ayrılınca herşey bitıomu sanki nie arkadaş kalınamazki keşke hayatından hiç çıkmasa
Erkekler ayrıldıkları birini hiç mi özlemez acaba?
Erkekler ayrıldıkları birini hiç mi özlemez acaba?
Herkesin içinde bir kırıntı kalır buna engel olamaz kimse.Ama burada önemli olan çekip gidenin bu duyguyu daha yoğun yaşaması kalanın değil.Gidenden umut bekleme ayrılınca her şey bitmeli bana göre.Çünkü sevgili olamayınca arkadaş kalanlar hayatlarını birbirlerine zindan ediyorlar ve hiç dürüstçe bir yaklaşım şekli değil yaptıkları.
uzakta olsa mutlaka aklına gelecektir ama yajkınında oldukca daha cok aklına gelir daha cok acı cekersin hele bide onu başkasıyla gördün mü işte acının en büyügünü o zaman cekersin bırak gitsin kendine hayat kursun sende hiç haber alma
Geçmişini unutmak gibi bir sey söz konusu değil şimdi ki teknolojide bu yüzden en azından ben geçmiş ilişkilerimi unutmuyorum.
Sonuçta ülkem aynı ve ex lerin isimlerinden duydugumda ister istemez ex ler gelir aklıma.
Arkadaş kalmayı genelde biz erkekler isteriz ama kızlar yanaşmaz.
Bir yanlışlık olmasın.
ayrıldıgım sevgılım arakadas olamam senınle farklı hıslerım varken dedııı ama yınede ayrıldık...
Sevgili olarak geçinemeyen bir çift arkadaş olarak nasıl geçinsin ki .
Cevap
13Cevap
özleyebilir tabiki ama arkadaş kalmak biraz saçma oluyor. çevrende başka arkadaşın mı yokta onunla devam ediceksin. bu sürekli olarak atışmalara ve laf koymalara sebebiyet verebiliyor. o yüzden bittiyse bitmiştir.
Özlesen ne olacak ki ? Unutur gibi yapıp hayatımıza bakıyoruz.
Değer verdiğimiz için çok daha mutlu olmasına izin vermekten başka ne yapabiliriz ki ?
Sevdiğin mutlu oldugunu bilmek bile insanın kendisini iyi hissetmesini sağlıyor
saçmlayırsun kardeşcağzım bence. daha önce çıktığın biriyle asla arkadaş olamam, merhabalığım bile olmaz. indime aykırı
maalesef canım ayrıldık mı özlemeyiz, özleyeceğimizi düşünsek ayrılmayız zaten...
ınsafsızca
öyle ama maalesef gerçek bu... biz sizlerden biraz daha odunsu ve duygusuzuz. doğanın bize verdiği "-" yön bu... fazlasını beklemek asıl insafsızca olur...
Seni sevgili olarak istemeyen birinin hayatında arkadaş olarak kalmasının ne anlamı var?
"Aşk bitince arkadaş kalalım diyorlar. Güle başka isim versen değişik kokar mı?"
eski sevgiliden ne dost olur ne düşman çok merak ediyorsan ve sevgilisi yoksa arada arayıp nasıl olduğunu sorabilirsin onun haricinde kanka olamazsın
eğer nefret ederek ayrıldıysa hiç özlemez..ama başka nedenlerden dolayı ayrıldıysa zaman zaman çok özler.
özlenmezmi hemde nasıl! ama arkadaşlık konusuna asla katılmıyorum eski sevgiliden asla arkadaş olunmaz . eski sevgilimin bir kerecik yüzünü görebilseydim.
Elbette özlenir..yaşananlar tazedir...ancak özlemden öte kırgınlıklar,kızgınlıklar akıldadır...
ozleyecekse ayrilmaz, zaten ayrilan kadinsa da ozlese de belli etmez.
aslında çıkmaları daha iyi..gördükce daha çok acı çekmezmiyiz..nasıl unutucaz...
oylemıkı
Arkadaş olmaya gerek yok..
istersen kalabilirsin ortada yanlışlık yok ise...
özlemez ama hatırlarlar
peki kadınlar özlermi?
özlemez bence..
özlememelı
seviyorsa özler
En İyi Cevaplar