16:00 da yazacağım dedi saat 00.20 ve henüz yazmadı?

Merhabalar bir süre önce buradan biriyle tanıştım tanıştım dediğim buluşmadık bayadır konuşuyoruz işte birbirimize çok uyuyoruz ama birbirimizi çokta sevdik ve dün hislerimi söyledim oda aynı hissediyormuş sabah ettik saati saat 10 civarına kadar konuştuk daha gerçekten hiç görmedim ama bana daha önce hiçkimse böylesine şeyler hissettirmemişti onunla konuşurken kalbim vücudumdan çıkıp ona koşacak gibiydi oda öyleymiş öyle söyledi ancak arkadaşlarına söylemiş beni 1 hafta falan verme numaranı demişler bizde facebook messenger ile konuşuyorduk ısrar etmedim nede olsa daha buluşmadık bile dedim keşke almak için ısrar etseymişim cafede çalışıyormuş 16.00 da konuşuruz demişti ancak saat bunları yazarken 00.20 civarı ve o hâlâ yok. Aklıma sadece dediği şeylerden sonra ailesine söylemek istiyordu internetten tanıştığımız için ailesi görüşme dedi diye düşünüyorum veya internet paketi azdı interneti bitmiştir diye düşünüyorum numarası yokki arayayım internetim bitse bir şekilde internet bulur haber verirdim ben en azından. Yardımcı olun bana lütfen messenger kullanmadığı yazıyor konuşmaya bakigim zaman.
Güncellemeler
+1 yıl
Halen yazmış değil arkadaşlar😢😢
16:00 da yazacağım dedi saat 00.20 ve henüz yazmadı?