun müziğini yaparım zaten..
00 YorumlaHerşeyin seksten ibaret olmasının tek nedeni şu metafor ''Aşk olmadan seks boş bir deneyimdir ama boş deneyimler arasında olabilecek en iyi deneyimdir. ''
00 YorumlaBeyinleri cinsel organlarında onların tatlım. Ama unutma 5 parmağın 5 ide bir değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Simdiki nesil gercek sevginin iki bacak arasinda oldugunu sevdanin gelip gecici oldugunj saniyor onda...
00 Yorumla
+1 yıl6 sn de bir seks dusunun bir topluluktan bahsediyosun farkindamisin (dunya daki tum erkeklerde yapilan arastirma)
00 YorumlaCunku ben birtek seksten zevk aliyorum. Ama hicbir kiza belli etmedim azgin oldugumu ama sonuc olarak azginim yapicak birsey yok bende boyle olmasini istemezdim ama boyle :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. insanlarin dogasinda var seks i sevmek suçmu? sizde bir anormallik var asil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Herkez seks düşkünü deyil ama senin dediğin gibi aşk isteyende var
00 Yorumlaİhtiyaç ve yapı gereği sizin ile alakalı bişey değil tribe girme hemen. Yaratışımız böle
00 Yorumlakarektersizin sevmesi ancak bu olur kardeşim
bende yazık diyorum00 Yorumlayeter artık be gidip serserileri sevmeyin sizde bizi seven olmaz sonra yok sapıkmış yok bilmem neymiş siz hakediytıosunuz
00 Yorumlane yapalım bir varımız yoğumuz şeyimiz var onu da mı yapmayak
00 YorumlaYetismeye kulture bagli kimileri nin hayvandan farki yok cinsellik icin yasiyor mallar
00 YorumlaDoğru kişiyle olmuyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılEminmisin genelleme yapma
00 Yorumlaanlamayacağın işlere burnunu sokma o zaman
00 YorumlaPeki sen neden her erkeği bu kefeye koyuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılbu sitede aşırı abaza kızlarda var
00 Yorumla
+1 yılişte bunların hepsi seks
10 Yorumla
+1 yılÇoğunun beyni orda ama düzgün adam olanlarıda var
00 Yorumlaöyle birşey tamamen doğru değil. katılmıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. sonuçç oraaya bağlanmalıı illa!!
00 Yorumla
+1 yılseks milletin kendi kendini yönetme biçimidir
00 Yorumla
+1 yıl2 Side önemli her erkeği bir tutma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. İkiside tek basına yeterli değildir.
00 YorumlaKadın sadece bir cinsel obje
00 Yorumla
+1 yılIradesizlikten
00 Yorumla
+1 yılO da bir ihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim için değil
00 Yorumlaherşey değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı