Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana bişi diyim mi sana öyle şeyler yazmadığı sürece bence dert etmemelisin şahsen abaza olarak diyorum arkadaşa arkadaş gözüyle bakarım fkfkfk harbi bak dobralığımın sınırı yok ama sen önyargılarından vazgeçemiyorsun e malum bir nevi de haklısın çünkü yaşadıklarına göre sorguluyorsun
Fakat şunu da unutma herkes kusursuz değil sana öyle davranmış ve içindeki fanteziyi de sen görmüş oldun başka bie adam da fantezisi değil de iğrenç bi huyu çıkar atıyorum burun karıştırma vb.
Kısacası kusurların sana olan etkisini sorgula adamın fantezisinin sana zararı olmayacaksa böyle ağzına sçmasan da olurdu yani fkfkf sonuçta onun özel hayatı kanka haksız mıyım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılTakip ettiğin kişiyi özellikle gördüm ve izledim. Açıkçası ne zaman takipten çıkacaksın diye merak ediyordum, pek fazla da sürmedi. Herkesin düşüncesi bu yönde değil, aslında benim değil. Takip ettiğim kişiler, sen de dahil saygın insanlar ve zarar görmelerinden çekiniyorum. Sen de dikkat et, buradaki kimseye güvenme lütfen :)
07 Yorumla- +1 yıl
Yanılacağını düşüneceğin konuşmaya başlamamalısın 😅
- +1 yıl
Hay maşallah 6 sene mi hahahaha
- +1 yıl
Gitme gitme, sen bana lazımsın 😅
Biz boşuna mı buradayız babayiğit demek ki yanlış seçim yapmışsın :D Biz erkekler ne kadar seks düşkünü isek kızlarda da böyleleri var yani herkes kendi ayarında birini bulsa ve içinde ki farklı kişilikleri buldukları kişiye göre gösterseler insanların ilişkisi daha düzgün olabilirdi...
00 Yorumla
+1 yılOhaa yaa. Valla o kadar tuhaf şeyler yaşıyoruz ki yani siz kızlara bazen gerçekten bişey de diyemiyorum ya. Şu an çok haklı bir isyan valla ne desem boş. Allah ıslah etsin gerçekten böyle insanları. Onlar yüzünden bide cinsiyetçilik ortaya çıkıyor maalesef ki. 🤦🏼♂️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen düşkün değilim hatta umurumda bile değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse gerçek bir şey yaşabileceğine inanmıyor ve gerçek bir şey yaşayabilecek bir hayat da sürmüyor. Bu sebeptendir ki sanal oyalanmalar peşine düşüyorlar. Bu işin temel sosyolojik sebepleri ve sıkıntıları var. O upuzun bir konu ve maalesef çözümü yok artık. Öyle işte.
01 Yorumla
+1 yılBunun cevabı kesinlikle toplumumuzun kültürel bozukluğu.
Sadece kadınların namus objesi olarak görülmesi.
Oysaki namus kafada olur , iki bacak arasında değil.
Daha yazılacak çok şey var ama neyse...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. insanlar iki türlü
bazısı beynin akıl ile yönetilen frontel bölgesini kullanır. bazısı da alt beyni yani imbik sistemi kullanır ki orası hormonal sistemdir.
lfın kısası bazısı aklına, bazısı hormoınlarına göre davranır00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef böyle Türk erkekleri, her şey o sanıyorlar. Halbuki 7 sn sonra fenerleri sönüyor 😂 Bir kadınla sohbet etmek veya " Bir kadını sevmek bir kadına aşık olmak ya da sevmesini " bilmeyen erkeklerle dolu...
00 Yorumla
+1 yılmaalesef çoğu Türk erkeğin aklı sadece sekse çalışıyor
Sitede gördüğüm kadarıyla çoğu kadın onlardan da aşağı kalır değil sohpet edecek arkadaş bulurum dedim düzgün birini bulamadım00 Yorumla
+1 yılBenzer bir şey benim de başıma geldi. Kezbanın biri akrabalarınls yattığını rüyanda gördün mü yazdı engelledim 🤣 iğrenç iğrenç insanlar var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu site adam olmaz mı bir kız bile konuşmadı mk birileri konuşuyor benim şansım düşüyor bu dünyadan nefret ediyorum türk kızlarına kendimi kanıtlama çabası içinde olmaktan da nefret ediyorum keşke hepimiz ölsek
00 Yorumla
+1 yılDoğrusu haklısın ve gerçekten çolde su bulmak gibi bir şey olsa gerek bu bahseytiğin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Sende haklısın kendince. Sözüm hemcinslerime.
Kendinize gelin artık. Evlenecek kız kalmadı aq.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani tamam olmazsa olmaz ama o kadarda değilim kimseyi rahatsız etmem asla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Sonuç hepimiz düşkün mü oluyoruz. İlginç bir çıkarım bu
012 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSitede erkeklerle konuşunca iyilik yaptığını sananlar var ne garip
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiri seni fena kizdirmis anlasilan
02 Yorumla- +1 yıl
Sevvmedigin tipleri engelle muhaddap dahi olma
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısında öylesi denk gelmiş.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seviyoruz cinselligi
00 YorumlaBu konuşmadan üçlüye nasıl vardın anlamadım
00 YorumlaHerkes ayni degil ama haklisinn sana katiliyorumm
00 Yorumla
+1 yılTacizci onlar.
00 Yorumla
+1 yılBeni ilgilendirmiyor ağam ben yemek yiyorum
00 Yorumla
+1 yılHerkes düşkün ama duygular yok sayılıyor
00 Yorumla
+1 yılsitede özgur herkes dısarda kuzu