Yuzu cok tatli fizigi aynen bu: 1.65. 53 kg. 856090
Bu kiz size asik. Guzelde giyiniyor ayrica.
Fikirleriniz nedir?
Bu kiz size asik. Guzelde giyiniyor ayrica.
Fikirleriniz nedir?
çok net söylüyorum : aklını fikrini fiziğiyle bozmuş kızı erkek sadece yatakta hayal eder.. ancak güzel bir karakter, güzel bir ahlak, üzerine de güzel bir fizik tabiki her erkeğin hayalidir..
kendi adıma söyleyeyim aklı, ahlakı, huyu suyu güzel olduktan sonra fiziği kötü olsada olur.. birlikte diyet yapar düzeltiriz :)
Kizin kendine degilde fizigine asık oluyosa eger bir erkek onunla sadece aşkın yatak bolumunu paylaşmayı istiyodur... ;)
Bacım erkeklerin tek aşık olma algısı zaten dış görünüş yani fizik. :)
Cevap
17Cevap
Etmiyor diyen yalan atiyordur. bayagida etki ediyor. Dogadaki tùm disi canlilara baktiginda guzelligi estetigi ve narinligi ile ilgi çekiyor. Tank gibi birsey haliyle etki etmez
bence güzel 90 benim şahsi düşüncem az ama genel olarak iyi ben daha çok 95 98 daha iyi diyorum 60 ve 85 iyi zaten göğüslere bişey yapmaz zaten genetik hadi kalçayı sporla geliştirir de :)
ya şunu anlamıyorum hep dış güzelliğe önem verenin erkek oldunu söylüyosunuz siz kadınlar hiçmi bakmıyosunuz_? hiçmi etkilemiyo biraz gercekci olun ya cidden
Dibim düşer la öylesini bulsam Allah tan başka ne isterim
Fizikle mi aşık olunuyor? O zaman herkes Stephen Hawking'e aşık olmalıydı..
bir kızin ğüzeligine, huyuna, edep ve adabına aşık olunur. Kizin fizigine bakıp aşık oldum diyen erkek nuri alcoluk peşindedir..
En önemlisi dudaklarla dişler
fizik nedir dostum ya , fizik kin nefret sebebidir
Kulağa güzel geliyor ama ya katakteri
Karaktersiz ise olmaz
Tekme atarım. :):
ilk etapta evet :)
Biraz etkiler :)
hayır asla !
Önce fizik tabi
Elbette etkilidir.
Aşık olurdum hemen😄
ohh mis